Statie Radio Cb Team Ts-6
http://www.okazii.ro/catalog/55698812/s ... -ts-6.html
Statiile sunt noi si beneficiaza de o garantie de 1 an.
Team TS-6
Statie radio mobila CB emisie receptie Marca TEAM Germany AM/FM model 2010.Destinata pentru toate tipurile de autovehicule.Functie monitorizare 2 canale in acelasi timp.Mica compacta si puternica,80 canale,squelch automat,compatibila cu toate antenele radio CB 27
mhz.Aceasta statie este modelul premium al marci TEAM Germania cu o calitate si fiabilitate superioara statiilor radio comercializate in Romania.
Calitate Germana.
Caracteristici statie CB Radio Team TS-6M:
- Butoanele volum, squelch sunt echipate cu iluminare pentru noapte.
- Functie automata reglare receptie / automatic squelch.
- Functie preamplificare semnal receptie RF GAIN
- Functioneaza cu alimentare 12v.
- Canale 80 FM / 40 AM
- Apelare rapida canale urgenta 9/19
- Selector canale rotativ
- Indicator semnal emisie-receptie
- Mufa difuzor extern
- Navigare canale si semnal bip din microfon
- Conectie Microfon 6-Pini
- Dimensiune : 145 x 45 x 153 mm
- Greutate : aprox. 795 g
Separat vand si antena pentru aceasta statie.
Statiile sunt noi si beneficiaza de o garantie de 1 an.
Team TS-6
Statie radio mobila CB emisie receptie Marca TEAM Germany AM/FM model 2010.Destinata pentru toate tipurile de autovehicule.Functie monitorizare 2 canale in acelasi timp.Mica compacta si puternica,80 canale,squelch automat,compatibila cu toate antenele radio CB 27
mhz.Aceasta statie este modelul premium al marci TEAM Germania cu o calitate si fiabilitate superioara statiilor radio comercializate in Romania.
Calitate Germana.
Caracteristici statie CB Radio Team TS-6M:
- Butoanele volum, squelch sunt echipate cu iluminare pentru noapte.
- Functie automata reglare receptie / automatic squelch.
- Functie preamplificare semnal receptie RF GAIN
- Functioneaza cu alimentare 12v.
- Canale 80 FM / 40 AM
- Apelare rapida canale urgenta 9/19
- Selector canale rotativ
- Indicator semnal emisie-receptie
- Mufa difuzor extern
- Navigare canale si semnal bip din microfon
- Conectie Microfon 6-Pini
- Dimensiune : 145 x 45 x 153 mm
- Greutate : aprox. 795 g
Separat vand si antena pentru aceasta statie.
- Fişiere ataşate
-
- statie3.jpg (58.67 KiB) Vizualizat de 6925 ori
-
- statie2.jpg (30.89 KiB) Vizualizat de 6924 ori
-
- statie1.gif (54.11 KiB) Vizualizat de 6932 ori
Sunt simplu de folosit. O montezi pe masina si te ajuta sa scapi de radare, controale drumuri blocate si alte eventuale pericole care sunt in fata ta.
Statia radio cb aduce o imbunatatire a sigurantei traficului. Utilizarea CB-ului este recunoscuta ca unul din factorii care previn accidentele pe soselele din intreaga lume.
Eu peronal am scapat de 25 minute de stat la o coada pe DN1 din cauza unui accident si numeroase radare
Statia radio cb aduce o imbunatatire a sigurantei traficului. Utilizarea CB-ului este recunoscuta ca unul din factorii care previn accidentele pe soselele din intreaga lume.
Eu peronal am scapat de 25 minute de stat la o coada pe DN1 din cauza unui accident si numeroase radare