Revista Presei - Mitsubishi News -

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Iun 26, 2020 9:09 am

Adrian Grigore și-a anunțat participarea în sezonul 2020 al CNR
Printre piloții care vor fi prezenți la linia de start se numără și Adrian Grigore — pilot profesionist, colaborator al Asociației EDIT în proiectul național Ora de Educație Rutieră — care va face echipă cu Andrei Papa într-un Mitsubishi Evo IX la clasa RC2N.

„Anul acesta voi merge la patru dintre cele șase etape, mai exact la Arges, Harghita, Iași și Cluj. Mă bucur că sunt printre cei care iau startul anul acesta și cu siguranță mă voi bucura de fiecare kilometru de proba specială', a declarat acesta.

Raliul Argeșului se va desfășura, ca și până acum, pe Transfăgărășan, de la barajul Vidraru până la cabana Capra, atât în urcare cât și în coborâre. Schimbările vor fi însă semnificative: doar 3 zile de concurs, dintre care doar una singură de recunoașteri, numărul kilometrilor contracronometru va fi redus și interacțiunea cu persoanele implicate în organizarea și desfășurarea concursului va fi și ea limitată.
https://www.auto-bild.ro/sport/cnr-2020 ... 85679.html




Mitsubishi câștigă al șaselea loc în Studiul inițial de calitate 2020
J.D. Power a realizat recent studiul inițial al calității din S.U.A. pentru 2020, în care Mitsubishi nu numai că s-a plasat pe locul șase în general, dar a fost recunoscut și ca cel mai înalt brand japonez din industria auto.
Studiul de calitate inițială 2020 a evaluat 33 de mărci din industrie, examinând problemele pe care șoferii modelelor 2020 au avut-o în termen de 90 de zile de la proprietate. În acest an, J.D. Power a redesenat studiul și a pus accentul pe tehnologiile vehiculelor. Drept urmare, Mitsubishi a înregistrat cea mai mare îmbunătățire de la un an la altul, trecând de la poziția a 30-a în 2019 până la al șaselea loc în 2020.


„Studiul de calitate inițial al J.D. Power este un instrument puternic, care permite producătorilor de automobile să asculte clienții noștri și să obțină informații despre părerile lor asupra vehiculelor noastre”, a declarat Yoichi Yokozawa, președinte și CEO al Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA). „Rezultatele din 2020 recunosc accentul nostru pe calitate, fiabilitate și valoare în toate vehiculele Mitsubishi. Clasarea noastră în acest studiu ne oferă și mai multe motive pentru a ne continua angajamentul față de inovație. ”
https://thenewswheel.com/mitsubishi-ear ... ity-study/


Rompetrol introduce serviciul de retragere de numerar fără comision în toate cele 156 de benzinării proprii din România
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, anunţă introducerea unui serviciu dedicat persoanelor fizice, care permite retragerea în numerar din cardul bancar personal de debit sau credit a unei sume de maximum 200 lei pe tranzacţie, împreună cu o operaţiune de plată la dispozitivele POS ale statiei.

Compania nu percepe comision pentru aceste tranzacţii, dar numărul de retrageri permise zilnic şi eventualele taxe adiţionale sunt generate strict de instituţia de credit emitentă a instrumentului de plată electronica, transmit reprezentanţii Rompetrol.

“Noul serviciu le permite clienţilor să folosească terminalele de plată si pentru retragerea de numerar de pe cardurile bancare, odată cu achizitia de bunuri sau servicii din staţii” explică Serghei Sevcenco, directorul general al Rompetrol Downstream.
Clientii pot folosi în prezent acest serviciu în toate cele 156 de benzinării proprii Rompetrol, serviciul nefiind disponibil şi în staţiile Partener Rompetrol sau Rompetrol Expres.

Proiectul a debutat iniţial în staţiile Rompetrol proprii din Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu, iar în baza numărului de tranzacţii şi a feedback-ului primit din partea clienţilor, compania a decis extinderea rapidă a serviciului la nivelul întregii sale reţele de benzinării proprii.

“În condiţiile în care cadrul legislativ ne oferă posibilitatea de a reţine pentru această operaţiune un comision de maximum 1% din valoarea retragerii în numerar, am decis să venim în întâmpinarea clienţilor şi să nu le percepem comision. Singura condiţie pentru folosirea acestei facilităţi în staţiile noastre este de a realiza în acelaşi timp o tranzacţie platită cu cardul vizat – achiziţia de carburant sau a unui bun/serviciu din portofoliul oferit în magazinul şi restaurantul Hei’ adaugă Serghei Sevcenco.

