2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Dec 10, 2011 9:18 pm

Am aparatori denoroi si fata si spate insa protejeaza doar foarte putin vreo 15cm din partea din fata a pragului.

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Dum Dec 11, 2011 12:00 am

Aparatoarele de noroi ti le-ai luat de la Mitsubishi sau din alta parte? Cat te-au costat si unde le-ai montat, ca as vrea sa imi iau si eu?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Dum Dec 11, 2011 2:33 am

Le-am luat de la mitsubisi originale de cand am luat maisna. M-au costat 5 mil setul fata+setul spate in care se include si montajul.
Daca in viitor imi voi lua praguri va trebui sa imi iau un alt set pt fata ca astea nu se mai potrivesc, iar astea actuale le voi scoate la vanzare pe forum.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Dum Dec 11, 2011 9:28 am

Neata Flipper!

Nu stiu daca la pragurile aplicate mai merg aparatoare. Cand ai cumparat masina? Mie mi-au dat 800lei setul si manopera.

Poate era totusi o varianta sa lasi folia...mai proteja si ea si pana la primavara erai si tu mai putin perfectionist. Oricum pragurile vor schimba aspectul masinii cu siguranta.

Salutari!

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Dum Dec 11, 2011 10:15 am

Daca te uiti pe site-ul Mitsubishi la accesorii vei vedea ca exista 2 tipuri de aparatoare: pentru masinile $ara praguri si pentru masinile cu praguri.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Dum Dec 11, 2011 11:30 am

Sunt 2 tipuri de aparatori de noroi si pt versiunea cu praguri si pt versiunea fara praguri.

Eu tot stau si ma gandesc cum ar arata masina cu praguri negre, coltii de labara fata negrii si eventual un spoiler negru pt bara spate sau o bara de rally art care are cea zona dintre evacuari neagra. Am vazut multe masini cu partea de jos a barelor si pragurile negre(chevrolet spark, passat, etc) si chiar da bine pe acele masini.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Dum Dec 11, 2011 12:36 pm

Voi aveti dreptate dar eu cand am luat masina si am intrebat de aparatori retin ca mi s-a spus ca daca ai praguri nu mai merg puse..poate n-am tinut eu bine minte...in fine...sau poate nu le aveau la baneasa.

Flipper: am in cartier un passat bej cu praguri negre (numai praguri). Arata bine. Totusi pare ca e un adaus, dar reusit in linia masinii. O sa caut sa-l mai intalnesc si voi incerca sa-i fac o poza.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Dec 11, 2011 3:57 pm

facand pragurile negre...maina va parea mai inalta....si nu cred ca ar da bine....daca tii asa mult la praguri cred ca aparatorile ar rezolva problema...eu personal nu mai am nici un stres cu pietricele si alte prostii de acest fel...o infoliez, tin pietricele departe de ea si o loveste un bou in parcare si pleaca

nu stiu daca mai are rost sa te stresezi asa...dar aparatorile rezolva problema...sa imi zici si mie la ce pret le gasesti ca sunt tare curios cat costa

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Dum Dec 11, 2011 8:30 pm

pt. Marius: eu nu am aparatori dar baietii remarcau mai sus ca sunt protejati doar primii cm din prag de aparatori si restul e in continuare expus...

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Dec 12, 2011 10:41 am

marius_EVO, eu am aparatori de noroi si protejeaza daor prima portiune de vreo 15 cm din prag, de undeva din dreptul primei traimi a protiere fata si pana la stalpul din mijloc pragul e plin de ciobituri mai mici sau mai mari, iar in partea din dreptul portieri spate e mai putin ciobit.
Deci aparatorile protejeaza doar primi 15-20 cm din prag.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”