Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
Cristi - nu stiu care-s toate preturile la huse de exterior, dar, vazand o reclama pe-o masina, m-am uitat pe www.carcover.ro si ar cam fi pe la 3 mil. Eu sunt hotarat sa-mi iau, cand o sa vina si momentul sau.
Varcolac - sper c-ai facut intentionat acele greseli gramaticale, ca eu nu vad ce-i haios in asta..
Varcolac - sper c-ai facut intentionat acele greseli gramaticale, ca eu nu vad ce-i haios in asta..
QUOTE (Raven)Cristi - nu stiu care-s toate preturile la huse de exterior, dar, vazand o reclama pe-o masina, m-am uitat pe www.carcover.ro si ar cam fi pe la 3 mil. Eu sunt hotarat sa-mi iau, cand o sa vina si momentul sau.
Varcolac - sper c-ai facut intentionat acele greseli gramaticale, ca eu nu vad ce-i haios in asta..la ce te referi mai exact ? (oricum consider ultimul tau paragraf off-topic)
Varcolac - sper c-ai facut intentionat acele greseli gramaticale, ca eu nu vad ce-i haios in asta..la ce te referi mai exact ? (oricum consider ultimul tau paragraf off-topic)
QUOTE (Varcolac)QUOTE (Raven)Cristi - nu stiu care-s toate preturile la huse de exterior, dar, vazand o reclama pe-o masina, m-am uitat pe www.carcover.ro si ar cam fi pe la 3 mil. Eu sunt hotarat sa-mi iau, cand o sa vina si momentul sau.
"pieteni la nevoie se cunoaste.!!" - acum e clar. E off-topic cui nu-i convine.
"pieteni la nevoie se cunoaste.!!" - acum e clar. E off-topic cui nu-i convine.
QUOTE (Varcolac)nu vreau sa mai mentionez ca masina am luat-o luni de la mcar(14.07.2008) si am acum fix 167 km pe bord si am aceasta problema.
1 pata pe capota(cea mai urata cam cat bobu de mazare si a dizolvat si un pic din vopsea...si chiar se vede un pic spritchitu..sau cum ii spune...de culoare alba)
1 pata pe plafon (cam cat o seminta de dovleac...doar lacul... ca am venit mai devreme de la munca ca alftel ma uitam la spritchit)
1 pata pe porbagaj (cea mai superficiala tot cam cat bobu de mazare)
sunt cam suparat....imi vine sa iau otrava pentru pasarele (chiar vrabiute sunt).
SUNT DIPSPERAT
Am aceeasi culoare ca si tine si nu am astfel de probleme deocamdata. Trebuie insa sa recunosc ca la fiecare doua saptamani, in weekend, masina vede o ceruire cu ceara de tip crema de la Turtle Wax (cea care are specificatia Metallic). Ma cam doare bratul vreo 2-3 ore dupa, dar merita. Praful nu mai adera la suprafata, este suficienta doar o spalare cu apa si stergere sau stergere cu o carpa aderenta la praf (intelegeti voi la ce ma refer).
1 pata pe capota(cea mai urata cam cat bobu de mazare si a dizolvat si un pic din vopsea...si chiar se vede un pic spritchitu..sau cum ii spune...de culoare alba)
1 pata pe plafon (cam cat o seminta de dovleac...doar lacul... ca am venit mai devreme de la munca ca alftel ma uitam la spritchit)
1 pata pe porbagaj (cea mai superficiala tot cam cat bobu de mazare)
sunt cam suparat....imi vine sa iau otrava pentru pasarele (chiar vrabiute sunt).
SUNT DIPSPERAT
Am aceeasi culoare ca si tine si nu am astfel de probleme deocamdata. Trebuie insa sa recunosc ca la fiecare doua saptamani, in weekend, masina vede o ceruire cu ceara de tip crema de la Turtle Wax (cea care are specificatia Metallic). Ma cam doare bratul vreo 2-3 ore dupa, dar merita. Praful nu mai adera la suprafata, este suficienta doar o spalare cu apa si stergere sau stergere cu o carpa aderenta la praf (intelegeti voi la ce ma refer).
Am aceeasi culoare ca si tine si nu am astfel de probleme deocamdata. Trebuie insa sa recunosc ca la fiecare doua saptamani, in weekend, masina vede o ceruire cu ceara de tip crema de la Turtle Wax (cea care are specificatia Metallic). Ma cam doare bratul vreo 2-3 ore dupa, dar merita. Praful nu mai adera la suprafata, este suficienta doar o spalare cu apa si stergere sau stergere cu o carpa aderenta la praf (intelegeti voi la ce ma refer).[/quote]
Cat costa o astfel de ceara si de unde ai luat-o ?
Toata treaba asta o faci singur ? Cum aplici ceara pe masina ?
Cat costa o astfel de ceara si de unde ai luat-o ?
Toata treaba asta o faci singur ? Cum aplici ceara pe masina ?
O gasesti ori la magazine auto, ori la sectoarele auto din hypermarket. O sticla tine cam 2-3 aplicari, se poate efectua singur, instructiunile sunt pe sticluta. O sticluta are 250-300 ml.
Pretul este infim pe langa satisfactia care o ai dupa. Chiar mai conteaza pretul unei sticle de ceara speciala la aproape 20 spre 25 de mii, cat costa un lancer?
ce dracu ma...
Pretul este infim pe langa satisfactia care o ai dupa. Chiar mai conteaza pretul unei sticle de ceara speciala la aproape 20 spre 25 de mii, cat costa un lancer?
ce dracu ma...
QUOTE (Lancerlot)O ceruire la spalatoria auto costa circa 5 RON. Acolo se da dupa spalarea masinii, prin stropire cu acelasi dispozitiv cu care se da si samponul.
Ceruirea aia de la spalatorie este vax albina. Parerea mea...
Este o solutie de ceara lichida, care e foarte diluata (a se citi mai mult apa chioara) care oricum ar trebui lasata pe masina cel putin juma de ora (fiind ceara lichida, nu crema).
Deci, dupa cum spuneam... vax albina.
Ceruirea aia de la spalatorie este vax albina. Parerea mea...
Este o solutie de ceara lichida, care e foarte diluata (a se citi mai mult apa chioara) care oricum ar trebui lasata pe masina cel putin juma de ora (fiind ceara lichida, nu crema).
Deci, dupa cum spuneam... vax albina.