Rompetrol Downstream operează în plan local o reţea de distribuţie carburanţi formată din 988 de puncte de comercializare (staţii proprii – Rompetrol, staţii Partener Rompetrol, staţii Rompetrol Expres, staţii mobile - baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 6 depozite (Arad, Craiova, Mogoşoaia, Şimleul Silvaniei, Vatra Dornei şi Zărneşti), peste 200 staţii GPL auto şi circa 7.000 de puncte butelii. Carburantii comercializaţi sunt produşi de rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare unitate de profil din România şi una dintre cele mai moderne şi complexe din regiunea Mării Negre.
https://www.zf.ro/auto/rompetrol-introd ... n-19294213

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Iul 01, 2020 9:41 am

Toyota, Mitsubishi stimulează producția de viziere

MANILA: Toyota Group și Mitsubishi Motors Corporation (MMC) au inceput sa realizeze viziere în Japonia dîn această lună pentru a ajuta la combaterea pandemiei COVID-19.Toyota Motor Corporation și Toyota Group urmează să crească capacitatea de producție de la 500 la 600 de bucăți pe săptămână la 40.000 de bucăți pe lună (sau aproximativ 2.000 de bucăți pe zi). 3.600 de unități zilnic).

Companiile Toyota Group fabrică în prezent scuturi medicale pentru față. Toyota Motor East Japan, Inc. a generat, de asemenea, 3.000 de piese la Prefectura Miyagi la 20 aprilie, împreună cu Hino Motors, Ltd. (Hino), Daihatsu Motor Co., Ltd. (Daihatsu) și Toyoda Gosei Co., Ltd., care și-au început producția de încercare. Hino și Daihatsu aduc, de asemenea, scuturi de față medicale în numeroase unități de asistență medicală din anumite zone.

Mai mult, cei doi afiliați ai companiei auto, și anume, Toyota Industries Corporation și Toyota Motor East Japan Inc., intenționează, de asemenea, să producă de la 10.000 până la 12.000 de piese lunar (aproximativ 500 de piese pe zi) începând cu 29 aprilie. Toyota Auto Body Co., Ltd are în vedere și fabricarea de scuturi medicale pentru față începând cu jumătatea acestei luni

Scuturile medicale pentru față, care protejează lucrătorii din domeniul sănătății împotriva picăturilor provenite de la transportatorii COVID-19, vor fi livrate gratuit guvernelor locale și instituțiilor de asistență medicală care prezintă deficiențe de materiale și echipamente medicale. Majoritatea acestor scuturi de față sunt fabricate în două uzine la Toyota, Prefectura Aichi din centrul Japoniei.

Grupul Toyota a creat această inițiativă, ca parte a Proiectului Kokory Hakobu de la Toyota, pentru a demonstra sprijin pentru eforturile frontlinerelor medicale, care lucrează non-stop pentru diagnosticul și tratamentul pacienților COVID-19. Pentru a merge mai departe, Toyota Group intenționează să distribuie scuturile medicale pe care le fabrică administrațiilor locale și instalațiilor de asistență medicală din comunitățile respective ale companiei auto.
https://www.zigwheels.ph/car-news/toyot ... production


VANZARILE MITSUBISHI PENTRU LUNA MAI 2020 LA NIVEL GLOBAL
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1275.html




ACCIDENT INTRE UN OUTLANDER SI LEXUS, IN RUSIA
SE CERCETEAZA CAUZELE ACCIDENTULUI. PERSOANELE AFLATE IN CELE DOUA MASINI AU FOST TRANSPORTATE LA SPITAL.
https://news.vtomske.ru/news/173757-lex ... -v-bolnicu

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Iul 06, 2020 12:42 pm

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai: Ford Puma, locul patru în topul mașinilor hibride fără încărcare la priză


Mașini plug-in hybrid
Segmentul plug-in hybrid era în mod tradițional dominat de Mitsubishi Outlander, însă modelul japonez a coborât acum până pe poziția a cincea, cel mai probabil că urmare a faptului că SUV-ul va primi în curând o nouă generație.

În acest context, prima poziție în top a revenit SUV-ului Ford Kuga cu 1.650 de unități, iar BMW X3 a încheiat luna pe poziția a doua, în fața lui Volkswagen Passat și BMW X5.

