Cumpar Macara Pt Space Star
QUOTE (crestin @ Sep 6 2009, 06:06 PM) Este vorba despre geamul din fata dreapta; morotasul functioneaza perfect. Ceea ce imi trebuie este acel cablu care coboara si ridica geamul. Astept oferte sau sugestii. L-am gasit nou cu 430 RON cu tot cu motoras si separat nu-l gasesc. Multumesc.
Dupa cite imi amintesc la Carisma mea cind am desfacut odata sa ma uit la butoanele de actionat geamurile , acel cablu seamana mult cu un cablu de frina de bicicleta , ar fi o ideea de incercat sa cauti asa ceva , poate se potriveste vreun model la lungime si grosime , e o idee si sigur costa mai putini bani ...
Dupa cite imi amintesc la Carisma mea cind am desfacut odata sa ma uit la butoanele de actionat geamurile , acel cablu seamana mult cu un cablu de frina de bicicleta , ar fi o ideea de incercat sa cauti asa ceva , poate se potriveste vreun model la lungime si grosime , e o idee si sigur costa mai putini bani ...