Vand Bucse Pentru Suspensie Fabricate Din Cauciuc Poliuretanic
QUOTE (cocolino @ Oct 13 2011, 09:03 AM) Salut Marty!Salut!
QUOTE (cocolino @ Oct 13 2011, 09:03 AM) Pt. Colt ai ceva ?Mult respect!
Lasind gluma la o parte, nu, n-am nimic pentru Colt, din pacate. Am zis ca ma ocup si de Colt, da' tot am bagat banii in alte timpenii si n-am apucat sa cumpar bucsele si sa le dau la matritat.
QUOTE (cocolino @ Oct 13 2011, 09:03 AM) Pt. Colt ai ceva ?Mult respect!
Lasind gluma la o parte, nu, n-am nimic pentru Colt, din pacate. Am zis ca ma ocup si de Colt, da' tot am bagat banii in alte timpenii si n-am apucat sa cumpar bucsele si sa le dau la matritat.
Esti sigur ca exista asa ceva (bucse la bieletele antiruliu)?
L.E.: Stiam eu bine! Ia uite cum arata: http://www.onauto.ro/catalog/fisa/26645 ... sa=1741843
L.E.: Stiam eu bine! Ia uite cum arata: http://www.onauto.ro/catalog/fisa/26645 ... sa=1741843
Cu placere! S-au chinuit un pic sa le "cracaneze" pentru montaj? N-au injurat deloc?
Update la lista.
In momentul de fata mai vind doar:
* Lancer Classic
- Bucse bara stabilizatoare fata: 60 lei/pereche (stoc 4 perechi)
- Bucse bara stabilizatoare spate: 60 lei/pereche (stoc 4 perechi)
* New Lancer
- Bucse bara stabilizatoare fata: 90 de lei/pereche (stoc 4 perechi)
- Bucse bara stabilizatoare spate: 90 de lei/pereche (stoc 3 perechi)
* VW Golf VR6/GTi
- Bucse bara stabilizatoare fata: 50 lei/pereche (stoc 4 perechi)
La comanda se pot turna si bucse pentru alte masini precum si alte componente ce implica prezenta cauciucului (spre ex. tampoane motor)
Update la lista.
In momentul de fata mai vind doar:
* Lancer Classic
- Bucse bara stabilizatoare fata: 60 lei/pereche (stoc 4 perechi)
- Bucse bara stabilizatoare spate: 60 lei/pereche (stoc 4 perechi)
* New Lancer
- Bucse bara stabilizatoare fata: 90 de lei/pereche (stoc 4 perechi)
- Bucse bara stabilizatoare spate: 90 de lei/pereche (stoc 3 perechi)
* VW Golf VR6/GTi
- Bucse bara stabilizatoare fata: 50 lei/pereche (stoc 4 perechi)
La comanda se pot turna si bucse pentru alte masini precum si alte componente ce implica prezenta cauciucului (spre ex. tampoane motor)
Salutare !
Tocmai am cumparat doua bielete antiruliu fata pentru Colt fabricate de Febi-Bilstein. Ma gandeam ca ar fi util sa incercam o copiere a pieselor din plastic acum inainte de a le monta pe masina, cat timp nu sunt deformate, ce zici? Tot ai spus ca nu ai apucat sa faci nimic pentru Colt . Ce spui , te tenteaza ? Ca pe mine personal ma tenteaza foarte mult ca la urmatoarea schimbare sa nu mai dau 50 lei/bucata sau mai mult, cand tot ce trebuie facut e sa pastrezi surubul, piulita si saibele si sa schimbi doar plasticele la un pret mai bun (fara sa mai platesti metalele). Ma gandesc ca poate ar fi interesati si alti posesori de Colt.
Daca esti si tu interesat de manevra, cum facem ? Ne intalnim pe undeva prin Bucuresti sa-ti predau "corpul delict" pentru scanare ?
Tocmai am cumparat doua bielete antiruliu fata pentru Colt fabricate de Febi-Bilstein. Ma gandeam ca ar fi util sa incercam o copiere a pieselor din plastic acum inainte de a le monta pe masina, cat timp nu sunt deformate, ce zici? Tot ai spus ca nu ai apucat sa faci nimic pentru Colt . Ce spui , te tenteaza ? Ca pe mine personal ma tenteaza foarte mult ca la urmatoarea schimbare sa nu mai dau 50 lei/bucata sau mai mult, cand tot ce trebuie facut e sa pastrezi surubul, piulita si saibele si sa schimbi doar plasticele la un pret mai bun (fara sa mai platesti metalele). Ma gandesc ca poate ar fi interesati si alti posesori de Colt.
Daca esti si tu interesat de manevra, cum facem ? Ne intalnim pe undeva prin Bucuresti sa-ti predau "corpul delict" pentru scanare ?