Loc Model Unități
1 Ford Kuga 1.650
2 BMW X3 1.356
3 Volkswagen Passat 1.139
4 BMW X5 1.079
5 Mitsubishi Outlander 1.024

https://m.automarket.ro/stiri/renault-z ... 98855.html



Mitsubishi Express 2020: Nu intenționează să extindă gama de autoutilitare
Furgoneta de dimensiuni medii Mitsubishi Express 2020 tocmai a fost lansată în Australia, iar compania spune că nu are de gând să se extindă în alte segmente ale pieței de autoutilitare.

Alianța japoneză-franceză Renault, Mitsubishi și Nissan ar putea fi teoretic folosită de Mitsubishi la nivel local pentru a-și îmbunătăți vehiculul comercial oferind baza Triton și noua autoutilitară Express Trafic bazată pe Renault.

Compania a afirmat că nu are de gând să ofere un rival pentru VW Caddy.

În plus, nu există planuri pentru o autoutilitară mai mare care să concureze alături de produsul de soră Renault Master disponibil. Deci, niciun concurent la Mercedes Sprinter sau VW Crafter.

Asta în ciuda faptului că Mitsubishi Australia susține că Express-ul ajută brandul să ofere „o soluție completă pentru vehicule comerciale ușoare (LCV).
https://www.carsguide.com.au/car-news/m ... fter-79688
Fişiere ataşate
2020-Mitsubishi-Express-van-white-1001x565-(1).jpg
2020-Mitsubishi-Express-van-white-1001x565-(1).jpg (149.1 KiB) Vizualizat de 3289 ori

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mar Iul 07, 2020 9:57 am

Mitsubishi France înregistrează o revenire de + 18% în iunie 2020

Iunie a fost o lună excepțională și istorică pentru marca cu trei diamante, cu aproape 2.000 de comenzi înregistrate de clienți. Datorită planului de relansare a mărcii dezvoltat în consultare cu grupul de distribuitori, combinat cu noi măsuri guvernamentale, ambițiile inițiale ale trimestrului doi au fost depășite în mare măsură.„Nivelul excelent al comenzilor din iunie ne-a permis să compensăm comenzile pierdute în perioada de retenție. Prin urmare, la sfârșitul lunii iunie, ne-am egalat nivelul de comenzi în prima jumătate a anului 2019! ", Explică Patrick Gourvennec, președintele Mitsubishi Motors în Franța. El a adăugat: „Am putut conta pe receptivitatea rețelei noastre de distribuitori pentru a profita de toate oportunitățile oferite de acest context, atât de excepțional, cât de neașteptat. "
Trebuie menționat că toate modelele din gama au beneficiat de această creștere, în special SUV-ul Outlander PHEV, care a reprezentat singur 51% din comenzile cu aproape 1.000 de unități vândute în cursul lunii. Înregistrările Mitsubishi pentru luna iunie au crescut cu 18% * în Franța continentală față de iunie 2019, cu primele 3: Outlander PHEV, Space Star și L200.
https://www.auto-infos.fr/Mitsubishi-Fr ... e-un,14158



19 Fapte despre Mitsubishi ... Și Jackie Chan
Este logic ca companiile să dorească să lucreze cu Jackie Chan, însă puține dintre aceste companii vor putea vreodată să se potrivească cu ceea ce a găsit cu Mitsubishi.


Mitsubishi are un parteneriat de 30 de ani cu Jackie Chan
Oferta sa a început inițial în anii '70
Există un Mitsubishi în fiecare film Jackie Chan
Există o cursă numită Jackie Chan Cup
Prima Cupa Jackie Chan a fost în 1984
Chan este directorul onorific al echipei Ralliart China
Mitsubishi Rush a livrat o mașină în timp ce filma Regatul Interzis
A scris bloguri despre relația sa cu Mitsubishi
Chiar și răufăcătorii Lui au folosit mașinile Mitsubishi
Filmul său Cine sunt eu are o secventa memorabila alaturi de Mitsubishi
Are o masina Mitsubishi Lancer EVO
Există o ediție specială a lui Jackie Chan din Lancer Evo IX
El deținea un prototip Mitsubishi 3000GT
Există doar 50 de ediții limitate Jackie Chan Evo IX-uri existente
El a deținut un personalizat Mitsubishi Pajero Turbo
Asocierea sa cu Mitsubishi a fost comparată cu James Bond și Aston Martin
Deoarece parteneriatul lor a continuat atât de mult și a devenit atât de iconic, oamenii nu se pot abține să facă comparații. Spre deosebire de James Bond și Aston Martin, relația lui Chan cu Mitsubishi este remarcabilă și suntem bucuroși să vedem că lucrurile au funcționat pentru ambele părți de-a lungul anilor.
https://www.thethings.com/facts-about-m ... ckie-chan/
Fişiere ataşate
3.jpg
3.jpg (46.23 KiB) Vizualizat de 3275 ori
2.jpg
2.jpg (79.72 KiB) Vizualizat de 3275 ori
1.jpg
1.jpg (54.98 KiB) Vizualizat de 3275 ori

