Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!
Fiindca mai am putin si va crede toata lumea ca eu sunt organizatorul intalnirii :-D , m-am hotarat sa imi iau rolul in serios.
Asa ca, cei care ati facut plata deja, precum si cei care o veti face zilele astea, daca vreti, trimiteti-mi mie in e-mail copiile documentelor de plata a avansului (fie scanate - cei care aveti scannere, fie in fotocopie) si am sa le trimit eu doamnei Stanciu C. de la Pensiunea Dracula.
Apropo de gluma din preambul, sa stiti ca numarul participantilor (cu Mitsubishi) va fi mai mare decat cel din ultima lista .
Erlo's e-mail: <erlo_egakdo@yahoo.ca>
Asa ca, cei care ati facut plata deja, precum si cei care o veti face zilele astea, daca vreti, trimiteti-mi mie in e-mail copiile documentelor de plata a avansului (fie scanate - cei care aveti scannere, fie in fotocopie) si am sa le trimit eu doamnei Stanciu C. de la Pensiunea Dracula.
Apropo de gluma din preambul, sa stiti ca numarul participantilor (cu Mitsubishi) va fi mai mare decat cel din ultima lista .
Erlo's e-mail: <erlo_egakdo@yahoo.ca>
Iubitori de Mitsubishi, munte si plimbare, ce mai asteptati ?!
Pe 12-13 iulie vor fi cu certitudine cel putin 7 Mitsubishi si 18 oameni (cu avansurile de rezervare a camerelor platite la Pensiunea Dracula).
Lista este deschisa (si asa va ramane).
Fie si doar in plimbare, fara innoptare, ii asteptam pe toti temerarii :-D .
Pe 12-13 iulie vor fi cu certitudine cel putin 7 Mitsubishi si 18 oameni (cu avansurile de rezervare a camerelor platite la Pensiunea Dracula).
Lista este deschisa (si asa va ramane).
Fie si doar in plimbare, fara innoptare, ii asteptam pe toti temerarii :-D .
- Andrei_Iasi
- EVO I
- zeus_anoxia
- EVO I