Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Mar Iul 01, 2008 11:03 pm

QUOTE (awbdan)daca pleci de la 6 30 din galati ne putem intanli la buzau la 8-8 30 la bucuresti ajungem la autostrada la 9-9 30 si la 11-11 30 suntem la curtea de arges

Nu stiu daca voi avea chef sa ma trezesc la 5:00... daca vor fi cel putin 7 masini care sa isi anunte intentia de a se aduna la Curtea de Arges promit ca fac un efort suplimentar si ma alatur coloanei.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Iul 02, 2008 9:37 am

Pai cred ca vom pleca din Bucuresti vreo 4 masini ( eu , Ionut , erlo :?: si awbdan ) si daca face un efort si zeus vom fi 5. Si cred ca vom fi o mica coloana si pana la Curtea de Arges si de acolo pana la destinatie

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Mie Iul 02, 2008 10:38 am

Eu nu ma voi intalni cu voi decat cel mai devreme la Pitesti sau cel tarziu la Curtea de Arges. Ar trebui sa fac un ocol de cel putin 100 km, daca as vrea sa fac si A1 cu voi. Insa, intr-adevar este posibil ca, daca sincronizarea va functiona bine, sa facem restul drumului, de la Curtea de Arges si pana la cabana cu toata echipa, fiindca si Andrei_Iasi este interesat sa vina de la pensiune si pana la Curtea de Arges pentru a face o coloana cat mai mare.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Iul 02, 2008 5:24 pm

Am incercat si eu ( stiam ca o ocolesti ceva ). Mai vorbim si vom vedea cum facem

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mie Iul 02, 2008 6:05 pm

CRISTIBNA
chiar daca nu vine si zeus ramane sa ne vedem la bucuresti la intrarea de pe centura, mai vorbim pe 10-11 si stabilim ora si locul exact
poate pana atunci se hotaraste si zeus....
cu erlo putem sa ne sincronizam undeva intre pitesti si curtea de arges.

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Mie Iul 02, 2008 10:46 pm

Fiindca banuiesc ca toata lumea se bucura cand aude ca s-a mai abonat cineva, iata ca va aduc vestea ca ni s-a mai alaturat un Lancer fain, pe care, cei care ati fost la Bran-Moeciu, l-ati intalnit. Iar titularul de drept al Lancer-ului, nu este altul decat mezinul trupei de la Moeciu, Andrei (The Hammer)). Asa ca, in sfarsit trupa este completa ! :-D

PS: Pentru cei inca "neabonati", dar nehotarati si in dilema, retineti ca lista nu este niciodata inchisa, insa, daca se mai hotaraste cineva sa vina, va trebui sa se intereseze daca mai exista locuri de cazare.

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Joi Iul 03, 2008 5:06 pm

foarte tare:)
welcome ... nu am mai auzit nimic de el ... de la bran in coace..

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Joi Iul 03, 2008 7:56 pm

Fiindca timpul zboara repede, va mai aduc in discutie un subiect inca neclarificat.
Mancarea!
Daca bauturile racoritoare si alcoolice, dulciurile si snaksurile si alte chestii de rontait ni le vom lua fiecare individual, dupa pofte si preferinte, problema mancarii este mai complicata. Problema transportului in conditii optime presupune existenta gentilor frigorifice pe care probabil nu le avem toti etc. Din experiente anterioare stiu ca la pensiuni montane se mananca de obicei foarte bine si la preturi rezonabile, iar alimentele sunt proaspete si sanatoase.
Eu si Robert (robbycar) optam pentru mancarea de la pensiune, atat seara cat si micul dejun de duminica (si scapam de o grija majora :-D ).
I-am cerut gazdei o lista a meniului pe care l-am putea comanda in cazul in care optam pentru aceasta varianta si am sa-l postez aici indata ce-l primesc. Oricum, tarifele discutate telefonic mi s-au parut rezonabile (exemplu: mic dejun - de la 5 la 20 RON / persoana, in functie de ce se solicita, iar cina incepand de la 15 RON, tot in functie de continutul acesteia).
Subiectul vi l-am lansat, asa ca astept parerea voastra.

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Joi Iul 03, 2008 8:20 pm

Si noi vom manca la pensiune, nu se merita sa cari parizerul 500km pana acolo.

PS. erlo, da-mi te rog nr gazdei de la "Dracula" ca il aveam notat pe un cartonas pe care l-am pierdut si vreau sa sun pt confirmarea rezervarii...

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Joi Iul 03, 2008 10:16 pm

Iata numarul de la pensiune: 0745 473 381 (Stanciu Cristina).

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”