Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Oct 26, 2008 5:56 pm

Mircea daca mai ai adresa mea poti sa imi trimiti un set de presuri pt Lancerul nou.Daca nu o mai ai spune si iti dau PM.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Oct 26, 2008 10:32 pm

Mircea, sper ca nu m-ai inteles gresit .
Mereu ai spus ca pana nu gasesti un producator care sa ofere calitate nu o sa aduci presurile si am remarcat asta .
Am si spus ca imi plac in poze si par solide si de calitate . Mai ales ca au marginile mai ridicate fata de cele originale, ceea ce e un mare avantaj.
Ca pret sunt undeva la jumatate in comparatie cum le vinde dealer-ul . ( iti fac o mica reclama :-) )
O sa iau legatura cu cineva de aici si poate ne pui si noua doua seturi deoparte .

Te salut si ne auzim la telefon pentru comanda .
Numai bine si sper sa mearga la fel de bine ca si tavitele pentru portbagaj .

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Oct 26, 2008 11:24 pm

cine mai vrea tavi pt noul lancer... sa comandam impreuna... privat me! :-D

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Lun Oct 27, 2008 7:24 am

Salut!

thor - Sigur ca o am. Te sun azi ca sa stii ca pleaca spre tine. Maine ar trebui sa le primesti. Multumesc!

BUGHY - Ba da, te-am inteles bine! Iti multumesc! :-)
Am vrut, doar, sa te asigur inca o data pe tine si pe ceilalti colegi de forum ca nu veti avea niciodata probleme cu mine sau cu marfa mea.
Si mai e o problema: uneori dupa ce merg la cumparaturi ( ca ma obliga sotia sa merg cu ea... :cry: ), asa ma apuca un dor si o dorinta de a ma face asasin platit sau de a ma angaja la OPC, ca nu-ti vine sa crezi... Ieri tocmai am fost la un hypermarket :evil: (n-are sens sa-i spun numele...) si... iac-asa am refulat in mesajul ala... :-D Asta nu inseamna, insa , ca nu vorbeam serios!

Multumesc,
Mircea

liviu77
EVO I

Mesaj de liviu77 » Lun Oct 27, 2008 1:47 pm

Salut, Mircea

Covorasele de Lancer nou arata super bine. Nu mi-am dat insa seama de un lucru: la baza au prevazute cele 2 gauri pentru a le agata in podea?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Oct 27, 2008 2:34 pm

Mircea vreau si eu un set de covorase pe noul lancer... mai ai pe stoc? :-D Daca nu, fac si eu o rezervare...

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Oct 27, 2008 10:41 pm

Sal. covorase de cauciuc pt. Opel Vectra C ai?si daca da la ce pretz?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mar Oct 28, 2008 7:33 am

Salut!

liviu77 - Da, au ceva pe-acolo... Dar numai voi stiti daca se potrivesc... Vezi ca sunt doua cerculete mai proeminente in dreapta -stanga fata de dreptunghiul unde-s scrise datele masinii.
Oricum, nu prea cred ca au cum sa alunece ca au toti umerii aia care le fixeza in cotiturile podelei.
Sa-mi spui, te rog, daca nu se vad cerculetele, ca sa le fac o poza de detaliu si s-o postez.

zimbet - Sunt si voi incerca sa am stoc permanent, ca la tavite. Te sun un pic mai tarziu si azi le si trimit.

Nahkri - Din pacate, Vectra, BMW-uri, Merc-uri si mare parte din Renault-uri sunt de la alta fabrica si aia ne-a programat pentru prima livrare abia la jumatea lui Nov. Daca nu-i tarziu, te voi suna cand ajung. Scuze!

Multumesc,
Mircea
0722.259258

liviu77
EVO I

Mesaj de liviu77 » Mar Oct 28, 2008 11:27 am

Mircea,

Ai PM si o comanda ferma de covorase!

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Oct 29, 2008 3:23 pm

Mircea,marfa a venit si e asa cum se presupunea sa fie.Mersi pentru seriozitate.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”