The old war: EVO vs. STi

Versus intre modelele Mitsubishi si modelele altor marci.
Scrie răspuns
daSET
EVO I

Mesaj de daSET » Sâm Apr 28, 2007 6:46 pm

motivul pt care aleg EVO e ca masina asta e recunoscuta ca masina de traseu,iar impreza ca una care accelereaza mai bine dar in curbe...mai putin bine
impreza este mai violenta dar asta nu inseamna ca e mai barbateasca decat un evo
oricum prefer o masina mai in adevaratul sens al cuvantului.
ah si pt cunoscatori,FQ400 ce va spune?

iar evoul mai are un + si anume faptul ca e mai placut pt retina decat impreza(parerea mea)

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Apr 28, 2007 9:02 pm

QUOTE (daSET)FQ400 ce va spune?
2 litri turbo, 405 cai, 481 Nm, 0-100 km/h in vreo 3 secunde juma', iar din cate stiu, se produc doar pt englezi.. Desi as prefera sa ma insel

Designul evident ceva mai agresiv decat al unui EVO de serie.. a, si era sa uit.. Recomand sa vedeti si asta. :wink:

EVO9
EVO I

Mesaj de EVO9 » Sâm Apr 28, 2007 11:19 pm

QUOTE (Daniel)Ai inteles cu totul aiurea :wink: te inteleg ca esti fan mitsu, dar daca vrei sa o dam in diverse e problema ta.

Ca o curiozitate le-ai condus pe ambele? care se conduce mai usor? care dintre ele are o forta mai brutala?

Si daca te uiti la CRR, multi piloti sunt "Domnisoare" la cum piloteaja

Le-am condus pe amandoua.

Este ceva mai brutal STI-ul cand intra turbina,dar nu e chiar asa de mare diferentza.
Despre HAndling ... EVO redefines Cornering :twisted:

Asa este .. multi merg de kkt cu EVO in CRR......
Dar aia se dau si noi salivam pe margine :cry:

EVO9
EVO I

Mesaj de EVO9 » Sâm Apr 28, 2007 11:22 pm

QUOTE (daSET)motivul pt care aleg EVO e ca masina asta e recunoscuta ca masina de traseu,iar impreza ca una care accelereaza mai bine dar in curbe...mai putin bine
impreza este mai violenta dar asta nu inseamna ca e mai barbateasca decat un evo
oricum prefer o masina mai in adevaratul sens al cuvantului.
ah si pt cunoscatori,FQ400 ce va spune?

iar evoul mai are un + si anume faptul ca e mai placut pt retina decat impreza(parerea mea)

Nu accelereaza mai bine STI-ul :wink:

Si EVO 9 FQ 360 este bomba,are un cuplu mai mare decat EVO 8 Fq 400, datorita MIVEC-ului

Daniel

Mesaj de Daniel » Dum Apr 29, 2007 12:41 pm

QUOTE (EVO9)QUOTE (Daniel)Ai inteles cu totul aiurea :wink: te inteleg ca esti fan mitsu, dar daca vrei sa o dam in diverse e problema ta.

Ca o curiozitate le-ai condus pe ambele? care se conduce mai usor? care dintre ele are o forta mai brutala?

Si daca te uiti la CRR, multi piloti sunt "Domnisoare" la cum piloteaja

Le-am condus pe amandoua.

Este ceva mai brutal STI-ul cand intra turbina,dar nu e chiar asa de mare diferentza.
Despre HAndling ... EVO redefines Cornering :twisted:

Asa este .. multi merg de kkt cu EVO in CRR......
Dar aia se dau si noi salivam pe margine :cry:

Poate nu am folosit o expresie prea buna cand am zis mai "barbateasca", subaru este o masina mai din "topor" (sper sa nu se inteleaga din nou altceva), iar evo-ul pe langa calitatile sportive pe care le are, este mai rafinat, are mai mult stil...

Mie tot evo imi place dar nu mi-ar displacea nici subaru...