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Iul 10, 2020 11:07 am

Raport: Pandemic pune presiune asupra programului CARS al Toyota și Mitsubishi
Cei doi producători auto au acum un program mai strâns după luni de producție zero



Știm cu toții că industria auto a avut un impact uriaș în urma acestei pandemii COVID-19. Totuși, se pare că anumiți producători de auto resimt efectele mai mult decât alții.Aceste mărci auto sunt Toyota Motor Philippines (TMP) și Mitsubishi Motors Philippines (MMPC), primii doi producători de automobile din țară. De ce mărcile cele mai vândute ar avea mai multe probleme ?

Ei bine, acest lucru se datorează faptului că, din punct de vedere al producției, TMP și MMPC au termene limită pentru a îndeplini programul guvernamental de strategie de resurgență automobilistică (CARS) al guvernului. Pe scurt, programul CARS impune companiilor să producă 200.000 de vehicule participante - în special Toyota Vios și Mitsubishi Mirage - în termen de șase ani. Așa cum este, guvernul nu a revizuit niciodată orientările programului sau a mutat termenul limită chiar și după ce producția a fost suspendată timp de câteva luni din cauza focarului de coronavirus. Aici apar problemele TMP și MMPC.
Știm cu toții că industria auto a avut un impact uriaș în urma acestei pandemii COVID-19. Totuși, se pare că anumiți producători de auto simt efectele mai mult decât alții.

Nikkei Asian Review raportează că termenul limită al MMPC este februarie 2023 și, din această scriere, a produs până acum doar 50.000 de modele Mirage. TMP, pe de altă parte, are mai multe libertăți cu termenul său pana in anul 2024.
https://www.topgear.com.ph/news/industr ... 4-20200710



Studiul spune că Mercedes și Mitsubishi sunt noii campioni de încredere
CarMD a lansat clasamentul anual de fiabilitate al Indicelui de Sănătate a Vehiculelor, care urmărește să arate care sunt cele mai fiabile și mai ieftine reparații.Pentru a face acest lucru, au analizat datele de la peste 14,4 milioane de vehicule din anii 1996-2019 care inca functionau si le au analizat în perioada 1 octombrie 2018 și 30 septembrie 2019. In studiul se susține că vehiculele Mercedes sunt cele mai fiabile. Producătorul auto german a fost urmat de Mitsubishi, Buick, Ram și Ford.
https://www.carscoops.com/2019/12/study ... champions/
Fişiere ataşate
CarMD-Study-3.jpg
CarMD-Study-3.jpg (102.28 KiB) Vizualizat de 3242 ori

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Iul 13, 2020 2:18 pm

Cum sa folosesti in siguranta masina in plina pandemie de CORONAVIRUS. Cateva sfaturi de bun simt
Incearca sa calatoresti singur
Dezinfecteaza-ti masina
Alimenteaza in siguranta
In aceasta perioada in care noul coronavirus a pus stapanire pe intreaga lume, regula principala este sa reduci la minimum contactul cu ceilalti. Daca insa trebuie sa te deplasezi undeva, cu masina, asigura-te ca o faci in siguranta.

Traversam o perioada dificila, in care singurul lucru pe care il putem face pentru a nu agrava situatia este sa stam in casa si sa limitam la minimum contactul cu ceilalti.

Si autovehiculul este un fel de unitate de izolare, mobila, insa folosirea lui nu este totusi lipsita de riscuri, asa ca mai jos ai patru sfaturi de bun simt pentru a te bucura de masina ta in plina pandemie de coronavirus.

https://www.4tuning.ro/ghidul-soferului ... 43449.html

OMV Petrom va instala 30 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice în benzinăriile din România și Bulgaria: proiect pe doi ani cu bulgarii de la Eldrive
OMV Petrom a anunțat că va instala 30 de stații de încărcare rapidă (50 kW) pentru mașini electrice în benzinăriile din România și Bulgaria, în următorii doi ani. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu firma bulgară Eldrive, cel mai mare operator de stații de încărcare din regiune.
OMV Petrom vrea să dezvolte infrastructura de încărcare pentru mașini electrice din România și Bulgaria și anunță că 30 de stații de 50 kW vor fi instalate în benzinăriile din cele două țări, în cel mult doi ani.
Stațiile vor fi instalate și operate de compania bulgară Eldrive, partenerul OMV în acest proiect. Primele două stații au fost instalate în Bulgaria, în Daskalovo (autostrada Struma) și șoseaua Golyamokonarsko (în apropiere de Plovdiv).

