2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Flipper - din cate stiu eu daca mergi cu + 10 km sa te pregatesti ca deja ai intrat pe contraventie:))) +9 e marja maxima acceptata:D
- amenzile nu se prescriu , in cazul neplatii sunt bagate la impozitul proprietarului(la casa) daca nu are casa propietate personala in impozitul masinii
Referitor cu ce a zis Wall cu punctele este cea mai utilizata schema folosita de vitezomani:D
- amenzile nu se prescriu , in cazul neplatii sunt bagate la impozitul proprietarului(la casa) daca nu are casa propietate personala in impozitul masinii
Referitor cu ce a zis Wall cu punctele este cea mai utilizata schema folosita de vitezomani:D
In general, dar nu obligatoriu, amenzile de viteza se dau pentru peste 10km (sau macar 10%) in plus fata de limita. Este o recomandare nu o lege, In functie de volumul de trafic, conditiile de drum si limita de viteza lucrurile se pot schimba. Dar, recunoasteti si voi, nu prea ati auzit ca pe restrictie de 50 sa iei amenda de 53 desi legal se poate...
Eu stiu ca nu exista prevedere legala pana in 10km/h. Sanctiunile incep cu un paragraf care zice pentru depasirea vitezei cu 10-20km/h amenda este de ....+2 pct penalizare; apoi urmeaza 21-30km/h etc. Daca ai 58km/h pe drum cu limita de 50 nu au ce sa-ti faca nici daca te recunoaste ca esti ala care-i vizitezi nevasta cand el nu-i acasa.
"limita legala e 55% fata si 50% spate daca nu ma insel."
Asa stiam si eu. Auzisem ca in Belgia e cea mai grea legislatie: 65% si pe fata si pe spate...
Cat a costat un asemenea test?
PS: @wall: ramasesem dator cu un raspuns. Tu ai dreptate. In Codul rutier 2012 primul interval taxat este intre 10-20km/h. Asa ca de primii 9km ne iarta
Asa stiam si eu. Auzisem ca in Belgia e cea mai grea legislatie: 65% si pe fata si pe spate...
Cat a costat un asemenea test?
PS: @wall: ramasesem dator cu un raspuns. Tu ai dreptate. In Codul rutier 2012 primul interval taxat este intre 10-20km/h. Asa ca de primii 9km ne iarta
Am luat la 10 kmh un bulgare gigant de gheata, care era fix la intrarea intr-o curba, drum pe care incapea o singura masina. Nu aveam cum sa il vad, efectiv. Eu sunt foarte atent, mai ales la micile stradute. Mi-a indoit bara fata.
Multumim autoritatilor pentru rapiditatea de care dau dovada in deszapezirea arterelor secundare.
Multumim autoritatilor pentru rapiditatea de care dau dovada in deszapezirea arterelor secundare.
- Fişiere ataşate
-
- IMAG0336.jpg (1000.84 KiB) Vizualizat de 1843 ori
-
- IMAG0335.jpg (1.2 MiB) Vizualizat de 1847 ori