Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mie Ian 28, 2009 11:46 pm

lamborghini sau ferrari pot sa scrie pe ele? macar un M3 sau GTI.

na, acuma daca tot e musai sa scrie ceva pe ele...

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mie Ian 28, 2009 11:49 pm

Da pus un sticker mic ce are? Asa...cat sa moara importatorul mitsu ca nu e asa de Registered orice chestie.
Maine-Poimaine o sa-mi dea amenda cei de la mitsubishi ca sigla de la Pajero e mereu murdara?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Ian 29, 2009 8:34 am

Salut!

spatciuk , shadow2blade , Klez - Nu, nu-i vorba ca ar fi altfel. Sunt identice, profilate dupa pragurile respectivei masini si scrie pe ele pentru ce masina sunt. Nici cu briz-briz-uri nu-s - au doua linii finute si 4 patratele in spate, in genul celor de la finish.
Anyway, legea-i lege, da' ce m-a suparat pe mine e ca astia au acord din tot vestul si centrul Europei, da' de la noi n-au. Si cand ii intrebi pe-ai nostri nu discuta afaceri cu tine, ci te intreaba "mie ce-mi iese?" Asta-i problema!
Las' ca vedem ce facem si va tinem la curent. Inca n-am primit un raspuns de la alte doua fabrici interesante.
Va multumesc pentru sustinerea morala!

Mircea

andrei

Mesaj de andrei » Joi Ian 29, 2009 10:14 am

QUOTE (themircea @ Jan 29 2009, 08:34 AM) Si cand ii intrebi pe-ai nostri nu discuta afaceri cu tine, ci te intreaba "mie ce-mi iese?" Asta-i problema!
Pai da, ca altfel nu si-ar fi permis Tiriac sa tranteasca un avion la Oradea... Scuze, da' nu m-am putut abtine..

N-ai cu cine!

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Dum Feb 01, 2009 8:56 pm

Un model de praguri care daca ar fi la un pret potrivit eu l-as cumpara cu ochii inchisi
http://www.mitsubishiparts.net/catalog/ ... 20copy.jpg
Se poate face abstractie de inscriptia Ralliart

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Lun Feb 02, 2009 12:20 am

Pentru Carisma nimic disponibil?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Feb 02, 2009 12:39 am

Pentru Carisma este tavita de portbagaj care este super , eu cumparand una si fiind foarte utila. O recomand cu caldura. Presuri exista model universal care se adapteaza dar nu le-am cumparat, preferand ceva ce se potriveste la fel de bine ca tavita , deci mai caut....

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Lun Feb 02, 2009 9:35 am

Salut!

andrei - banuiesc ca-ti dai seama ca atitudinea a fost aceeasi la toate marcile cu care am vorbit. Zici ca s-au inteles dinainte...sau au fost educati la fel... Mentalitate de gunoaie puse pe capatuiala!

shadow2blade - Intre timp, am mai facut niste pasi. Alt nemtalau are o "pacaleala" pentru problemele astea: nu pune in litere numele "incriminator", ci o gravura teribil de faina si cu gust a masinii. Practic, ai "poza" masinii pe prag...
Si-am mai gasit unul care zice ca a obtinut acordul de gravare a numelor direct de la firma mama, asa ca e valabil world-wide...
Astept sa ne intalnim cu ei sa vedem preturi, conditii etc.
Cat depre ce-i in poza ce mi-ai trimis-o, sper ca vei fi "mandru" de mine - ce vrem noi sa aducem sunt mult-mult mai faine! Sunt profilate un pic si in jos, pe prag, asa ca acopera si la lovituri laterale.
Despre preturi, asa cum ziceam, nu stiu inca, dar sigur nu vor fi ieftine. Noi n-am cautat niciodata cel mai ieftin produs. Preferam sa avem mai putini clienti, dar care sa ne salute si peste 20 de ani si sa ne caute tot pe noi.
Asa cum zici tu: sper sa fie pretul potrivit, cel corect pentru produs.

ligla - ti-a raspuns deja chacha. Pretul tavitei l-ai vazut, cred - 151 ron minus 10% sau curierat gratuit. Daca doresti, te rog anunta-ma ca azi-maine trimitem comanda la fabrica si putem pune si Carisma.

chacha - Ma bucur sa te "aud" din nou! Iti multumesc pentru recomandari !
Cat despre covorase - daca aud de ceva pentru Carisma, te anunt.

Multumesc,
Mircea
0256/275273
0722.259258

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Feb 02, 2009 1:47 pm

Multumesc Mircea.

Astept cu nerabdare orice produs de la tine stiind ce vinzi....

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Feb 04, 2009 8:14 pm

Salut MIrcea!

Sa stii ca eu ma multumesc cu protectiile de praguri cu inscriptia Ralliart. Asta nu cred ca trebuie sa-i ceri voie cuiva s-o folosesti. Presuri dedicate pentru Lancer Clasic (feb. 2007) ai gasit pe undeva sau apelezi la cele universale?

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”