Numere de inmatriculare de pe forum
Marius, Lancer 1.6, negru cu mica mov B-52175 pentru putin timp de acum incolo... pt ca din august vin numerele noi... nu spun care... ca astept de mult sa le pot avea
Semne distinctive : sigla Mitsu.ro pe luneta, un 10 deasupra numarului spate si sigla in varianta japoneza sub nr spate.
Semne distinctive : sigla Mitsu.ro pe luneta, un 10 deasupra numarului spate si sigla in varianta japoneza sub nr spate.
- Fişiere ataşate
-
- Mitsu.jpg (19.67 KiB) Vizualizat de 2497 ori
- KidsJoyLounge
- EVO I
da, si eu am constatat cu stupoare ca n-am postat p-aici... Colt negru 1.3 SAM 2006 B 55 K J L.
De pe data de 21 ne vedem pe strazi... ca revin in tara. P.s: fiti cu bun simt, daca va dau flashuri ca disperatul, ca vad ca sunteti posesori de mitsu... dati si voi o avarie ceva daca sunteti pe forum, sa nu ma simt prost
De pe data de 21 ne vedem pe strazi... ca revin in tara. P.s: fiti cu bun simt, daca va dau flashuri ca disperatul, ca vad ca sunteti posesori de mitsu... dati si voi o avarie ceva daca sunteti pe forum, sa nu ma simt prost
- diablo_666
- EVO I