Un ciclu de încărcare rapidă pentru 80% din capacitatea bateriei ar urma să dureze circa 40 de minute.

“Credem că viitorul mobilității va presupune un mix de carburanți, convenționali și alternativi și, în același timp, sustenabili din punct de vedere economic și al mediului. În ceea ce privește soluțiile alternative, pentru autoturisme și vehiculele ușoare, pe distanțe scurte, mașinile electrice pot fi o alegere. Pentru autovehiculele grele și transport pe distanțe mai mari, luăm în considerare ca potențiale soluții CNG și LNG, care au o eficiență energetică mai mare și emisii mai scăzute,” a spus Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom responsabil pentru activitatea Downstream Oil.
https://www.automarket.ro/stiri/omv-pet ... 98219.html


Paradox: avem mașini mai sigure, dar mortalitatea în accidente este în creștere
Potrivit unui studiu desfășurat în Statele Unite, mortalitatea în accidente rutiere este în creștere, cu toate că avem mașini din ce în ce mai sigure și mai tehnologizate.


Mașinile moderne nu sunt doar structural mai sigure decât cele de acum 5-10 ani, ci dispun și de tehnologii de asistare a conducerii care ar trebui să crească siguranța rutieră. Cele mai multe mașini produse în ultimii trei ani știu să mențină banda fără ajutorul șoferului și să frâneze singure în caz de urgență, și asta fără să mai vorbim de numeroase alte tehnologii care ar trebui să elimine sau măcar să reducă drastic consecințele unei erori umane.

Cu toate acestea, rata mortalității în accidentele rutiere nu a scăzut în ultimii ani ci, dimpotrivă, a fost pe un trend ascendent. Este rezultatul paradoxal al studiilor pe siguranța rutieră realizate în Statele Unite de IIHS, echivalentul american al EuroNCAP, între 2011 și 2018.Mortalitatea în accidente rutiere este în creștere
Astfel, pentru modelele din anul de model 2017 (și cele anterioare dacă nu au suferit modificări importante), rata mortalității între 2015 și 2018 a fost de 36 de morți la un milion de vehicule-ani de înmatriculare. Un vehicul-an de înmatriculare reprezintă un vehicul înmatriculat timp de un an.

Prin comparație, rezultatele unui studiu similar publicat în 2017 pentru anul de model 2014 și realizat între 2012 și 2015 au indicat un număr de 30 de morți la un milion de vehicule-ani de înmatriculare. Într-un studiu anterior, realizat pentru anul de model 2011, numărul de morți la un milion de vehicule-ani de înmatriculare a fost de 28. Acest trend crescător a fost înregistrat în ciuda progresului tehnologic și al mașinilor din ce în ce mai sigure.

Care sunt cele mai sigure mașini? Dar cele mai periculoase?
Cele mai ridicate rate ale mortalității în accidentele rutiere au fost înregistrate în mașinile mici, cum era de așteptat. În medie 48 de oameni la un milion de mașini-ani de înmatriculare și-au pierdut viața în mașini de pasageri. Rata scade la 29 în pick-up-uri, 25 în cazul SUV-urilor și 22 în cazul vanurilor.

Ca regulă generală, cu cât o mașină este mai mică, cu atât șansa de a muri la volanul ei în cazul unui accident este mai mare. Rata mortalității este de 108 în cazul modelelor de clasă mică și scade abrupt odată cu masa și dimensiunile mașinii. Cele mai scăzute rate ale mortalității se înregistrează în cazul SUV-urilor – între 5 și 9 morți la un milion de vehicule-ani de înmatriculare, în funcție de model.
https://www.promotor.ro/stiri-auto/para ... e-18695531

