vand eleron carbon - racing

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Vin Sep 19, 2008 10:37 am

in urma negocierilor cu un prieten din .us , pot aduce eleroane din fibra de carbon la pretul de 500euro (transport + taxe incluse) *later edit: cel care-mi trimite a mai lasat din pret, pretul actual fiind 400euro FARA TRANSPORT)* . termen de livrare aproximativ 2 saptamani. se potrivesc pe orice masina (berlina), suportu' este din aluminiu, 3 unghiuri de inclinare a aripii, inaltime de 23cm de la baza suportului pana la aripa si 150cm lungimea aripii. necesita gaurirea portbagajului in 4 puncte si adaugarea unui anticorosiv plus dublu-adeziv in locurile respective. mai jos am atasat poze cu eleronu' montat pe masina mea, pentru alte detalii id mess: pavts

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Vin Sep 19, 2008 10:46 am

si una cu vedere din interior prin luneta

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Sep 19, 2008 11:20 am

Vad ca ti-ai pus si antena shark... De unde ai luat-o? Si eleronul e super, dar prea tarziu pt masina mea... (are un stil racing)

Succes! :-D

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Vin Sep 19, 2008 12:13 pm

tot trimisa din state. pe viitor o sa vorbesc pt evacuari doar ca astea nu sunt universale.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Sep 19, 2008 1:50 pm

QUOTE (racingmaniac)tot trimisa din state. pe viitor o sa vorbesc pt evacuari doar ca astea nu sunt universale.

http://www.visualgarage.com/ de aici?
Si la ce pret/de unde daca nu e de pe acest site... :roll:

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Lun Sep 22, 2008 3:06 pm

Eleron model deasta pot aduce din EUROPA , e din plastic am montat eu pe un toledo

AVL GT Wing ABS 135 cm UN10
189 EUR+TVA
Aici e poza http://http://www.autostyle.nl/imagegen ... &width=200

Aici puteti vedea toate produsele ,pt MITSUBISHI
http://www.autostyle.nl/default.aspx
cautati numai modelul, pretul e cel de acolo+19%
Fişiere ataşate
PICT8764.jpg
PICT8764.jpg (39.77 KiB) Vizualizat de 3926 ori

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Lun Sep 22, 2008 5:03 pm

ma, corect.. atata dai, atata face daca tin la masina, nu pun chinezarii de plastic.. scot un ban si pun ceva calumea. daca am dacie, normal ca-mi pun de plastic, ce rost are sa dau 500 euro? oricum masina n-atinge 100 km/h.. aici e vb de bun gust si de calitate (crede-ma, nu se compara)

si apropo de ceea ce aduci din EUROPA: nu se plateste TVA (ai putea sa le spui asta si celor carora li se adreseaza posturile cu import)

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Lun Sep 22, 2008 6:57 pm

ciudat, dar.... majoritatea componentelor de genul asta (eleroane, spoilere, pleoape etc.) sunt pe original din plastic. Cat priveste suportul din aluminiu... cu atat mai mult, nu exista. Omul n-a spus 19% TVA ci pretul de acolo+19%. Mi se pare un adaus de bun simt gandindu-ma la transport si altele. Oricum e o mare diferenta intre 189+19% si 500 euro. Eleronul sport type large, cel original costa 400 la MCAR.
Ca si chestie de gusturi, asta mi se pare un mare fas si de prost gust, intr-un cuvant, o taranie...

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Sep 22, 2008 7:10 pm

Bai, Nea Tuning, ia b?şti la tine-n topic si lasa omu' sa vinda ce vrea, la ce bani vrea! Nu ma face sa te pun iar sa-mi demonstrezi tu cum scoti 15 cai dintr-un filtru panel si o evacuare ca iar o dai la-ntors, asta ca sa nu mai zic de panaramele alea de jante pe care le-ai folosit 6 luni si faci o reducere de 50 de lei la toate patru bucati. Veziti de acaretele tale si lasa-i pe ceilalti in pace!

Subscriu la ce-a zis Apple, cam de prost gust eleronu'. Oricum, bafta la vinzare!

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Sep 22, 2008 7:14 pm

QUOTE (Marty)Bai, Nea Tuning, ia b??ti la tine-n topic si lasa omu' sa vinda ce vrea, la ce bani vrea! Nu ma face sa te pun iar sa-mi demonstrezi tu cum scoti 15 cai dintr-un filtru panel si o evacuare ca iar o dai la-ntors, asta ca sa nu mai zic de panaramele alea de jante pe care le-ai folosit 6 luni si faci o reducere de 50 de lei la toate patru bucati. Veziti de acaretele tale si lasa-i pe ceilalti in pace!

Subscriu la ce-a zis Apple, cam de prost gust eleronu'. Oricum, bafta la vinzare!

Ce rau esti! :twisted:
Oricum bine spus... Ficare vinde ce vrea si la ce pret vrea, cumparatoru alege... 8)

Good Luck!

Scrie răspuns

Înapoi la “Tranzactii incheiate”