2008 Lancer 1.5 109 CP Invite - Amethyst Black

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Sâm Aug 09, 2008 11:36 am

Sa o stapinesti fara probleme. As vrea sa vad fotografii cu interiorul daca ai facut. Am mai vazut pe undeva poze cu interior crem dar nu mai stiu unde.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Aug 09, 2008 7:52 pm

QUOTE (decebal12345)Sa o stapinesti fara probleme. As vrea sa vad fotografii cu interiorul daca ai facut. Am mai vazut pe undeva poze cu interior crem dar nu mai stiu unde.

Salut Gabi!
Am uitat sa-ti spun , dar am renuntat la cea cu interior crem mai mult sau mai putin fortat de dealer .
S-a anulat comanda aceea , iar una cu aceasta configuratie sosea abia la anul.
O sa-ti mai povestesc eu .

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Sâm Aug 09, 2008 8:11 pm

Imi pare rau sa aud asta si sper sa nu-mi poti pica. Nu eram prieten cu dealerul...

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Sâm Aug 09, 2008 9:11 pm

QUOTE (BUGHY)Dupa ce am facut comanda pe la sfarsitul lui mai , saptamana trecuta era in tara respectiv la dealer .
Primele impresii dupa cateva sute de km :
- submotorizata pentru greutatea masinii plus inca vreo 3 persoane bine crescute sa zicem...
- stabilitate in viraje ( nu am apucat sa merg fara ASC )
- cutia de viteze cam "stransa" ( intra greu in viteza intai )

Mai multe saptamana viitoare ...

O astfel de atitudine ostila nu face bine forumului. (Moderat de Ady)

Ba Bughy, s-o stapanesti sanatos... de ce te plangi ca e submotorizata? Nu te-am pus noi sa-ti iei 1.5. Iti dorim sa te bucuri de ea, dar lasa-i ASC-ul in pace ca altfel... Cat despre cutia de viteze, doar nu vrei sa le ai pe toate, nu?

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Aug 10, 2008 11:15 am

apple

"Ba Bughy, s-o stapanesti sanatos... de ce te plangi ca e submotorizata? Nu te-am pus noi sa-ti iei 1.5. Iti dorim sa te bucuri de ea, dar lasa-i ASC-ul in pace ca altfel... Cat despre cutia de viteze, doar nu vrei sa le ai pe toate, nu? [/quote]"

Sper sa fim toti sanatosi si sa le stapanim cat mai mult .

In primul rand vad ca esti genul , ce face unul sa facem toti ... . Daca tot te inspira Martynel poate il rogi sa te scoata la un suc , ca daca te i-a cu alcool poate te inspira mai mult si sa nu te doara ....

Nu m-a obligat nimeni sa-mi iau 1.5 si nici nu am spus ca-mi pare rau . Eu imi fac singur bugetul , nu taticu sau mamica .
Singura nelamurire a fost daca se merita diferenta de bani dintre inform si invite . Se pare ca da .

Am vrut sa spun ca varianta asta de motorizare aleasa pentru lancer 2008 pentru a fi vanduta pe piata , nu este cea mai potrivita avand in vedere greutatea masinii . O data ce se comercializeaza si aceasta varianta poti spune despre ea, masina ca este submotorizata . E destul de clar ?

Deci in concluzie , forumul este pentru a schimba pareri si pentru a afla informatii mai mult sau mai putin bune despre un anumit model de masina din gama mitsubishi .

Eu nu am facut altceva decat sa-mi spun pararei despre masina ( acum ca o am si conduc) , cam fac si altii in aceasta sectiune de forum .

Cat despre ASC , am vrut sa vad daca se simte vreo diferenta sau doar ai impresia .

Astept comentariile si criticile tale si nu numai .
Sa te bucuri de masina si tu .

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Dum Aug 10, 2008 11:32 am

apple, lasa-l ma c-a sarit din Logan in masina si e plin de spirite acum.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Aug 10, 2008 11:38 am

Sau poate ca nu . Printre altele, am mers mai mult cu fiat decat cu logan , care de fapt ti-am mai spus Martynel , ca nu e al meu personal . A cata oara sa-ti mai spun ?
Tu, la a cata masina a lu' taticu esti ?

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Dum Aug 10, 2008 12:09 pm

Sa o stapanesti sanatos!
Daca nu ai ambitii de facut competitie, cred ca 109CP este foarte decent. In plus e si mai economic...
Astept poze!

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Dum Aug 10, 2008 12:40 pm

QUOTE (BUGHY)Printre altele, am mers mai mult cu fiat decat cu logan , care de fapt ti-am mai spus Martynel , ca nu e al meu personal . A cata oara sa-ti mai spun ?
Da' de ce te repezi ca raţa la muci, esti cumva nervos? Unde am zis eu ca Loganu' era masina ta?

QUOTE (BUGHY)pentru ca tu te oftici ca te-ai grabit cu ala vechi . Sau nu e asa ?
QUOTE (BUGHY)Tu, la a cata masina a lu' taticu esti ?
Pai ce faci, ba BUGHY, te faci singur din vorbe? Pai ori ma oftic ca mi-am luat modelul vechi, ori mi-a luat tata masina? Pina una alta vad ca dintre noi doi tu-ti dai cu tesla-n ce n-ai, ca cica masina ta-i submotorizata.
Apropos, daca vrei sa intre mai usor in viteza intai, calca ambreiaju', sa vezi ce usor merge pe urma.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Aug 10, 2008 7:43 pm

Pai uite cum e, tu ai vazut masina si te-ai dus repde la taticu'. "Tati , tati , vreau masina aia , mi-o iei ?"
Nu ai spus tu ca am sarit de la logan la lancer ? Asta inseamna dupa tine ca mi-am luat intai logan si m-am dat numai cu el .Nu?

Ba , nu e numai a mea submotorizata si intra greu in viteza intai .
Trebuie apasat ambreiaju' ? Am crezut ca trebuie apasat doar in marsarier . Mai aflu si eu ceva nou odata cu posturile tale.
Nu e ambreiaju' , probabil e noua , cine stie...

Ai inceput sa devi simpatic asa cum esti tu , in ciuda "injuraturilor" pe care le mai iei din partea noilor useri .

Merge si aia veche a ta. Poate ca e mai buna in anumite privinte , dar nu te poti lua de , diferenta de design dintre cele doua modele.
Si ca sa mai glumim cum iti place tie, poate o vinzi pe aia si il mai rogi inca o data pe taticu sa-ti i-a alta . Sau nici nu mai trebuie s-o vinzi , ca taticu e "tatic" ,nu?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”