Incuiere automata
- Cristian Stancu
- EVO I
@ Boogy - cand am luat masina de la reprezentanta mi-au dat-o cu cheia mecania - cea fara telecomanda- si masina se incuia automat la plecarea de pe loc. Cand mi-au dat si cheia cu telecomanda m-am jucat la ea, nu stiu ce i-am facut dar nu se mai inchid....mai bine, dupa parerea mea.
Incearca si tu sa inchizi masina din cheia mecanica si apoi sa o deschizi cu cea cu telecomanda sau invers.
Incearca si tu sa inchizi masina din cheia mecanica si apoi sa o deschizi cu cea cu telecomanda sau invers.
- Andrei_Iasi
- EVO I
Andrei: din nefericire vorbim de o chestie care se numeste colt.
La VW puteai seta linistit treaba asta.
La astia doar cu alarma. Pui contact si in cca 4-5 sec se blocheaza portierele. Insa daca e deblochezi nu se mai incuie la loc.
CUlmea, la masina asta plafoniera este hardwired la ceva la motor si nu se poate dezactiva din soft si nici macar un buton de rahat nu are. Sa o poti pune de mereu stins.
La VW puteai seta linistit treaba asta.
La astia doar cu alarma. Pui contact si in cca 4-5 sec se blocheaza portierele. Insa daca e deblochezi nu se mai incuie la loc.
CUlmea, la masina asta plafoniera este hardwired la ceva la motor si nu se poate dezactiva din soft si nici macar un buton de rahat nu are. Sa o poti pune de mereu stins.