[vand] Kituri Xenon Hid !

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
MENTOR_SQUAD
EVO I

Mesaj de MENTOR_SQUAD » Dum Iul 04, 2010 2:44 pm

Salutare !

Prezenta mea sumara pe forum se datoreaza faptului ca am un eveniment important in familie ce a necesitat multa implicare... in perioada urmatoare voi lipsi de asemenea pt ca plecam in "luna de miere"...

H11 4300K se poate, la 3000K trebuie comanda cu avans 50% si dureaza o luna jumatate. Pretul este cu 5 eur mai mare decat la celelalte.

Dupa ce voi reveni - prin august - va voi ajuta cu placere !

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Dum Iul 04, 2010 3:10 pm

salut MENTOR_SQUAD ,te deranjez din nou....am vazut doar acum ca ai si "xenoane" am si eu o nelamurire,poate ma poti ajuta....
am cumparat anu trecut o instalatie xenon,si era defecta,adica un rebut complet,am mers cu ea inapoi,si mi-a schimbat-o,la cea de-a doua e ars insa un bec.si tipul de la magazinul de unde am luat-o mi-a spus ca probabil am ars eu becul,si sa ma descurc cu instalatia....si am ramas cu o alta instalatie defecta...merge doar cu un bec,iar pe celalalt far am lasat halogenul,pana reusesc sa cumpar bec....prima problema e ca daca schimb faza lunga,se schimba,dar cand revin pe faza scurta xenonul nu revine,am incercat si fara halogen si merge...oare o sa intampin problema si dupa ce pun xenon pe celalat far?sau sa fie doar din cauza halogenului...
a doua nelamurire: la instalatia pe care o am acum (H4 bixenon) pot pune becuri cu lupe si angel eye,sau trebuie instalatie diferita pentru asta? ca nu as mai da iar banii pentru o instalatie
si daca se poate pe instalatia asta sa pun becuri cu lupe si angel eye,se gasesc becurile astea separat?sau doar instalatie completa...
sper ca m-am facut inteles...si multumesc anticipat,stiind cu ce seriozitate abordezi nelamuririle altora

am uitat sa spun : casa de piatra si multa fericire...sa aveti o luna de miere frumoasa,si fericita

si daca ai cumva becurile cu lupa,poate imi faci o oferta...mersi din nou

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mar Iul 06, 2010 1:14 pm

Deci pana in august nu mai am de la cine lua un kit pt un lancer ....

MENTOR_SQUAD
EVO I

Mesaj de MENTOR_SQUAD » Mie Iul 14, 2010 11:27 am

calvaree, multumim pt urari si gandurile bune, Doamne ajuta !

Imi pare rau de problema ta cu instalatia HID, este clar ca nu este una de calitate !
Daca vei pune faruri cu lupa, conteaza ce tip de bec au acestea. Cu alte cuvinte, vei schimba doar becurile de acum, nu toata instalatia. Asta evident daca instalatia nu-ti face probleme si vrei sa scapi de dureri de cap inlocuind-o cu una GT HID, care are renume bun (a mea functioneaza de 2 ani jumatate fara sincope).

Problema ta cu comutarea faza scurta - lunga tine ori de electromagnetul becurilor bi, ori de cablul ce face legatura intre stanga-dreapta. Greu de spus care !

Din pacate nu am si faruri cu lupa...doar kituri HID GT.

n.vasiliu, in ultima decada a lunii august voi relua activitatea, sper sa te pot servi atunci !

Pe curand !

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mie Iul 14, 2010 11:28 am

Oka. Mersi. Toate cele bune !!!

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Joi Iul 15, 2010 9:07 pm

MENTOR_SQUAD
multumesc de promtitudine,si sfaturile utile..sincer as schimba instalatia,insa o sa fac asta pe viitor,nu ar fi prea bine venita o alta cheltuiala,mai ales ca am de schimbat ceva la motor,si o sa dau ceva banuti...
as lua becuri cu lupa pentru ca vreau sa modific farurile,si voi avea nevoie de lupa pentru cele noi,si oricum arata mai frumos din punctul meu de vedere....poate reusesti sa faci rost de ceva becuri cu lupa

"Daca vei pune faruri cu lupa, conteaza ce tip de bec au acestea. Cu alte cuvinte, vei schimba doar becurile de acum, nu toata instalatia."

instalatia pe care o am acuma are becuri bi-xenon , inseamna ca lupa e doar un accesoriu la bec,sau ma insel?

astept rabdator pana te intorci,si poate reusim ceva tranzactie
inca o data toate cele bune,multa distractie pe unde umblati,si o casnicie cum nu e alta mai frumoasa

si multumesc pentru profesionalism

MENTOR_SQUAD
EVO I

Mesaj de MENTOR_SQUAD » Vin Aug 13, 2010 8:27 pm

Doresc sa va multumesc amandorura pt urari si gandurile bune, vi le intoarcem cu placere !

De la finele lui august pot onora si unele comenzi, in baza stocului prezent. Voi trece si prin Bucuresti 1-2 zile, pt cei care doresc sa ma intalneasca "live".
Orice detaliu putem stabili telefonic, multumesc !

MENTOR_SQUAD
EVO I

Mesaj de MENTOR_SQUAD » Dum Aug 22, 2010 10:12 am

In perioada 24 aug - 3 sept sunt prin tara: ajung prin Bucuresti, Cluj, Sibiu, Medias, Rm Valcea, Pitesti, Galati, Braila, Pt Neamt, Bistrita.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-5*2.*4* sau 0722-5*5.*4*.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - A2 - Slobozia - Braila - Galati - Tecuci - Pt.Neamt - Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj - Oradea in mare, daca nu apare nimic neprevazut.

Multumesc.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Aug 24, 2010 11:26 pm

salut MENTOR_SQUAD ai reusit sa faci rost de ceva lupe? am gasit dar numai cu far cu tot pentru golf nu am ce face cu ele,chiar daca erau la un pret bun...eu vreau doar lupele pentru h-4 bi-xenon...
sa ai drum bun prin tara...ai grija ca s-a circulat nebuneste zilele aastea prin sighisoara si mures,si mai pui si caldura,e numai bun de dat pumni in cap drumu ... numai bine si sa auzim vesti bune

MENTOR_SQUAD
EVO I

Mesaj de MENTOR_SQUAD » Lun Aug 30, 2010 12:39 pm

Multam fain de urari, am ales ruta Iernut - Medias - Sibiu...

Nu am lupe din cele care ti-ar trebui tie. Inca nu pot sa-ti promit nimic, imi pare rau.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”