Referitor la CRR, poate o sa iasa si la noi pe strada soarele

daSET
EVO I

Mesaj de daSET » Lun Apr 30, 2007 3:00 am

QUOTE (Daniel)Mie tot evo imi place dar nu mi-ar displacea nici subaru...
bv,poate mult prea bine spus
sincer ai pus punctu pe i
in fond,ca e evo sau impreza...tot aia...in fond tot pe acolo se invart amandoua,factorul decisiv intre ele e persoana de la volan..poate intr-o proportie de 50-60%

parintele pacatos
EVO I

Mesaj de parintele pacatos » Mar Mai 01, 2007 6:43 pm

aleg subaru din punct de vedere de designe si putere subaru dupa parerea mea este mai boon dak ma intrebai acum cativa ani ziceam invers adica in perioada cand era evo6 dar dupa evo6 nu imi mai palce mitzu deci subaru dupa parerea mea

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Mar Mai 01, 2007 7:35 pm

QUOTE (pisu69)Daca ar fi dupa mine si banii ar fi ai mei, mi-ash cumpara SUBARU. Va explic de ce: motor boxer, mult mai asezata - intre rotzi cum se spune-sound impecabil (foarte frumos spus Mother of all engines), mult mai violent decat MITSU, adica mai barbatesc, iar la design, bate de departe, foarte agresiv, spune direct ceea ce are de zis si lumea intoarce capul dupa el, mai degraba decat dupa MITSU.

Dar cum nu e dupa mine, probabil ca o sa imi iau MITSUBA pentru ca SUBARU are probleme cu ambreiajul (le mananca rau si repede) si am mai auzit de la posesori ca are probleme cu amortizoarele spate. Am mers cu MITSU si are destule aspecte pozitive, foarte spatioasa in interior si bine pusa la punct in fiecare detaliu.

Diferentzele sunt oricum destul de mici intre ele si se bat la sutimi de secunda si imi plac amandoua.

Salutare!

E aproximativ asa cum zici. Soundul e clar muuult mai taree (si de asta intoarce lumea capul dupa el)...dar...asta vine din tobe, ceea ce se poate face si pe mitsu.
Probleme cu ambreiaju are exact la fel si mitsu...dar...depinde de stilul de condus si de cum si cand schimbi.
La design nu sunt de acord cu tine....mie mi se pare clar evo mai agresiv..cel putin partea din fata...inafara de priza aia mare din capota ce mai e agresiv la sti? Farurile alea sunt prea mari, la mitsu sunt clar mai bine facute iar bara din fata nu arata nici cum. Daca faci abstractie de sunet parerea mea e ca mai degraba intorci capul dupa mitsu.
Iar la stabilitate si tractiune clar evo castiga.

Deci vot clat EVO bate STI

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Mai 02, 2007 10:48 am

Votez pentru EVO

EVO9
EVO I

Mesaj de EVO9 » Mar Mai 08, 2007 5:46 pm

QUOTE (LAV77)QUOTE (pisu69)Daca ar fi dupa mine si banii ar fi ai mei, mi-ash cumpara SUBARU. Va explic de ce: motor boxer, mult mai asezata - intre rotzi cum se spune-sound impecabil (foarte frumos spus Mother of all engines), mult mai violent decat MITSU, adica mai barbatesc, iar la design, bate de departe, foarte agresiv, spune direct ceea ce are de zis si lumea intoarce capul dupa el, mai degraba decat dupa MITSU.

Dar cum nu e dupa mine, probabil ca o sa imi iau MITSUBA pentru ca SUBARU are probleme cu ambreiajul (le mananca rau si repede) si am mai auzit de la posesori ca are probleme cu amortizoarele spate. Am mers cu MITSU si are destule aspecte pozitive, foarte spatioasa in interior si bine pusa la punct in fiecare detaliu.

Diferentzele sunt oricum destul de mici intre ele si se bat la sutimi de secunda si imi plac amandoua.

Salutare!

E aproximativ asa cum zici. Soundul e clar muuult mai taree (si de asta intoarce lumea capul dupa el)...dar...asta vine din tobe, ceea ce se poate face si pe mitsu.
Probleme cu ambreiaju are exact la fel si mitsu...dar...depinde de stilul de condus si de cum si cand schimbi.
La design nu sunt de acord cu tine....mie mi se pare clar evo mai agresiv..cel putin partea din fata...inafara de priza aia mare din capota ce mai e agresiv la sti? Farurile alea sunt prea mari, la mitsu sunt clar mai bine facute iar bara din fata nu arata nici cum. Daca faci abstractie de sunet parerea mea e ca mai degraba intorci capul dupa mitsu.
Iar la stabilitate si tractiune clar evo castiga.

Deci vot clat EVO bate STI

Sa imi arati si mie EVO facut din tobe sa sune ca un STI !!
STI-ul suna asa din motorul boxer nu numai din tobe.

2. Ambreiajul la EVO este mult mai rezistent ca la STI.
LA STI la a 3, 4-tra patinare tre sa il schimbi !!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi VERSUS...”