Ce componente (piese) ati schimbat pe lancer-ul vostru clasic?
- metal_militia
- EVO I
- razvan2354
- EVO I
acum ceva vreme i s-a facut mila M-Car-ului de mine si mi-au schimbat amortizoarele spate pe garantie;
cu aceasta ocazie vreau sa multumesc M-Car-ului(sau reprezentatntilor lui de pe acest forum) ca au considerat suficienta inlocuirea lor cu unele pe ulei, si nu pe gaz asa cum ar fi normal.
pixelu' albastru!!!! rusinica M-Caaaaaaaaaaaar, rusinicaaaaaaaaaaa
asta sa nu mai zic ca m-au pus sa platesc unele garnituri, necesare inlocuiriii; ca de, plm., sa participe si fraieru' care le-a facut vanzare la remedierea defectiunii care nu a disparut!!!!!
cu aceasta ocazie vreau sa multumesc M-Car-ului(sau reprezentatntilor lui de pe acest forum) ca au considerat suficienta inlocuirea lor cu unele pe ulei, si nu pe gaz asa cum ar fi normal.
pixelu' albastru!!!! rusinica M-Caaaaaaaaaaaar, rusinicaaaaaaaaaaa
asta sa nu mai zic ca m-au pus sa platesc unele garnituri, necesare inlocuiriii; ca de, plm., sa participe si fraieru' care le-a facut vanzare la remedierea defectiunii care nu a disparut!!!!!
- metal_militia
- EVO I
Am schimbat in acest weekend lichidul de frana, am facut aerisirea la fiecare etrier in parte, apoi am facut aerisirea circuitului de comanda a ambreiajului. Am purjat lichidul de frana pana a iesit tot aerul si lichidul a iesit curat. Am folosit lichid de frana ATE SL.6 DOT4, recipient de 1 litru. Dupa aceasta "lucrare" facuta in regie proprie am scos masina la o proba de drum si am verificat cum tine frana si cum tine ambreiajul. Franeaza bine, franarea este progresiva, iar din ce mi-am dat seama, ambreiajul parca este putin mai rigid ca pana acum, insa nu cu mult. Schimbarea lichidului de frana s-a facut la interval de 2 ani si o luna de zile, lichidul vechi fiind BOSCH DOT4 SUPER.