2008 Lancer 2.0 Di-d 140 Cp Instyle Cool Silver
- Devik aka Alex
- EVO I
Am sunat acum 5 min la Service sa vad ce si cum.....astazi ziceau ca o sa primesc masina, dar bineinteles ca birocratia fiind in floare, nu o sa primesc astazi mai mult ca sigur.
Dosar dat in centrala ieri.....
Stie cineva asa estimativ , cat va dura pana cand devizul va fi platit, daca este dat de inspectorul de dauna in "centrala" ?
Dosar dat in centrala ieri.....
Stie cineva asa estimativ , cat va dura pana cand devizul va fi platit, daca este dat de inspectorul de dauna in "centrala" ?
- andreicepoi
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
Gata am luat-o, merge chiar bine, am vreo 2 problemute, dar le rezolv vineri cand ma intorc in service pt niste acte de completat
Andreicepoi recomanda la lume pe strada sa intre pe mitsu.ro/forum mai nene, ce comportament ))))))
M-am intalnit cu el, abia veneam de la service
A se vedea ca ornamentul de pe grila nu mai este cromat, si suportul de numar evo X ( e chiar de evo, asa scrie p factura )
Andreicepoi recomanda la lume pe strada sa intre pe mitsu.ro/forum mai nene, ce comportament ))))))
M-am intalnit cu el, abia veneam de la service
A se vedea ca ornamentul de pe grila nu mai este cromat, si suportul de numar evo X ( e chiar de evo, asa scrie p factura )
- andreicepoi
- EVO I
Sa ne traiesti maestre. Chiar arata foarte bine masina, ma si gandeam cand m-am uitat in retrovizoare si ti-am facut semn cu avariile, cum naiba au scos astia EVO culoarea asta ? Se pare ca ti-a purtat noroc postul meu de ieri cand iti ziceam ca poate o ridici azi. Sa te bucuri de ea si iti urez 1.000 de ani fara reparatii, nici la tine si nici la masina.
Recomandam domne', recomandam. Personal m-a ajutat mult ce am citit pe forum in relatia cu dealerul / service-ul.
Sper sa ne vedem si la intalniri la o cafea, un suc ceva si sa mai povestim. Weekendul asta le fac o vizita prietenilor din Iasi.
Recomandam domne', recomandam. Personal m-a ajutat mult ce am citit pe forum in relatia cu dealerul / service-ul.
Sper sa ne vedem si la intalniri la o cafea, un suc ceva si sa mai povestim. Weekendul asta le fac o vizita prietenilor din Iasi.
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I