Am comandat la unii de pe internet un set de grile proiectoare pentru modelul Invite (cel fara proiectoare) si mi-au trimis un set de grile cu forma de proiector, din pacate nu e ceea ce am nevoie.
Asadar daca exista vreun binevoitor care are modelul de grile fara nici o forma , pur si simplu drepte (atasez o poza) si doreste sa le schimbe cu unele noi noute cu forma de proiector, ma deplasez eu in zona Ploiesti, Bucuresti, Targoviste si le iau.
Poza cu ce doresc eu :
Uploaded with ImageShack.us
Atasez si poza cu ceea ce am primit si dau la schimb :
Uploaded with ImageShack.us
Numar de telefon : 0724 23 03 76
Multumesc
Schimb Grile Proiectoare
Salut, ieri mi-au sosit. Le dau cu 130 RON , aproape cat am dat pe ele ( cred ca au fost 140 cu tot cu transport ).
Daca te intereseaza te rog sa-mi raspunzi intr-o ora ca vreau sa-i sun sa le dau retur.
L.E. Vad ca esti din Buc, eu o sa vin maine prin Bucuresti daca le vrei.
L.E. 2 : nu vreau sa te incurc, dar m-au anuntat acum ca ma suna sa rezolvam problema, in functie de raspunsul lor te anunt daca raman cu ele sau nu. Scuze.
LE. 3 TOPICUl se poate inchide sau sterge, m-au contactat cei de la firma respectiva si mi le schimba cu unele originale mitsubishi, mai trebuie sa dau o diferenta de bani.
Multumesc.
Daca te intereseaza te rog sa-mi raspunzi intr-o ora ca vreau sa-i sun sa le dau retur.
L.E. Vad ca esti din Buc, eu o sa vin maine prin Bucuresti daca le vrei.
L.E. 2 : nu vreau sa te incurc, dar m-au anuntat acum ca ma suna sa rezolvam problema, in functie de raspunsul lor te anunt daca raman cu ele sau nu. Scuze.
LE. 3 TOPICUl se poate inchide sau sterge, m-au contactat cei de la firma respectiva si mi le schimba cu unele originale mitsubishi, mai trebuie sa dau o diferenta de bani.
Multumesc.