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Iul 16, 2020 9:32 am

EXCLUSIVITATE
2021 Mitsubishi Outlander încercând să semene cu Engelberg Tourer



Mitsubishi testează SUV-ul Outlander de generație NOUA in Japonia și se pare că urmeaza designeul Mitsubishi Engelberg Tourer Concept dezvaluit în primăvară (vizionați videoclipul dacă nu vă amintiți).
Asemănările se extind până la întregul set de iluminare spate și spoilerul posterior superior. Există și câteva diferențe: Outlander are reflectoare orizontale pe ambele părți ale bara de protecție din spate, în timp ce prototipul avea reflectoare arcuite în același loc.
Noul model va profita de o platformă tehnologică Renault-Nissan. Din toate indicațiile, aceasta se referă la șasiul modelului Nissan Rogue a.k.a. X-Trail. Dacă este cazul, SUV-ul va obține probabil
motorul de 2,5 litri aspirat în mod natural cu o putere de 181 CP (135 kW) în specificațiile standard. Versiunea europeană ar putea primi un motor hibrid opțional.
https://www.formacar.com/en/news/view/27803.html




Mitsubishi Xpander facelift văzut în Malaezia - DOAR PENTRU ZONA ASIA -INDONEZIA
https://paultan.org/2020/07/15/mitsubis ... -malaysia/
Fişiere ataşate
Mitsubishi-Xpander-facelift-Malaysia-spied-1.jpg
Mitsubishi-Xpander-facelift-Malaysia-spied-1.jpg (107.76 KiB) Vizualizat de 3166 ori
d9a7b1f63b7be36a8bf84f818965d73d01.jpg
d9a7b1f63b7be36a8bf84f818965d73d01.jpg (65.2 KiB) Vizualizat de 3166 ori

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mar Iul 21, 2020 9:02 am

MITSUBISHI MOTORS Deschide Serviciul de Informații Automobilistice 2020 pentru elevii din școlile gimnaziale


Tokyo, 20 iulie 2020 - MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) a deschis astăzi Serviciul de informare automobilistică 2020 pentru elevii din școlile elementare, care va fi disponibil până pe 10 decembrie 2020. Acest serviciu este oferit copiilor de 28 de ani din anul 1993 și răspunde diverselor întrebări legate de industria auto.

MMC este singura companie auto din Japonia care oferă un astfel de serviciu educațional atât pentru copii din școlile gimnaziale, cât și pentru profesorii acestora și a primit aproximativ 3.600 de întrebări de la începerea serviciului.

Întrebările acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv producția de automobile, modul în care funcționează mașinile și diverse activități în fabrici - de exemplu, o întrebare ar fi despre procentul mașinilor care pot fi reciclate,
* ce fel de inițiative de mediu MMC ia pentru viitor
* - astfel de probleme de mediu atrag mai mult interes în ultimii ani. De asemenea, profesorii școlii folosesc serviciul pentru pregătirea clasei sau discuta cu elevii în timpul orelor reale. Ca parte a serviciului, MMC trimite o foaie sumară în care sunt scrise întrebările primite și răspunsul acestora.
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1278.html




Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 32% în România în prima jumătate a anului, la 600 de unități
Mașini plug-in hybrid
O creștere la fel de importantă a fost înregistrată și în cazul mașinilor plug-in hybrid. APIA a raportat 57 de unități pentru luna iunie și 266 de unități la nivelul primei jumătăți a anului, în creștere cu 108% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
La fel ca până acum, BMW este liderul acestui segment cu 54 de unități, însă este urmat la mică distanță de Volvo (48 de unități) și Porsche (30 de unități). De altfel, se observă că cele mai multe vânzări de mașini plug-in hybrid aparțin brandurilor premium, singurul "intrus" în top 5 fiind Mitsubishi.

DETALII AICI:
https://www.automarket.ro/stiri/inmatri ... 99181.html




NOUL ECLIPSE CROSS FACELIFT!!!!

PRIMELE IMAGINI ARATA CA, NOUL MODEL VA FI MAI PATRATOS. DIN IMAGINI SE VEDE UN CAMUFLAJ PUTERNIC IN FATA SI IN SPATE.

