2005 Lancer Evo Viii- Prima Mea Masina, My Dream Car!

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mar Apr 27, 2010 9:39 pm

Foarte frumoase pozele si stai linistit ca nu agasezi pe nimeni postand.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Apr 27, 2010 9:48 pm

masina arata intr-un mare fel

magnex265
EVO I

Mesaj de magnex265 » Mar Apr 27, 2010 10:24 pm

Multumesc tuturora pt cuvintele lasate. Mersi Moro pt urari. Incet dar sigur merg lucrurile.
Sunt bucuros tare pt ca in sfarsit a ajung coletul cu Kitul de ambreiaj si discul. A durat 2 luni dar macar a venit:))IUPIIII

O seara super!

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mar Apr 27, 2010 10:27 pm

Frumos, dar mi-ar placea si mai mult daca i-ai da stickerele jos de pe ea, ar arata mai curat, e prea incarcata si sunt de prost gust daca nu o duci la competitii

Lumea oricum recunoaste un Evo, cu sau fara inscriptiile alea pe ea, ca nici nu merge mai tare ca le ai puse.

magnex265
EVO I

Mesaj de magnex265 » Mar Apr 27, 2010 11:32 pm

Salut!

Acept si criticile. Se presupune ca intr-un final ar duce la masuri/rezultate pozitive. Acum sa nu confundam parerile personale exprimate intr-o anumita limita si afronturile directe.
Anyway! Prostul gust e gustul meu in speta.Eu le-am vrut cu o convingere de 100% ca imi plac. De cum am luat masina le-am vrut acolo pt ca sunt ok pe fond albastru! Consider ca nu am gusturi proaste si fac alegeri in general ok. Stikerele in speta dau bine pe masina/ in combinatie cu acea culoare. Ce-i drept ar fi trebuit sa le fac in maxim 2 colori dar odata puse nu m-a mai lasat sufletul sa le dau jos si sa pun altele la loc. Nu le-am pus acolo ca sa specific ca masina este EVO. Lista aceea este/ era odata parte din tuning, din fenomenul de tuning exterior. La inceput i se zicea wish list incercai sa le pui pe masina. Cu timpul a devenit ceva gen have list si asa a ramas in fen tuningului(exterior).
Inca o data zic nu trebuie sa placa la toata lumea si inteleg treaba asta pe deplin. Dany mersi ca te uiti si pe posturile mele. Imi dau cuvantul ca daca voi vopsi masina nu le mai pun dar acum le las acolo pt ca imi plac.

O seara super!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Apr 28, 2010 12:07 am

Prost gust sau nu, si mie imi plac . Sa te bucuri cat mai mult de masina. Sunt sigur ca ai o gramada de satisfactii chiar daca nu o duci la concursuri.

@Danyutz, daca nu te-as stii de mult timp (pe forum) as fi crezut ca ai ceva cu omul si vrei sa il jignesti. Las-o mai moale un pic cu critica .

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mie Apr 28, 2010 8:12 am

si masina si stickerele sunt ok. nici prea-prea nici foarte-foarte.
sincer nu mi le-as pune nici eu, dar asta doar pt ca sunt adeptul clean-and-clear nu ca ar fi de prost gust
oricum asta e un subiect de dezbatere interminabil: prostul meu gust poate fi bunul tau gust!

Amon
EVO I

Mesaj de Amon » Mie Apr 28, 2010 8:20 am

Super masinuta, sa o stapanesti sanatos.
PS nu ai zis cat ai dat pe ea.

magnex265
EVO I

Mesaj de magnex265 » Mie Apr 28, 2010 9:58 am

Buna dimineata!

Ai zis super acolo "prostul meu gust e bunul tau gust" sau ceva de genul. Ce sa mai dezvoltam atat. Mie imi plac. Nu ca la inceput , pt ca m-am obisnuit cu ele dar imi plac. Danyutz sunt sigur ca nu a vrut sa puna problema asa, sau ma indoiesc f mult ca a vrut sa aduca afronturi directe sau kkturi din astea. Am tot citit posturi de la el si nu pare genul. Mai e si ardelean si oamenii aia sunt altfel. Ma bucur ca citeste si ca scrie pe site, e un membru activ, spre deosebire de mine. deci bravo lui. Dany imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva in posturile de dupa dar chiar nu am vrutsa fac asta.

La concursuri nu o duc din mai multe considerente. Primeaza cel financiar. Apoi o data o masina "trasa" o simti de la distanta. Nu mai arata ca o masina "obisnuita" oricat ai aranja-o dupa. Parerea mea!
Nu zic ca nu o mai alerg dar e mai mult decat suficient pt mine.
As vrea sa ii fac o remapare pt un max max 350 CP. Acum sa vad si la ce bani gasesc si daca trebuie sa schimb intercoolerul cu unul mai mare sau pot sa raman pe cel stock. Unii au zis ca se poate unii nu.
Totul depinde de finante si de " intelegerea" sotiei.

O zi frumoasa la toata lumea!

Pretul l-am zis pe privat cu-i m-a intrebat.
Oricum nu e nici un secret. pe masina cand am luat-o am dat 21800 EUR. Cu toate cheltuielile( numere, talon...)

magnex265
EVO I

Mesaj de magnex265 » Mie Apr 28, 2010 10:05 am

QUOTE (cix @ Apr 27 2010, 11:07 PM) Prost gust sau nu, si mie imi plac . Sa te bucuri cat mai mult de masina. Sunt sigur ca ai o gramada de satisfactii chiar daca nu o duci la concursuri.

@Danyutz, daca nu te-as stii de mult timp (pe forum) as fi crezut ca ai ceva cu omul si vrei sa il jignesti. Las-o mai moale un pic cu critica .

Incercam sa ne adunam mai multe EVO la Brasov. Poate ne vizitezi. Sincer nu am fost la nici o intalnire auto nicaieri deci nu prea vad ce am putea face. Dar ma incanta f mult ideea de a vedea multe EVO la un loc. Eventual poate iesim din oras pe niste serpentine ceva ca e mai funn. Pacat de drumurile alea pe care nu le ingrijeste nimeni. Noi avem o casa in Bran si e groaznic drumul de la Paraul Rece pana la Bran. E atat de pacat pt ca o zona cu atat potential si atati turisti sa aiba drumurile alea de sa iti blestemi zilele si mai ales pe cei ce trebuie sa decida reasfaltarea lor. In fine ( ma descarc si eu acum )

Poate ne vedem in Brasov!

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”