2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Mar 17, 2009 12:12 pm

pe mine m-au dat pe spate astea

http://www.xxrwheels.com/sportmax_001.shtml

dau bine pe o culoare inchisa

stie cineva daca le pot pune in locul celor de 16, nu vreau sa loveasca undeva sau sa fac alte modificari

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Mar Mar 17, 2009 12:14 pm

da, intr-adevar superbe. Si intr-adevar, pe un negru dar chiar un rosu, dau foarte bine.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mie Mar 18, 2009 9:09 am

Interesante jantele, ce pret au ?.... si ca un pic de off-topic... TIIDA aia vad ca e urata si un pic modificata estetic )... urata masina

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Apr 07, 2009 9:45 am

Zilele astea vopsesc iar botul in negru si nu cred ca mai cumpar suport de evo pentru numar ci o sa-l lipesc cu banda dubla adeziva pentru ca nu vreau sa gauresc bara.

Acum o mica poveste. La ultima belea care am patit-o cu masina(accident) am rezolvat reparatia pe casco altundeva decat la serviceul mitsu din Pitesti pentru ca nu era agreat de societatea noua de asigurari la care am casco anul asta. Povestea a fost fericita pentru ca aici al batran al meu cunoaste pe mai toti din conducere si inclusiv firma prin care se da comanda de piese la importator, la Mcar.

Astfel, am putut sa fac o comparatie intre ce se intampla la serviceul Beatrice si cel la care am masina acum. Oare ma crede cineva ca pentru: far, bara fata, bara spate, stop, radiator, intercooler, un furtun care intra in intercooler si cateva fiare de ranforsare in fata, janta + cauciuc am asteptat doar 4 zile ca sa vina? Da, in 4 zile mi-au venit piesele. Stiti cat am asteptat la mitsubishi beatrice pentru bara fata, far? 1 luna. Stiti cat a asteptat un prieten care e si aici pe forum(bojjo) pentru aceleasi piese ca si mine la mitsubishi beatrice? 2 luni. Deci ori sunt incompetenti ori ii cam doare in fund de clienti si da comanda de piese cand le arde lor.

Masina mea a fost gata in 2 saptamani si mi s-a spus cu stupoare ca la primul incident cei de la mitsubishi au lasat o piesa indoita undeva la bara fatza numai pentru ca nu se vedea de catre mine. Mi-au aratat-o si nu avea cum sa fie de la ultimul incident ce-i adevarat. Nu cred ca o sa mai trec in curand pe la Mitsubishi Beatrice Pitesti. Am impresia ca acolo dl Barbu se ocupa mai intai de clientii care vin cu Mercedesuri decat cei cu Mitsubishi. Nu mai spun ca a avut o replica cel putin urata spusa lui Vladutz: "ti-ai luat lancer si crezi ca e racheta acum" si omul nici nu facuse accident din cauza vitezei sau ca a alergat-o. E clar ce respect fata de clienti are daca si atunci cand duci masina sa iti rezolve o dauna pe care ei iau bani te fac sa te simti pe tine, clientul, aiurea.

Plus ca in service la Beatrice le-am zis sa imi vopseasca bara fata negru cum o aveam si m-au refuzat fara discutii desi nu ii afecta cu nimic pentru ca bara venea nevopsita. Acum le-am zis la cei care am masina acum sa o vopseasca negru si au zis ca nu e nicio problema, mi-o fac cum vreau eu, doar sa le arat.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Apr 07, 2009 10:23 am

Ma bucur ca se mai gasesc si service-uri de genul asta.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Apr 08, 2009 5:19 pm

pai da-ne si noua adresa service-ului minune, daca cumva avem si noi nevoie de el.

p.s. ti-am trimis un p.m.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Apr 08, 2009 9:08 pm

Pai si service-ul minune,cum zice nini, e din Bucuresti ?

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Apr 09, 2009 9:30 am

Nu este din Bucuresti. Este vorba de serviceul Mazda-Daewoo din Pitesti.

Nini ti-am raspuns la PM.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Apr 09, 2009 8:59 pm

QUOTE (Speedy @ Apr 9 2009, 09:30 AM) Nu este din Bucuresti. Este vorba de serviceul Mazda-Daewoo din Pitesti.

Nini ti-am raspuns la PM.

am primit pm, mersi mult, ramane dupa Paste ( mai am cam 3-4 mm ), cu transportul nu e problema, ca eu sunt pitestean la origini merg des acolo si in plus am o multi prieteni si familia acolo.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Apr 09, 2009 11:15 pm

Astept nini.
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (236.21 KiB) Vizualizat de 2473 ori
2.jpg
2.jpg (310.44 KiB) Vizualizat de 2459 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”