2005 Lancer Evo Viii- Prima Mea Masina, My Dream Car!
S-o stapanesti sanatos ! Cat ai dat pe ea ? Cati km la bord avea ?
Cred ca ar trebui totusi (de fapt e cam obligatoriu) sa-ti pui anvelope de iarna nu numai pentru siguranta ta dar si a celorlalti, avand in vedere monstruletul de sub capota care nu stii cand o poate lua razna si sa se infiga in cineva.
Cred ca ar trebui totusi (de fapt e cam obligatoriu) sa-ti pui anvelope de iarna nu numai pentru siguranta ta dar si a celorlalti, avand in vedere monstruletul de sub capota care nu stii cand o poate lua razna si sa se infiga in cineva.
Am crezut si eu ca tot omul ca s-a dus zapada/ iarna si ca vine vremea frumoasa asa ca am iesit cu masina la spalatorie sa o fac si eu frumoasa un pic. Inca astept ambreiajul care trebuie sa vina din State. In rest nu i-am mai facut mai nimik. Am pus dor dungile acelea albastre pe jante. 80 la suta satisfacut!
Ne vedem pe strazi. Pe vreme frumoasa!
Ne vedem pe strazi. Pe vreme frumoasa!
- Fişiere ataşate
-
- P3020188_resize.jpg (1.05 MiB) Vizualizat de 2210 ori
-
- P3020182_resize.JPG (1.05 MiB) Vizualizat de 2192 ori
-
- P3020172_resize.JPG (1.08 MiB) Vizualizat de 2205 ori
-
- P3020166_resize.JPG (1.14 MiB) Vizualizat de 2221 ori
- diablo_666
- EVO I
mersi frumos! eu sunt mai pretentios un pic cand e vb de masinuta asta. ca intruchipeaza toate visele mele de cand eram pusti. banda aceea era pt motociclete. ele au spitele pe mijloc deci buza e libera si poti folosi cu succes 100%,( adica sa iasa perfect rotund), scula aceea de aplicat banda pe janta( se pune pe marginea jantei si se roteste dupa ea). cine a pus stie despre ce vb. la masinipita jantei e pe margine si nu mai poti folosi dracia aia de asta mi-a iesit mai distantat/ stramb prin unele locuri.
mersi oricum de incurajari
numai bine!
mersi oricum de incurajari
numai bine!
Salut!
Sper sa nu agasez pe nimeni cu posturile mele.
Nu fac tuning major de motor, nu am "victime" de nici un fel, nu ma trag, nu fac sfert...
Mai atasez niste poze facute in week end acum la casa, la santier. Vremea a fost excelenta iar Paraul Rece pustiu la orele diminetii:)). Glumesc!
Numai bine pt voi toti iubitori de Mitsubishi . Si nu numai!
Sper sa nu agasez pe nimeni cu posturile mele.
Nu fac tuning major de motor, nu am "victime" de nici un fel, nu ma trag, nu fac sfert...
Mai atasez niste poze facute in week end acum la casa, la santier. Vremea a fost excelenta iar Paraul Rece pustiu la orele diminetii:)). Glumesc!
Numai bine pt voi toti iubitori de Mitsubishi . Si nu numai!
- Fişiere ataşate
-
- P4230789_resize.JPG (1.14 MiB) Vizualizat de 2225 ori
-
- P4230784_resize.JPG (964.54 KiB) Vizualizat de 2194 ori
-
- Copy_of_P4230779_resize.JPG (1.2 MiB) Vizualizat de 2207 ori