se pot ridica geamurile automat cand se incuie masina?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
alexx22
EVO I

Mesaj de alexx22 » Vin Mai 30, 2008 4:05 pm

Trebuie sa ai la geamuri functia de one touch .... sau asa ceva ..adica sa se deschida de tot sau sa se inchida doar la o apasare de buton

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Vin Mai 30, 2008 5:43 pm

QUOTE (alexx22)Trebuie sa ai la geamuri functia de one touch .... sau asa ceva ..adica sa se deschida de tot sau sa se inchida doar la o apasare de buton

Nu e musai... Leganza nu are aceasta functie decat pt geamul soferului dar le ridica si coboara fara stres pe toate 4 la armarea alarmei.

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Vin Mai 30, 2008 11:08 pm

QUOTE (alexx22)Trebuie sa ai la geamuri functia de one touch .... sau asa ceva ..adica sa se deschida de tot sau sa se inchida doar la o apasare de buton

functie one touch avem la ele, dar dupa cate inteleg de la zeus_anoxia trebui acel modul pe care o sa-l cumpar cat de curand

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Mai 30, 2008 11:45 pm

QUOTE (Sfinxul)QUOTE (adictoma)eu ma refer la lancer clasic

adictoma, nici eu nu am gasit vreo combinatie prin care sa se poata ridica geamurile dupa ce incui masina. In primul rand nu cred sa existe aceasta functie disponibila si in al doilea rand, dupa ce scoti cheia din contact, nu mai ai alimentare la motoarele care actioneaza geamurile. Cred ca instalarea unei alarme este singura solutie pentru a avea o astfel de facilitate.

Ba poti sa ridici geamurile dupa ce ai scos cheia din contact. dar in primul minut sau ceva de genul

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Vin Mai 30, 2008 11:58 pm

dar nu se inchid singure in momentul in care se activeaza inchiderea cetralizata. este util fiindca elimina riscul de a uita un geam deschis

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Sâm Mai 31, 2008 10:24 am

Nici la noul Lancer nu se ridica geamurile singure odata cu inchiderea centralizata.
Se actioneaza inchiderea centralizata si apoi este nevoie de inca o apasare mai lunga pentru inchiderea geamurilor.

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Sâm Mai 31, 2008 12:29 pm

QUOTE (Andrei_RC)Ba poti sa ridici geamurile dupa ce ai scos cheia din contact. dar in primul minut sau ceva de genul
Doar din butoanele de pe usa nu si din cele de pe cheie.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Iun 02, 2008 9:31 am

QUOTE (goangaus)Nici la noul Lancer nu se ridica geamurile singure odata cu inchiderea centralizata.
Se actioneaza inchiderea centralizata si apoi este nevoie de inca o apasare mai lunga pentru inchiderea geamurilor.

Am incercat si eu in weekend, nu ca as folosi facilitatea asta prea des, dar era interesant de stiut.
Goangaus are dreptate, trebuie sa actionezi inchiderea centralizata si apoi sa apesi lung ca sa se ridice geamurile. Pe mine nu ma ajuta prea mult pentru ca oricum inchid masina din butonul de pe alarma.

Vertex
EVO I

Mesaj de Vertex » Joi Iun 05, 2008 6:34 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (Dorinescu)Stiti cumva daca asta faza asta cu inchiderea geamurilor merge si pentru Invite ?
Functioneaza si pe Invite.

functioneaza si la inform si e chiar folositoare, cat am rasfoit prin cartea masinii nu am observat optiunea asta

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Iun 05, 2008 6:38 pm

...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Lancer”