De Ce Cumperi O Masina Daca N-ai Bani Sa O Intretii?

Discutii in contradictoriu. Pana la un anumit punct. Prin aceasta rubrica nu intrigam la discutii in contradictoriu, ci doar oferim un loc in care aceste dispute sa se desfasoare fara a perturba alte subiecte. A nu se depasi limita bunului simt! Nu se vor tolera jignirile si insultele.
Scrie răspuns
adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Sâm Mai 08, 2010 3:35 pm

mare e gradina... am mai auzit specimen care si-a luat octavia diesel ca ii consuma putin si e buna la liniute; dupa un scurt calcul cu leasingu' nu mai are bani de motorina si o tine in garaj.

oricum, preturile mitsubishi mi se par exagerate DAR numai cand ma uit si la ce primesti in schimbul lor.
nu ma deranjeaza sa dau 1000 ron de doua ori pe an, dar sa stiu ca s-a avut grija de masina si daca pui o intreabare sa existe si un raspuns, nu doar batjocura.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Sâm Mai 08, 2010 5:05 pm

Pe mine unul m-a deranjat pretul de revizie la Casa Auto in Iasi, acum 3 ani am dat 9 mil si ceva la prima revizie pentru un ulei si 3 filtre plus manopera. Insa nu m-am plans ci mi-am scos masina din garantie si mi-am facut reviziile la alt service pentru ca asa mi s-a parut mie mai bine si ca acei bani din diferenta ii pot investi altfel in masina.
Acum, chit ca poate o sa pierd la re-vanzare, stiu ca ma costa pretul in jumatate la revizie, ca pot sta langa masina, pot discuta cu mecanicii si pot vedea ce mai e pe sub ea si pot avea incredere in cei care lucreaza.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Lun Mai 10, 2010 12:22 pm

Mai baieti, sunt de acord sa fie preturile mai mari la reprezentanta ca na "SA TRAIASCA SI EI". Dar cand se reclama un defect real la masina NOUA si cu GARANTIE, ma astept sa fiu tratat cum trebuie. Imi place ca se da vina pe posesorii de masini, ei sunt nebuni ca cer marea cu sarea de la masina. Eu am multumit printr-un mail la Mitsubishi Europe dupa ce mi-au rezolvat niste probleme la masina asta legat de ce spunea cineva ca noi romanii nu stim sa multumim. Intotdeauna e vina clientului ca e prea pretentios, dar serviciile sunt intotdeauna impecabil de rahat. Hai sa fim seriosi ca in Romania dupa ce ai cumparat ceva ti se da un sut in fund cu elan, e principiul te-am fraierit sa cumperi produsul meu, acum te fac fraiere.

body
EVO I

Mesaj de body » Lun Mai 10, 2010 1:32 pm

@2dor . Subscriu la cele spuse de tine .
Si eu am renuntat la aproape 6 luni de garantie pt ca am preferat cu aceeasi bani sa-mi pun consumabile de f buna calitate si sa fac revizia la un alt service .
Mai mult aproape toate marcile in romania au service-uri care nu stiu altceva decat sa te "fure" cu legea in mana . V-o spun pt ca am vazut cum se desfasoara reviziile in alte tari , asa ca nu ma luati cu "faza ca(,) clientul roman e prea pretentios , va spun eu e prea putin pretentios " .
Nu inteleg de ce nu te primesc cu consumabilele tale desi exista o lege europeana care ii obliga sa te primeasca cu ele .
In sfarsit , asta e tara .

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Mai 10, 2010 1:46 pm

Ca tot a venit vorba de pretentiile clientilor si de comportamentul service-urilor reprezentantelor sa va povestesc o intamplare adevarata pe care o stiu direct de la persoana in cauza. Aceasta trebuia sa faca revizia la un Renault Clio in cateva sute de km, dar totusi a plecat la drum si revizia l-a prins in PRISTINA . A scos leptopul, a cautat dealerul oficial Renault din Pristina si s-a dus direct la service. Acolo l-au primit direct, fara programare si au bagat masina imediat. Cum operatiunea dura cam 3-4 ore, i-au dat masina ca sa poata sa isi faca treaba cat ii imobilizeaza ei masina. La ridicarea masinii, aceasta era spalata si a primit si un breloc, niste pixuri si alte prostioare promotionale. Si toate astea la 75% din pretul din Romania. Daca asa se comporta Renault Pristina cu un client strain (deci nu ai de ce sa-i castigi loialitatea), fara programare, cum ar trebui sa se comporte un service dintr-o capitala europeana cu un clienta care a luat masina de la ei si o sa isi faca toate reviziile la ei?
Mi se pare o prostie sa zici "lasa ma ca putea sa fie si mai rau...bine ca au facut macar atat".

c6t9
EVO I

Mesaj de c6t9 » Lun Mai 10, 2010 2:07 pm

+1. Aşa am ajuns eu la nemţi să fac revizia fără programare, fără să ştiu limba şi oamenii ăia şi-au pierdut timpul cu mine. Şi am fost la cel mai mare service, abia am găsit un loc ?n parcare să las maşina (deci clienţi aveau, nu mă aşteptau pe mine), după ce la unul mai mic mi-au spus că nu mă pot ajuta ?n timp util şi m-au trimis direct acolo. Practic ?n ziua ?n care a fost gata maşina am şi plecat spre casă.

Maşină nu am putut lua pt. că nu am card de credit pt. asigurare. Le-am spus că plătesc cash depozitul, dar nu era permis. ?n schimb mi-au dat bilete la metrou.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Mai 10, 2010 11:27 pm

Parca vorbiti din alte filme...
Cand vreodata asa ceva la "romales"?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Mai 10, 2010 11:36 pm

Detaliile fac diferenta, desi pana la urma 90% din treaba e aceeasi. Pacat, un zambet e gratuit, cand vom invata si noi asta... prea mult stres in tara asta... (sa vezi dupa 1 iunie )

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mar Mai 11, 2010 8:02 am

ma gandesc ce se va intampla cand de la anu' ne vom putea alege singuri la garantie service-urile;

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mar Mai 11, 2010 9:16 am

QUOTE (adictoma @ May 11 2010, 08:02 AM) ma gandesc ce se va intampla cand de la anu' ne vom putea alege singuri la garantie service-urile;

Te rog sa detaliezi? merci

Scrie răspuns

Înapoi la “Combat Zone”