2006 Mitsubishi Colt Czt 1.5 Turbo 150cp Negru
Ca sa ajung la fir am defacut capacul de pe laterala scaunului, chiar acolo unde se uneste spatarul cu sezutul si pe spate la scaun e un fel de sina de plastic ascunsa sub tapiterie in partea de jos. Aia am desfacut-o si am ridicat putin de ea in sus ca sa scot firul in totalitate de sub scaun si pana la modulul de aibag de pe laterala. Tapiteria se poate scoate fara a o deteliora, doar trebuie grija. Firul e chiar pe laterala scaunului si se duce sub el. E bagat intr-un tubulet de plastic care e prins cu cleme.
Apoi trebuie sa o iei din aproape in aproape sa vezi unde e rupt. E un pic de munca de chinez
Apoi trebuie sa o iei din aproape in aproape sa vezi unde e rupt. E un pic de munca de chinez
cand zici capacul de pe lateralul scaunului, te referi unde e airbag-ul?
sau o fi diferit la tine, eu am 5 usi. desi si la mine se lasa spatarul spre fata....cred ca mai mult ca la tine. se culca la orizontala.
din ce zici, cred ca mai degraba scot scaunul cu totul afara si dau si husa jos...sau ma rog, doar husa. cu ocazia asta o si spal.
sau o fi diferit la tine, eu am 5 usi. desi si la mine se lasa spatarul spre fata....cred ca mai mult ca la tine. se culca la orizontala.
din ce zici, cred ca mai degraba scot scaunul cu totul afara si dau si husa jos...sau ma rog, doar husa. cu ocazia asta o si spal.
Nu la capacul de la airbag ma refer. La incheietura scaunului unde se uneste spatarul cu sezutul este un capac de plastic care e prins cu un surub de o chestie de fier. In partea opusa lui ai maneta de reglat pozitia spatarului. Daca vrei iti fac 2-3 poze sa te lamuresti. Nu are rost sa scoti tot scaunul. Husa o poti da jos si fara a scoate scaunul din cate mi-am dat eu seama.
- marocanu2009
- EVO I
- marocanu2009
- EVO I
lupele cu becuri te costa cam 230 lei (ce-i drept trebuie sa cumperi balasturile deci inca vreo 60-70 lei)......cu montajul o sa mai cheltui bani.......nu mi se pare o suma foarte mare, revopsitul e o treaba foarte costisitoare adica pe langa niste lupe e ceva la care ai nevoie de multi bani dar acuma tine de tine si de prioritatile tale