2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Neata Flipper!
Nu stiu daca la pragurile aplicate mai merg aparatoare. Cand ai cumparat masina? Mie mi-au dat 800lei setul si manopera.
Poate era totusi o varianta sa lasi folia...mai proteja si ea si pana la primavara erai si tu mai putin perfectionist. Oricum pragurile vor schimba aspectul masinii cu siguranta.
Salutari!
Nu stiu daca la pragurile aplicate mai merg aparatoare. Cand ai cumparat masina? Mie mi-au dat 800lei setul si manopera.
Poate era totusi o varianta sa lasi folia...mai proteja si ea si pana la primavara erai si tu mai putin perfectionist. Oricum pragurile vor schimba aspectul masinii cu siguranta.
Salutari!
Sunt 2 tipuri de aparatori de noroi si pt versiunea cu praguri si pt versiunea fara praguri.
Eu tot stau si ma gandesc cum ar arata masina cu praguri negre, coltii de labara fata negrii si eventual un spoiler negru pt bara spate sau o bara de rally art care are cea zona dintre evacuari neagra. Am vazut multe masini cu partea de jos a barelor si pragurile negre(chevrolet spark, passat, etc) si chiar da bine pe acele masini.
Eu tot stau si ma gandesc cum ar arata masina cu praguri negre, coltii de labara fata negrii si eventual un spoiler negru pt bara spate sau o bara de rally art care are cea zona dintre evacuari neagra. Am vazut multe masini cu partea de jos a barelor si pragurile negre(chevrolet spark, passat, etc) si chiar da bine pe acele masini.
Voi aveti dreptate dar eu cand am luat masina si am intrebat de aparatori retin ca mi s-a spus ca daca ai praguri nu mai merg puse..poate n-am tinut eu bine minte...in fine...sau poate nu le aveau la baneasa.
Flipper: am in cartier un passat bej cu praguri negre (numai praguri). Arata bine. Totusi pare ca e un adaus, dar reusit in linia masinii. O sa caut sa-l mai intalnesc si voi incerca sa-i fac o poza.
Flipper: am in cartier un passat bej cu praguri negre (numai praguri). Arata bine. Totusi pare ca e un adaus, dar reusit in linia masinii. O sa caut sa-l mai intalnesc si voi incerca sa-i fac o poza.
- marius_EVO
- EVO I
facand pragurile negre...maina va parea mai inalta....si nu cred ca ar da bine....daca tii asa mult la praguri cred ca aparatorile ar rezolva problema...eu personal nu mai am nici un stres cu pietricele si alte prostii de acest fel...o infoliez, tin pietricele departe de ea si o loveste un bou in parcare si pleaca
nu stiu daca mai are rost sa te stresezi asa...dar aparatorile rezolva problema...sa imi zici si mie la ce pret le gasesti ca sunt tare curios cat costa
nu stiu daca mai are rost sa te stresezi asa...dar aparatorile rezolva problema...sa imi zici si mie la ce pret le gasesti ca sunt tare curios cat costa
marius_EVO, eu am aparatori de noroi si protejeaza daor prima portiune de vreo 15 cm din prag, de undeva din dreptul primei traimi a protiere fata si pana la stalpul din mijloc pragul e plin de ciobituri mai mici sau mai mari, iar in partea din dreptul portieri spate e mai putin ciobit.
Deci aparatorile protejeaza doar primi 15-20 cm din prag.
Deci aparatorile protejeaza doar primi 15-20 cm din prag.