Cheie Breloc - Mitsu
Delivery times are not guaranteed, but it is always use 12~ 20days to your country...
RR347803326CN
Dupa codul afisat am vazut ca produsul a ajuns acu 2-3zile in Bucuresti... Sa vedem cat dureaza pana ma cheama la posta...
In attachment sunt detalii...
RR347803326CN
Dupa codul afisat am vazut ca produsul a ajuns acu 2-3zile in Bucuresti... Sa vedem cat dureaza pana ma cheama la posta...
In attachment sunt detalii...
- Fişiere ataşate
-
[Extensia pdf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-
[Extensia pdf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
i-am sunat pe cei de la posta nr 3... mi-au zis ca a ajuns din data de 22.09.2010...
Luni: 10-14:30 - dar nu cred ca am timp sa-l ridic
Marti: 10-17
sper sa ajung maine...
pentru cei ce nu sunt din bucuresti astept adresele de livrare si metoda dorita de livrare (Posta / Fan Courier)...
pretul final il afisez dupa ce ridic toate cheile... sper sa nu dau spaga la posta... :-s
Luni: 10-14:30 - dar nu cred ca am timp sa-l ridic
Marti: 10-17
sper sa ajung maine...
pentru cei ce nu sunt din bucuresti astept adresele de livrare si metoda dorita de livrare (Posta / Fan Courier)...
pretul final il afisez dupa ce ridic toate cheile... sper sa nu dau spaga la posta... :-s
- andreicepoi
- EVO I
deci asa... pentru cei din bucuresti ii astept zilnic (L-V) de la 9:00-18:00 la birou www.gheolaris.ro -> contact...
pentru cei din provincie/care nu au timp... astept datele de livrare (FAN/Posta)...
lqp = 46.1RON
mitsu key = 29,4RON/buc
astep telefonul dv 0724.223.889
info montaj!
pentru cei din provincie/care nu au timp... astept datele de livrare (FAN/Posta)...
lqp = 46.1RON
mitsu key = 29,4RON/buc
astep telefonul dv 0724.223.889
info montaj!
am fost la un mester cu cheile la intersecia de la metroul tineretului... confectionarea cheiei ma costa 20ron... avea si forma lamelei pentru mitsu - pret 30Ron ) cat cheia noastra... initial am crezut ca nu intra in broasca deoarece difera un pic grosimea... am verificat, totul e ok... maine o fac ...