Service story

Discutii despre problemele tehnice cu care v-ati confruntat, rezolvarea lor, service-urile autorizate si dealerii Mitsubishi
Scrie răspuns
Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Iul 18, 2008 1:18 pm

Am facut revizia in Berceni. Foarte ok. Am stat afara dar am vazut tot ce s-a facut la masina.
S-a lucrat repede si bine. In plus fata de revizia de 20k acum s-a mai strans un pic cureaua de la alternator si s-au aerisit franele. Schimbat becuri faruri (aveau Philips Night Guide asa ca nu mai trebuie sa caut eu becuri mai puternice) Am cerut ulei mobil de data asta. Bec la scrumiera de schimbat ca deobicei. (becul 1 leu, manopera vreo 2 lei :-) )
Cam asta a fost. Amenda: 687 lei

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Iul 29, 2008 2:01 am

Programat, mers la mcar pentru schimbat panou comanda AC si motoras recirculare.
De fapt problema se manifesta la recirculare care uneori imi parea ca nu functioneaza, simturile mele ascutite ) fiind confirmate si de un cod de eroare care aparea de fiecare data in ECU.
Asa ca s-a schimbat tot ca sa fie sigura treaba...comanda AC si motoras.
Am asistat la lucrare...
Nici nu va imaginati cat de simpla a fost toata operatiunea, Coltul este modular si foarte bine conceput, nu trebuie sa desfaci X module/componente pentru a ajunge la componenta problema.
Foarte aerisit.
tzac, tzac gata motorasul, tzac, pic, poc gata panoul, pus capacele la loc
functionat totul din prima!
sters codul de eroare...

Bine...s-a ocupat un tip Ovidiu care se impaca foarte bine cu masina mea.
Deci nu cred ca mai e nevoie sa spun ca sunt multumit.

Luna viitoare ma duc la revizie!
Apropo, la revizie puteti specifica uleiul pe care il doriti.
Am vazut acum Mobil I cu supersyn. Eu nu am stiut de acest ulei pana acum.
O sa optez pentru varianta de "raliu" care se pare ca cel mai bun compromis intre temperaturile scazute si exploatarea motorului la turatii mari.

Loriel
EVO I

Mesaj de Loriel » Joi Aug 28, 2008 5:55 pm

Buna

Am citit aproape toate posturile despre dealeri, Colt, service, insa nu am vazut nici un post despre service in Iasi.
In sept fac un an de cand am masina si urmeaza sa ii facem revizia. Pe langa revizie vor mai trebui rezolvate si alte probleme adica niste zgarieturi si bara din spate putin busita.

Citind pataniile voastre cu diversi"mesteri" ...mi-a cam pierit curajul.

La mine e si mai dificil...am permisul de un an, la mecanica...sunt zero, nici macar nu stiu daca as putea sa le descriu exact ce e cu masina si ce sa le cer sa verifice mai temeinic.

Ar putea cineva sa imi ofere niste informatii despre ce se intampla la Iasi? Cam care sunt preturile? Tips and tricks?

sondy
EVO I

Mesaj de sondy » Vin Sep 12, 2008 3:50 pm

Daca nu ai aflat inca de la altcineva de pe forum, probabil luni o sa pot sa iti raspund eu. Tot Colt, tot revizie de 1 an, doar putin mai cu "gura mare" Ah, si... tot Iasi.

Loriel
EVO I

Mesaj de Loriel » Vin Sep 12, 2008 6:16 pm

QUOTE (sondy)Daca nu ai aflat inca de la altcineva de pe forum, probabil luni o sa pot sa iti raspund eu. Tot Colt, tot revizie de 1 an, doar putin mai cu "gura mare" Ah, si... tot Iasi.

astept vesti
multa bafta cu mitzi la service.

sondy
EVO I

Mesaj de sondy » Mar Sep 16, 2008 11:36 am

QUOTE (Loriel)QUOTE (sondy)Daca nu ai aflat inca de la altcineva de pe forum, probabil luni o sa pot sa iti raspund eu. Tot Colt, tot revizie de 1 an, doar putin mai cu "gura mare" Ah, si... tot Iasi.

astept vesti
multa bafta cu mitzi la service.

Mersi de urari, si revin cu noutati. In linii mari, nimic deosebit, deci poti sta linistita. Detalii, in sectiunea de Colt a forumului, si anume aici:
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=158&start=25

Bafta si tie la revizie

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Sâm Sep 20, 2008 7:29 pm

Deci mi-e r?u. Asta ca introducere.
Abia acum am observat (din pozele f?cute am descoperit c?-i mai veche problema) c? mi-a c?zut (ca s? nu fiu paranoic ?i s? spun c? mi s-a furat) ornamentul st?nga (cromat cred c? este) la proiectorul de cea?? (fa??).
Iar s?pt?m?na trecut? de 2 ori am g?sit bara din spate h?r??it? ?n parcare.

Pentru bar? e clar c? trebuie mers la service. ?ns? ornament st?nga pentru proiectorul de cea??, a r?mas vreunul cu a?a ceva s? m? ajute?

VCN
EVO I

Mesaj de VCN » Mie Oct 08, 2008 10:24 am

Ieri am facut revizia de 15.000 la Casa Auto Iasi ca nu aveam timp .... Schimbat filtrararie + 5.5 L Mobil1 5w40 + manopera = 906 ROn. Ieftin ca bradu. In rest, am ramas placut suprins de amabilitatea dmnului Condrea, care mi-a mai schimbat putin perceptia despre Casa Auto Iasi.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 3:45 pm

Se deschide lista de intalnire. In fata la M Car Distribution. Pe Bulevardul Expozitiei. Pentru cei care au avut de-a face cu lucratorii din service. Se serveste cafea la termos, fara prajiturele. Ma gandesc sa organizez evenimentul cam intr-o saptamana, 10 zile Sa ne vedem la fata, noi cu ei si ei cu noi. Cu noi mai multi ca pe rand e usor. Propun discutii cu cei din conducerea M Car pentru analiza esecurilor, intarzierilor si comportamentului celor din service vis-a-vis de clienti. Nu vad ca s-ar plia pe durerile noastre, nu e pic de respect in aceasta relatie. Asa cu scrisul pe aici nu mai tine. Nici cu infiltrarea unora care se cred smecheri. Am spus si o repet. Si ei citesc ce se posteaza pe aici, au un factor de stabilitate, Bogdan Lacatus, dar nu e destul. face si el ce poate. Din pacate pe cei din service ii doare in '' cursul saptamanii ''.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 3:46 pm

Cristi, Coobra, si voi ceilalti, astept raspunsurile voastre.

Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice, service-uri si dealeri”