CHIP-RacingCode(Colt,Caris,Space,Pajero,Outl,Grandis,Lancer)
- RACINGCODE
- EVO I
- RACINGCODE
- EVO I
Exista posibilitatea unei modificari in orb, ceea ce nu recomandam si nu facem. Este periculos! Stim ca au fost persoane cu astfel de masini care au apelat la firme de amatori si au modificat, iar rezultatul este periculos, asta in special pe motorul de 1.5. 1.3 este ceva mai permisiv. Nici macar nu exista fise dyno cu valori comparative masurate real.
Castigul este aproape inexistent daca nu trebuie sa vorbim de pierdere cand ne referim la cai si Nm, dar marele pericol este in functionare unde nefiind testate si verificate valorile de functionare dupa modificarea softului rezulta efecte negative periculoase. Supraincingere, distrugere de bujii, de motoare chiar ... dar asta mai bine sa ne povesteasca cei care fac noi ne axam pe ale noastre.
Castigul este aproape inexistent daca nu trebuie sa vorbim de pierdere cand ne referim la cai si Nm, dar marele pericol este in functionare unde nefiind testate si verificate valorile de functionare dupa modificarea softului rezulta efecte negative periculoase. Supraincingere, distrugere de bujii, de motoare chiar ... dar asta mai bine sa ne povesteasca cei care fac noi ne axam pe ale noastre.
- RACINGCODE
- EVO I
- RACINGCODE
- EVO I
- RACINGCODE
- EVO I
Presupun ca majoritatea de aici au si cont de facebook, asa ca am sa las aici adresa unei oferte speciale privind resoftarea automobilelor marca Mitsubishi.
http://www.facebook.com/events/26721030 ... ext=create
OFERTA SPECIALA CHIPTUNING MITSUBISHI DIESEL
OFERTA INCLUDE MODELELE 2.0DI-D SI 2.2DI-D
Valabilitatea limitata in timp:
18 februarie la 10:00 p?nă la 8 martie la 19:00
- a_liverpool
- EVO I
- RACINGCODE
- EVO I
Sigur ca da si se modifica foarte bine si aspiratele de la Mitsubishi. Exista cateva modele sau exempare strecurate printre anumite modele la care comunicarea este blocata si acelea nu pot fi facute.
Chiar daca valile de varf nu cresc foarte mult se creste toata zona medie, raspunsul si la un condus civilizat scade consumul de carburant.
1.6 modelul nou primeste in plus in jur de 10cp si 10Nm.
Chiar daca valile de varf nu cresc foarte mult se creste toata zona medie, raspunsul si la un condus civilizat scade consumul de carburant.
1.6 modelul nou primeste in plus in jur de 10cp si 10Nm.