Coupe-ul SUV compact a stabilit actuala față a mărcii, botezată de Mitsubishi "Dynamic Shield", care între timp a fost preluata de toate modelele constructorului japonez. În prezent, Eclipse Cross este oferit cu două motoare cu patru cilindri. Benzina turbo de 1,5 litri de 163 CP este probabil disponibilă și cu tracțiune integrală. Începând cu 2019, este disponibil și un motor diesel: 2.2 DiD are 148 CP și tracțiune integrală, precum și o transmisie automată cu opt trepte în serie la bord. Este posibil ca Mitsubishi Eclipse Cross Facelift (2021) să continue cu aceste motorizări.
https://www.autozeitung.de/mitsubishi-e ... 98680.html
Fişiere ataşate
mitsubishi-eclipse-cross-facelift-2021-03.jpg
mitsubishi-eclipse-cross-facelift-2021-03.jpg (55.08 KiB) Vizualizat de 3091 ori
mitsubishi-eclipse-cross-facelift-2021-02.jpg
mitsubishi-eclipse-cross-facelift-2021-02.jpg (49.49 KiB) Vizualizat de 3091 ori

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Iul 24, 2020 9:39 am

FOTO: Cinci mașini de teren noi, în dotarea Brigăzii Antibraconaj din cadrul AJVPS Alba
La Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba au sosit ultimele dotări din cadrul unui proiect în valoare de aproape 200.000 de euro, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol pe râul Mureș și afluenții săi. Este vorba de cinci mașini de teren Mitsubishi L200 care vor completa parcul auto al „Brigăzii Antibraconaj”.
„Ultim etapă a proiectului, finanțat din bani europeni, a cărui beneficiar este AJVPS Alba (unica asociație de profil din țară care a reușit să acceseze fonduri europene) s-a finalizat prin achiziția celor 5 mașini de teren care vor completa parcul auto al <Brigăzii Antibraconaj>. Am demonstrat încă o dată că suntem o asociație puternică, cu o conducere unită și vizionară, o adevarată echipă care duce la bun sfârșit tot ceea ce își propune”, a transmis Felix-Bogdan Dragomir, coordonator tehnic al asociației.
Reamintim faptul că primele echipamente au intrat în dotarea AJVPS Alba la începutul acestui an. Printre acestea se numără o barcă, binocluri, camere de supraveghere, aparate nightvision și termovision, aparatură foto cu teleobiectiv, dronă, uniforme și bocanci pentru membri Brigăzii Antibraconaj.
Finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM), proiectul „Dezvoltarea sistemului de supraveghere și intervenție antibraconaj prin echiparea corespunzătoare a Brigăzii Antibraconaj din cadrul A.J.V.P.S. Alba”, în valoare de aproape 200.000 de euro, prevede dotarea cu cele necesare eradicării braconajului piscicol de pe râul Mureș și afluenții săi.
https://alba24.ro/foto-cinci-masini-de- ... 84321.html



Primele detalii despre noul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid: mai multă putere și autonomie electrică mai mare
Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a lui Outlander va primi până la sfârșitul acestui an un motor mai puternic și o baterie cu autonomie mai mare.
Mitsubishi Outlander a fost cel mai vândut model plug-in din Europa în 2019, însă concurența puternică din acest segment și apropierea unei noi generații au generat o scădere graduală a popularității.
Reprezentanța din Statele Unite a constructorului japonez a anunțat însă că versiunea plug-in hybrid va primi o serie de îmbunătățiri majore.
"Motorul cu combustie internă are o capacitate mai mare și mai mulți cai putere, în timp ce sistemul electric oferă o autonomie mai mare", menționează Mitsubishi.
Actualul Mitsubishi Outlander PHEV utilizează un motor pe benzină de 2.4 litri și 135 de cai putere acompaniat de două motoare de 95 de cai putere. În total, sistemul plug-in hybrid oferă 224 de cai putere. În plus, modelul are o baterie cu o capacitate brută de 13.8 kWh care oferă o autonomie electrică de 54 de kilometri. Prețurile de listă pentru Mitsubishi Outlander PHEV încep în România de la 40.329 de euro.
Pe piața americană, noul Mitsubishi Outlander PHEV va fi disponibil din iarna 2020. Cel mai probabil, în preajma acestei perioade va ajunge și pe piața europeană.
Pe de altă parte, Outlander va primi o nouă generație care, cel puțin pe piața americană, va fi disponibilă la vânzare din al doilea trimestru al anului viitor. Japonezii promit un design modern, mult schimbat comparativ cu actualul model, pe lângă o serie de tehnologii noi și îmbunătățiri la interior. Prezentarea oficială este programată pentru prima parte a anului 2021.
Nu în ultimul rând, Mitsubishi pregătește și un facelift pentru Eclipse Cross cu modificări de design și un nou sistem de infotainment.
Mitsubishi nu a oferit detalii despre motorizările pregătite pentru aceste modele. Totuși, la sfârșitul anului trecut, oficialii mărcii anunțau că motoarele diesel vor fi eliminate complet din gamă, cu excepția pick-up-ului L200.
https://www.automarket.ro/stiri/primele ... 99259.html
Fişiere ataşate
113211859_1572050446302820_5807746989785347236_o-e1595312372186.jpg
113211859_1572050446302820_5807746989785347236_o-e1595312372186.jpg (114.6 KiB) Vizualizat de 3043 ori

