Revizie Colt
- Andrei_Iasi
- EVO I
salut,
din ce am mai citit pe forumuri nu e o problema grava , si eu am patit asa pe dreapta spate , in momentul cand franam usor spre f usor scartia .. dupa un timp a disprut singura problema .
mai mutl ca sigur la garantie o sa iti faca ceva sa nu mai scrtaie cateva zile si dupa aia o ia de la capat.
daca nu ai ce face cu timpul te poti duce dar mai mult ca sigur : (citez) "asa face toate".
numai bine si cat mai multi km fara probleme.
din ce am mai citit pe forumuri nu e o problema grava , si eu am patit asa pe dreapta spate , in momentul cand franam usor spre f usor scartia .. dupa un timp a disprut singura problema .
mai mutl ca sigur la garantie o sa iti faca ceva sa nu mai scrtaie cateva zile si dupa aia o ia de la capat.
daca nu ai ce face cu timpul te poti duce dar mai mult ca sigur : (citez) "asa face toate".
numai bine si cat mai multi km fara probleme.
Salut,
Am facut revizia la 15.000km la Colt 1,3 SAM. Revizia a constat in inlocuirea filtrelor(aer,polen,ulei), completare lichid spalare parbriz,schimb ulei motor. Nu am avut defectiuni pe care sa le reclam si alte verificari nu am cerut si nici nu s-au facut la masina. Singura mare problema a fost ca nu am avut cardul de service.NU am primit asa ceva de la dealer cand am ridicat masina. In final
s-a rezolvat desi masina mea nu figura nici in baza de date....nu stiu ce o sa se intample data viitoare pentru ca nici acum nu mi s-a trimis faimosul card in ciuda numeroaselor telefoane.
Am facut revizia la 15.000km la Colt 1,3 SAM. Revizia a constat in inlocuirea filtrelor(aer,polen,ulei), completare lichid spalare parbriz,schimb ulei motor. Nu am avut defectiuni pe care sa le reclam si alte verificari nu am cerut si nici nu s-au facut la masina. Singura mare problema a fost ca nu am avut cardul de service.NU am primit asa ceva de la dealer cand am ridicat masina. In final
s-a rezolvat desi masina mea nu figura nici in baza de date....nu stiu ce o sa se intample data viitoare pentru ca nici acum nu mi s-a trimis faimosul card in ciuda numeroaselor telefoane.
QUOTE (Cristi)Aici imi pusesera Texaco fara sa ma intrebe, cica trebuia sa specific eu, eu nu am stiut de treaba asta, ma gandeam ca or sa-mi puna tot Mobil 1, asa ca i-am pus sa-l dea jos...sorry.
Am vrut Mobil 1 (0w40), nu aveau pe stoc, mi-au pus (5w40), bun si asta, dar nu Texaco, asa ca nu uitati sa pecificati ce ulei doriti in masina.
De asemenea si pentru Mobil 1 (5w40) sunt doua optiuni: la cutie (ceva mai scump) si...nu mai stiu cum i-au zis...am pus la cutie.
12000 acum, pana pe 10 mai cand am facut programare la MCar, voi avea 15000.
Din punct de vedere al masinii, impresiile sunt de bine si foarte bine, insa acum, citind postarile despre revizii si mai ales despre MCar, pe cuvant de nu-mi venea sa renunt la garantie si sa merg la un service oarecare.
Dupa 10 mai ma voi intoarce cu ganduri bune, sper :!:
O intrebare am si eu, pentru ca tot nu m-am lamurit, ce ulei sa le cer oamenilor sa puna buburuzei?
O zi buna !
Am vrut Mobil 1 (0w40), nu aveau pe stoc, mi-au pus (5w40), bun si asta, dar nu Texaco, asa ca nu uitati sa pecificati ce ulei doriti in masina.
De asemenea si pentru Mobil 1 (5w40) sunt doua optiuni: la cutie (ceva mai scump) si...nu mai stiu cum i-au zis...am pus la cutie.
12000 acum, pana pe 10 mai cand am facut programare la MCar, voi avea 15000.
Din punct de vedere al masinii, impresiile sunt de bine si foarte bine, insa acum, citind postarile despre revizii si mai ales despre MCar, pe cuvant de nu-mi venea sa renunt la garantie si sa merg la un service oarecare.
Dupa 10 mai ma voi intoarce cu ganduri bune, sper :!:
O intrebare am si eu, pentru ca tot nu m-am lamurit, ce ulei sa le cer oamenilor sa puna buburuzei?
O zi buna !
Pana la urma, revizia se reduce la schimbul de ulei. Dupa 10.000km, acesta are inca proprietati foarte bune si nu trebuie schimbat (Mobil 1). Se poate verifica la mana si dupa culoare. Daca la 10.000km este ca nou, cred ca revizia nu trebuie facuta sub 15.000km. Ma refer la masinile pe benzina.
Sigur ca dealerii vor sa faca revizia si la 7.000km, ca doar castiga bani.
Sigur ca dealerii vor sa faca revizia si la 7.000km, ca doar castiga bani.
Hello !
Am fost la revizie la M Car. Durata 2h.
filtru aer - 50.37
filtru clima - 87.80
filtru combustibil - 92.10
filtru ulei - 60.64
garnitura buson baie ulei - 2.66
solutie parbriz - 5.63
ulei mobil super s 10w40-208L - 143.28
manopera - 180
-------------------------------------------
622.48 ron fara tva
740.75 ron cu tva
PS: m-am indragostit de noul Lancer, au unul de 2.0 DI-D 140 CP Instyle in showroom, arata excelent.
Intrebare pentru voi: sunt suficienti cei 140 CP ?
Ce ati alege intre 1.8 143 CP si 2.0 DI-D 140 CP ?
Am fost la revizie la M Car. Durata 2h.
filtru aer - 50.37
filtru clima - 87.80
filtru combustibil - 92.10
filtru ulei - 60.64
garnitura buson baie ulei - 2.66
solutie parbriz - 5.63
ulei mobil super s 10w40-208L - 143.28
manopera - 180
-------------------------------------------
622.48 ron fara tva
740.75 ron cu tva
PS: m-am indragostit de noul Lancer, au unul de 2.0 DI-D 140 CP Instyle in showroom, arata excelent.
Intrebare pentru voi: sunt suficienti cei 140 CP ?
Ce ati alege intre 1.8 143 CP si 2.0 DI-D 140 CP ?