Aduc piese auto stock Par Avion din SUA, timp de tranzit 1 saptamana, cele mai mici preturi din piata garantat.
Contact
piese.usa@gmail.com
Piese Auto Usa
Ma bucur ca sunteti asa activi pe forum.
"Par avion" o sa intalnesti stampilat/lipit pe coletele/scrisori care sunt transportate cu avionul.
Daca am comision de +1000% si tot va pot da piesa/piesele mai ieftin si mai repede decat in alta parte?
Va las pe voi sa decideti si va astept cu comenzi, am nevoie de anul de fabricatie, modelul si motorizarea exacta.
O zi buna in continuare!
"Par avion" o sa intalnesti stampilat/lipit pe coletele/scrisori care sunt transportate cu avionul.
Daca am comision de +1000% si tot va pot da piesa/piesele mai ieftin si mai repede decat in alta parte?
Va las pe voi sa decideti si va astept cu comenzi, am nevoie de anul de fabricatie, modelul si motorizarea exacta.
O zi buna in continuare!
Aduc piese auto stock Par Avion din SUA, timp de tranzit 1 saptamana, cele mai mici preturi din piata garantat.
Pentru oferta este necesar modelul, motorizarea si anul de fabricatie.
Contact
piese.usa@gmail.com
MAZDA Mazda 2, 3, 5, 6, MX-5, CX-7, RX-8
TOYOTA Aygo, Corolla, Avensis, Rav4, Prius, Landcruiser V8, Hilux, Fjcruiser, Tacoma, Tundra
SUZUKY Kizashy, Grand Vitara, SX4
HONDA CR-V, CR-Z, Insight, Civic, Jazz/Fit
MITSIBISHI Lancer EVO, Lancer Sportsback, Lancer,
SUBARU Impreza, WRX, WRX STI, Legacy, Outback, Forester
*modelul sa fie compatibil dpdv al componentei schimbate cu modelul comercializat in SUA
Pentru oferta este necesar modelul, motorizarea si anul de fabricatie.
Contact
piese.usa@gmail.com
MAZDA Mazda 2, 3, 5, 6, MX-5, CX-7, RX-8
TOYOTA Aygo, Corolla, Avensis, Rav4, Prius, Landcruiser V8, Hilux, Fjcruiser, Tacoma, Tundra
SUZUKY Kizashy, Grand Vitara, SX4
HONDA CR-V, CR-Z, Insight, Civic, Jazz/Fit
MITSIBISHI Lancer EVO, Lancer Sportsback, Lancer,
SUBARU Impreza, WRX, WRX STI, Legacy, Outback, Forester
*modelul sa fie compatibil dpdv al componentei schimbate cu modelul comercializat in SUA