2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red
QUOTE (BUGHY)Frumos , frumos .... sandero ! :-)
Am glumit !
Chiar a iesit bine , fara folii si alte pungi .
Numai ca e permanent si daca te plictisesti , ceea ce nu are cum , trebuie sa faci rost de culoarea asta rosie .
Arata ca un evo de departe .
Poza de mai sus cu prietena/sotia , i-ai aplicat vreun efect ceva ? Se vede frumos .
Da.. M-am jucat un pic cu ea in photoshop.
Apropo, si prietena mea e fan mitsubishi Take a look:
QUOTE ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... m-ai copiat...
Pai ce, numai lancerul tau sa aiba prietena si sa destrabaleze in public? Ar fi misto un photoshoot tu cu mine. Rosu si Negru, da misto contrastul
Am glumit !
Chiar a iesit bine , fara folii si alte pungi .
Numai ca e permanent si daca te plictisesti , ceea ce nu are cum , trebuie sa faci rost de culoarea asta rosie .
Arata ca un evo de departe .
Poza de mai sus cu prietena/sotia , i-ai aplicat vreun efect ceva ? Se vede frumos .
Da.. M-am jucat un pic cu ea in photoshop.
Apropo, si prietena mea e fan mitsubishi Take a look:
QUOTE ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... m-ai copiat...
Pai ce, numai lancerul tau sa aiba prietena si sa destrabaleze in public? Ar fi misto un photoshoot tu cu mine. Rosu si Negru, da misto contrastul
QUOTE (Danyutz)320 eur janta, fara TVA si fara prezoane.
La dealer o janta pe 18 de lancer costa 3000ron cu tot cu tva (doar janta). Mie mi-a schimbat o roata cu totul si a costat 4200ron (janta + anvelopa). Si mai era cineva pe forum care a beneficiat de aceeasi oferta avantajoasa.
Cred ca pretul ala de 320eur fara tva este daca atunci cand iti cumperi masina optezi pentru jante pe 18 in loc de 16.
La dealer o janta pe 18 de lancer costa 3000ron cu tot cu tva (doar janta). Mie mi-a schimbat o roata cu totul si a costat 4200ron (janta + anvelopa). Si mai era cineva pe forum care a beneficiat de aceeasi oferta avantajoasa.
Cred ca pretul ala de 320eur fara tva este daca atunci cand iti cumperi masina optezi pentru jante pe 18 in loc de 16.
- goldeye3002
- EVO I
QUOTE (cix)QUOTE (Danyutz)320 eur janta, fara TVA si fara prezoane.
A fost facut pe casco nu uita, iar pe casco stim bine cum se umfla preturile. Vrei sa o cumperi, o cumperi la pretul de catalog+TVA.
A fost facut pe casco nu uita, iar pe casco stim bine cum se umfla preturile. Vrei sa o cumperi, o cumperi la pretul de catalog+TVA.
Marti am dus masina in service sa mi se schimbe parbrizul care era spart si bara spate gasita lovita in parcare in Bucuresti intr-un weekend(era chiar sparta acolo unde este orificiul pentru carlig).
Azi e gata, dar abia maine pot ridica acceptul si masina. Trebuie sa platesc si fransiza de 100 de euro. Am vazut masina, totul este in regula si se pare ca parbrizul are acum o tenta mai inchisa inspre verde fata de cum era inainte. Imi place mai mult asa.
Dar hai sa va spun cat e devizul
Parbriz 2500 RON
Bara spate 1500 RON
Cheder inf 200 RON
Cheder sup 200 RON
Vopsit 250 RON
Materiale vopsit 250 RON
600 RON manopera pentru montare parbriz si bara
Total 5400 RON
Mie mi se pare enorm.
Azi e gata, dar abia maine pot ridica acceptul si masina. Trebuie sa platesc si fransiza de 100 de euro. Am vazut masina, totul este in regula si se pare ca parbrizul are acum o tenta mai inchisa inspre verde fata de cum era inainte. Imi place mai mult asa.
Dar hai sa va spun cat e devizul
Parbriz 2500 RON
Bara spate 1500 RON
Cheder inf 200 RON
Cheder sup 200 RON
Vopsit 250 RON
Materiale vopsit 250 RON
600 RON manopera pentru montare parbriz si bara
Total 5400 RON
Mie mi se pare enorm.