Service story

Discutii despre problemele tehnice cu care v-ati confruntat, rezolvarea lor, service-urile autorizate si dealerii Mitsubishi
Scrie răspuns
adisan
EVO I

Mesaj de adisan » Mar Iun 23, 2009 2:55 pm

totusi nu cred ca nimeni din lumea asta nu i-a dat de capat. mai ales ca aparent e o problema comuna iar Mitsubishi sau macar un service de afara or fi gasit o solutie. si lumea zica ca japonezii sunt seriosi. poate trebuie sa formam un grup organizat si sa dam in judecata MCar cu toate ca e foarte greu de demonstrat reaua intentie si dezinteresul fata de lucrul clientului.

cel mai tare e ca din 3 in 3 luni primesc telefoane de la MCar sa ma intrebe daca sunt multumit de serviciile lor si daca nu vreau o masina noua. ii refuz politicos!

fastcarjunkie
EVO I

Mesaj de fastcarjunkie » Mie Oct 28, 2009 7:26 pm

Spuneti-mi va rog cat mai repede posibil pareri despre service-ul MIT Motors de la intrarea in Bucuresti, pentru ca tare am impresia ca o sa ma cert urat de tot cu Litex Auto Ploiesti.

greierasul
EVO I

Mesaj de greierasul » Dum Noi 08, 2009 11:35 am

Service-ul MIT Motors ? in loc de Mobil 5W30 ESP mi-au bagat Aral 10W40 plus multe alte neplaceri..... service de kko. La fel, daca nu mai rau e la MCar, acolo se fura pe fata, schimba piese care nu sunt lovite cu unele noi ca sa le revanda pe cele vechi. Hotie mare peste tot ! Mitsubishi poti spune ca nu are service in Bucuresti cel putin.

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Dum Noi 08, 2009 11:29 pm

din auzite putem vorbi multi. nu cred ca e o atitudine fair-play. adu-ne dovezi. indiferent ca e vorba de Mit sau de Mcar.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Noi 09, 2009 12:14 am

impresiile mele cu privire la service-ul mit motors le gasesti aici

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Noi 09, 2009 9:47 am

QUOTE (greierasul @ Nov 8 2009, 11:35 AM) Service-ul MIT Motors ? in loc de Mobil 5W30 ESP mi-au bagat Aral 10W40 plus multe alte neplaceri..... service de kko. La fel, daca nu mai rau e la MCar, acolo se fura pe fata, schimba piese care nu sunt lovite cu unele noi ca sa le revanda pe cele vechi. Hotie mare peste tot ! Mitsubishi poti spune ca nu are service in Bucuresti cel putin.
Deci, inainte de a jigni/lovi in stanga dreapta, iti recomand sa aduci argumente mai concrete, altfel se lasa cu warn. Sunt suficiente persoane nemultumite de servicii/calitate dar toti au adus exemple concrete. Nu poti generaliza fara sa dai exemple. Mersi de intelegere... Iar partea cu jignirile, arunca un ochi in regulament...

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Noi 09, 2009 1:53 pm

@greierasul - te rog sa ne zici si noua ce ti s-a furat tie de pe masina in service la M car.

jules
EVO I

Mesaj de jules » Lun Noi 23, 2009 10:33 am

Coltu nu mai intra in Reverse, schimbat disc ambreiaj pe garantie, rezolvat problema pina in urmatorii 15k km. Scirtielile scaunelor din fata sint tot acolo.
Pompa ABS, disc ambreiaj, bascula dreapta indoita, scirtieli la scaune. Daca mai pica ceva important pina in luma mai, returnez masina
Fu si lovita in spate si reparatia a iesit frumos. Au uitat o urma pe haion, insa deja trec peste asta.
Mai nasol e ca toti de acolo ma stiu, la cita vreme am stat cu masina in service. Nu e un sentiment neaparat placut, insa nu mi-au dat motive de scandal si nici eu nu le-am cautat. Desi la bascula fermecata cred ca trebuia bagata pe garantie. Pe motiv ca e imposibil sa indoi o bascula cu o lovitura frontala fara a distruge roata. Parerea mea.
Service-ul este Mcar Expozitiei si sincer va spun ca au fost ok de fiecare data.
Masina in schimb este sensibila rau. Inteleg de ce nevasta vrea Niva acu

NeGrutzY
EVO I

Mesaj de NeGrutzY » Lun Noi 23, 2009 11:35 am

Nenea Jules...

Ne cunoastem de ani buni si ma stii cum "pilotez" agregatu din dotare, dovada stau cauciucurile stock duse in 20mii si franele schimbate pe la 35mii (discuri + placute). Acum am 40mii km, la 30mii masina a primit resoftare, arcuri sport (-3 cm si mai tari), filtru conic, evacuarea a suferit a 4-a modificare si nu am nimic de reprosat/schimbat. Nu consuma gram de ulei desi vede 6500 rpm zilnic.
Normal, are si ea bubele ei ca orice alta masina dar numai sensibila nu este...

Ori e ghinion ori problema e in alta parte

jules
EVO I

Mesaj de jules » Lun Noi 23, 2009 7:36 pm

Salut Alex.
Norocul meu este asa cum am spus mai sus. Pentru o exploatare absolut normala cam multe probleme.
Motorul o fi super, insa restul sint jale. Cind le patesti pe pielea ta toate aceste probleme devin mult mai enervante.

Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice, service-uri si dealeri”