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Iul 27, 2020 9:37 am

Nouă închidere potențială în industria auto
Mitsubishi Motors și-ar putea închide fabrica din Gifu, Japonia, unde produce modelul Pajero
. Producătorul auto japonez Mitsubishi Motors are în vedere să închidă filiala responsabilă de modelul Pajero și închiderea unei fabrici din centrul Japoniei, care produce vehiculul utilitar sport cu același nume, scrie publicația Japan Today, care citează două surse menționate de Reuters și preluate de News.ro. Mitsubishi are în vedere închiderea Pajero Manufacturing Co Ltd și a fabricii sale din Prefectura Gifu în termen de trei ani, au spus sursele. La rândul său, un reprezentant Mitsubishi Motors a spus că nu s-a decis nimic.
Pe lângă Pajero, fabrica din Gifu mai produce minivan-ul Mitsubishi Delica D5 și SUV-ul Mitsubishi Outlander. Ambele vor fi produse probabil în altă locație, au precizat aceleași surse. Producătorii auto japonezi, inclusiv Mitsubishi Motors, au fost nevoiți să-și reconsidere strategiile, deoarece cererea de autovehicule a fost afectată de pandemie. Mitsubishi Motors urmează să-și prezinte luni planul pe termen mediu.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit ... o-19431476


15 masini care arata aproape la fel, dar sunt vandute de producatori diferiti
Mitsubishi 3000GT si DODGE

https://www.4tuning.ro/poze/poze-stiri- ... #nogallery



Modificări la încărcarea mașinilor electrice în rețeaua Renovatio din cadrul hypermarket-urilor Kaufland: gratuit doar la cumpărături de minim 500 de lei pe lună
Încărcarea mașinilor electrice în rețeaua Renovatio din cadrul hypermarket-urilor Kaufland va rămâne gratuită începând din luna octombrie doar la cumpărături de cel puțin 500 de lei pe lună.
Lanțul de hypermarket-uri Kaufland a anunțat miercuri o serie de schimbări în cadrul parteneriatului pe care îl are cu Renovatio pentru stațiile de încărcare pentru mașini electrice din parcările sale.
Până acum, Kaufland a suportat costurile de încărcare pentru mașini electrice pentru toate persoanele care încărcau mașinile în parcările sale, însă începând din 1 octombrie va introduce o condiție.
Astfel, această politică va rămâne valabilă doar la efectuarea a cel puțin 4 cumpărături săptămânale în orice hypermarket Kaufland cu o valoare totală de cel puțin 500 de lei. În plus, validarea cumpărăturilor se face prin scanarea cardului digital Kaufland Card la casa de marcat.
În schimbul acestor cumpărături, clienții vor primi automat în contul Kaufland Card 5 cupoane pe care le vor putea utiliza pentru 5 sesiuni de încărcare a mașinii electrice pe parcursul lunii viitoare.
Astfel, acest regulament se va aplica din 1 octombrie pentru cumpărăturile efectuate în cursul lunii septembrie. Pentru a face tranziția la noul sistem, clienții care au card Kaufland Card vor primi gratuit cupoane în lunile august și septembrie indiferent dacă au făcut sau nu cumpărături în hypermarket.
După 1 octombrie, clienții care nu îndeplinesc condiția cumpărăturilor minime lunare de 500 de lei vor plăti tarifele standard aplicate de rețeaua Renovatio pentru încărcarea mașinilor electrice.
În prezent, tarifele standard sunt de 1.45 lei pe unitate (1.45 lei pe kWh) pentru mașinile electrice care se încarcă la o putere cuprinsă între 4 kW și 22 kW și de 1.95 lei pe unitate (1.95 lei pe kWh) pentru mașinile care se încarcă la stații de încărcare rapidă (DC) cu peste 22 kW.
Recent, Renovatio a inaugurat în Târgu Mureș o stație de încărcare rapidă de 150 kW amplasată în parcarea Shopping City. Până la sfârșitul anului, Renovatio va instala stații de 150 kW - 175 kW și în Timișoara, Sibiu și București, pentru ca în 2021 să continue extinderea cu astfel de stații și în Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Bacău și Iași.
https://www.automarket.ro/stiri/modific ... 99235.html

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 13 vizitatori