Membri Noi
Salut, Flaviu sunt si cel putin deocamdata nu-s posesor de Mitsu. Sper ca o conjunctura, care sper sa se dovedeasca si fericita , o sa ma aduca in posesia unu Outlander (7 locuri) in urmatoarele aprox 6 luni. Am pus atatia de "sper" in exprimarea mea pt ca masina va fi SH si inca nu sunt chiar hotarat daca o s-o iau sau nu. Actualul posesor, pe care-l cunosc foarte bine, este nevoit, doreste si probabil va face level up iar mie imi va conveni un full-option la aprox jumate din pretul initial. Acest Outlander este dintre primele 10-20 dieseluri de 2L aduse in RO in 2007. In conditiile date mi-ar placea sa trec la o masina mult mai robusta si mai capabila decat actuala si chiar mai spatioasa (familia mea a crescut din nou in ultimul an) ... desi de spatiu si de confort nu ma pot plange nici la actuala masina. Va urmaresc forumul de aproape un an pt ca am cochetat si cu ideea de a avea un Lancer (dar pana la urma am hotarat ca am nevoie de mai mult spatiu) si am gasit o gramada de informatii utile aici. Multumesc.