Masina Gasita Zgariata In Parcare
QUOTE (diadi @ Nov 12 2010, 07:51 PM) Mergi direct la vopsitorie - pentru atat nu cred sa solicite AR (depinde si de service).
Eu am facut "remedieri" mai mari fara...
da nu stiu si eu m-am gandit la asta ca nu ar trebui sa imi ceara AR pentru atat dar asa mi-au spus cei de la mcar expozitiei ca nu pot fara AR,pentru ca am vrut sa o fac la reprezentanta dar pana la urma cred ca o sa ma duc la alt service
Eu am facut "remedieri" mai mari fara...
da nu stiu si eu m-am gandit la asta ca nu ar trebui sa imi ceara AR pentru atat dar asa mi-au spus cei de la mcar expozitiei ca nu pot fara AR,pentru ca am vrut sa o fac la reprezentanta dar pana la urma cred ca o sa ma duc la alt service
QUOTE (Malakai @ Nov 12 2010, 05:12 PM) Am luat eu marker corector de la reprezentanta, sa am, just in case. Am dat 20 Ron, nu aveam vopsea ciupita decat un punct undeva pe capota (era insesizabil) dar am vrut sa vad daca isi face treaba si daca il pot folosi in caz de probleme. Functioneaza foarte bine, dar atentie ca vine intr-un tub gen oja si trebuie punctat, eventual cu o scobitoare. Daca dai direct cu chestia aia risti sa pui mult prea mult. Eu zic ca raportul 20 Ron - 400 Ron are un castigator clar...
Doar 20RON ti-au cerut tie? Mie pt orient red metalic au zis ca coasta 60RON chitul care cuprindea 2 recipiente unul cu vopsea si unul cu lac.
Doar 20RON ti-au cerut tie? Mie pt orient red metalic au zis ca coasta 60RON chitul care cuprindea 2 recipiente unul cu vopsea si unul cu lac.