Pachet Revizii Auto
A ajuns pachetul de la marty dupa ce i-am platit anticipat si totul e in regula - deja am 1100 km cu noul ulei care se comporta excelent.
Pachetul pentru masina mea continea 5l de 5w40 insa se pare ca 4 litrii erau suficienti. Oricum ceva in plus nu strica.
Revin cu siguranta si la urmatorul schimb! Multumesc.
Pachetul pentru masina mea continea 5l de 5w40 insa se pare ca 4 litrii erau suficienti. Oricum ceva in plus nu strica.
Revin cu siguranta si la urmatorul schimb! Multumesc.
QUOTE (ringo @ Jul 10 2011, 10:26 PM) Pachetul pentru masina mea continea 5l de 5w40 insa se pare ca 4 litrii erau suficienti.Imi cer mii de scuze, atit imi dadea configuratorul ca este necesar! Pe viitor voi intreba si proprietarii daca stiu cit ulei se foloseste la un schimb. Scuze inca o data, n-a fost cu intentie!
QUOTE Revin cu siguranta si la urmatorul schimb! Multumesc.Multumesc si eu!
QUOTE Revin cu siguranta si la urmatorul schimb! Multumesc.Multumesc si eu!
Ma bag si eu in seama ca posesor de 1.3: Iti trebuie 5L de ulei. Schimbul, contrar parerii generale, trebuie sa il faci cu masina un pic mai ridicata de bot decat de fund, si ceva mai ridicata de partea pasagerului decat de partea soferului. PT ca busonul e in coltul din spatele baii, inspre centrul masinii.
Eu imi fac schimbul singur, si de fiecare data consum >4.5L, dar mai si curg 50-100ml cand montez filtrul, si niciodata nu pun cat sa fie la maxim pe joja.
Eu imi fac schimbul singur, si de fiecare data consum >4.5L, dar mai si curg 50-100ml cand montez filtrul, si niciodata nu pun cat sa fie la maxim pe joja.
Mosion, pretul pentru pachetul de revizie solicitat este de 370 de lei si contine: filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de motorina, filtrul de polen (toate de la Japanparts, exact ca cele ale userului Laudia1975) si 6l. de ulei Q8 Formula V Long Life 5W-30. In functie de localitatea din care esti, termenul de livrare este de 2-3 zile.