August
In ultima vreme au fost destul de putini participanti in aceasta competitie, a celor mai frumoase fotografii si sper ca perioada de concedii sa fie motivul principal (si poate singurul). Aveti posibilitatea sa urcati fotografii frumoase din vacante si sa castigati locul in Calendarul 2013, la luna august.
Va asteptam!
Multa bafta!
LE:
Am deschis poll-ul aferent lunii August.
Va invit sa votati.
Participantii sunt:
CCD
petrovanster
a_liverpool
Flipper
Imi pare rau pentru radu-lancer ca nu s-a putut conforma regulilor, desi fotografiile sale au fost foarte frumoase. Sper ca in lunile care au ramas sa vina cu poze la fel de frumoase, dar care sa respecte minumul rezolutiei impuse. Multumesc!
Multa bafta participantilor!
Va asteptam!
Multa bafta!
LE:
Am deschis poll-ul aferent lunii August.
Va invit sa votati.
Participantii sunt:
CCD
petrovanster
a_liverpool
Flipper
Imi pare rau pentru radu-lancer ca nu s-a putut conforma regulilor, desi fotografiile sale au fost foarte frumoase. Sper ca in lunile care au ramas sa vina cu poze la fel de frumoase, dar care sa respecte minumul rezolutiei impuse. Multumesc!
Multa bafta participantilor!
- radu-lancer
- EVO VII
Salutare.
Am si eu o intrebare.
In poza pt luna august, este necesara sa apara doar masina? Sau poate aparea, pe langa masina si o persoana?
Adika poza atasata poate intra in concurs?
Daca luna iulie va castiga muntele, augusutul sa l ia marea..........
Mersi
Incearca, pe viitor, sa nu mai folosesti limbaj de chat (ex: adika), sa folosesti cratima (ex: sa l) si nici punctele de suspensie in exces. Multumesc!
Am si eu o intrebare.
In poza pt luna august, este necesara sa apara doar masina? Sau poate aparea, pe langa masina si o persoana?
Adika poza atasata poate intra in concurs?
Daca luna iulie va castiga muntele, augusutul sa l ia marea..........
Mersi
Incearca, pe viitor, sa nu mai folosesti limbaj de chat (ex: adika), sa folosesti cratima (ex: sa l) si nici punctele de suspensie in exces. Multumesc!
Nu este nicio problema daca, PE LANGA MITSUBISHI, apar una sau mai multe persoane.
Cu toate acestea, fotografia ta nu indeplineste conditia principala din regulament: minimum 2400 pixeli pe oricare dintre laturi.
Te rog sa adaugi fotografia intr-un format mai mare.
Dupa ce vei face acest lucru, postul tau precedent va fi sters.
Multumesc!
Cu toate acestea, fotografia ta nu indeplineste conditia principala din regulament: minimum 2400 pixeli pe oricare dintre laturi.
Te rog sa adaugi fotografia intr-un format mai mare.
Dupa ce vei face acest lucru, postul tau precedent va fi sters.
Multumesc!
- petrovanster
- EVO I
- petrovanster
- EVO I
- a_liverpool
- EVO I