Lanturi Pt Jante Pe 18"
Pt aliaj este modelul CENTRAX si nu le faci praf
vezi fil aici
http://www.youtube.com/watch?v=kK-vsi3_8r4
vezi fil aici
http://www.youtube.com/watch?v=kK-vsi3_8r4
am gasit pana la urma niste lanturi la preturi rezonabile.
am o intrebare pentru colegii de forum mai experimentati:
am la gume: 215/40 R18
lanturile sunt 225/40 R18
ce credeti, se potrivesc? e vorba doar de un centimetru diferenta, adica lanturile sunt mai mari cu 1 CM ...
va multumesc anticipat pentru raspuns.
am o intrebare pentru colegii de forum mai experimentati:
am la gume: 215/40 R18
lanturile sunt 225/40 R18
ce credeti, se potrivesc? e vorba doar de un centimetru diferenta, adica lanturile sunt mai mari cu 1 CM ...
va multumesc anticipat pentru raspuns.
Eu am patit-o sa nu mi se potriveasca lanturile. Am fost nevoit sa le cumpar dintr-un petrom si nu m-au lasat sa le probez inainte si nici nu le-au primit retur.
Incearca la magazinele de piese ca acolo s-ar putea sa poti sa ai cu cine vorbi si sa le zici clar ca le cumperi DOAR daca te lasa sa le probezi pt ca ai mai avut probleme.
Incearca la magazinele de piese ca acolo s-ar putea sa poti sa ai cu cine vorbi si sa le zici clar ca le cumperi DOAR daca te lasa sa le probezi pt ca ai mai avut probleme.
am fost la OMV si mi-au spus ca nu mi le schimba si nici nu imi dau banii inapoi daca nu se potrivesc.
am protestat si l-am batut la cap pe vanzator pana mi-a vandut un pont: aceleasi lanturi erau la Real, la jumatate de pret, cu posibilitatea de a le returna in 48 de ore.
am luat de la Real, pentru dimensiunea 235/40 R18 (am cauciucuri 225/40 R18). Le-am probat azi si se potrivesc perfect.
la real au costat in jur de 70 RON. La OMV erau 120. aviz amatorilor.
am protestat si l-am batut la cap pe vanzator pana mi-a vandut un pont: aceleasi lanturi erau la Real, la jumatate de pret, cu posibilitatea de a le returna in 48 de ore.
am luat de la Real, pentru dimensiunea 235/40 R18 (am cauciucuri 225/40 R18). Le-am probat azi si se potrivesc perfect.
la real au costat in jur de 70 RON. La OMV erau 120. aviz amatorilor.