Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Mai 14, 2008 8:46 am

Salut!

jules - tavita de portbagaj pentru Colt pot sa-ti ofer. Covorase de interior, insa, numai peste vreo luna sau asa ceva...

Imi pare rau ca nu pot sa te servesc mai bine!

Mircea

mcmagic
EVO I

Mesaj de mcmagic » Joi Mai 15, 2008 6:13 pm

la cat mai ajunge o tava de portbagaj pt noul lancer fara subwoofer? dar covorasele de interior?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Mai 16, 2008 12:31 pm

Salut!

mcmagic - Pretul pentru tava de portbagaj este tot ala... :-) 39.92 Euro (~147 RON) minus reducere sau transport gratuit. Daca doresti, te rog suna-ma sau da-mi un PM cu datele de livrare si numarul tau de telefon.
Pentru interior inca nu am. Sorry!

Multumesc,
Mircea
0722.259258

jules
EVO I

Mesaj de jules » Vin Mai 16, 2008 12:42 pm

Mircea: hai zi-mi si mie un termen cind poti aduce covorase de cauciuc si textile pt Colt. Si niste poze cu ele daca ai pe undeva pls ..
Mersi mult !

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Sâm Mai 17, 2008 8:45 am

Salut!

jules - asa cum iti raspundeam si miercuri, voi putea aduce presuri de interior, dar numai peste vreo luna. Pretul exact nu am cum sa-l stiu, atat vreme cat nu am un contract semnat cu un producator. Poze, evident, n-am deocmadata...
Voi incerca, totusi, sa fie pe la 100 RON plus transportul.
Voi aduce numai de cauciuc, nu si textile.

Mircea

Oana
EVO I

Mesaj de Oana » Sâm Mai 17, 2008 5:22 pm

Salut Mircea

Azi au sosit in sfarsit si tavitele mele. Vreau sa-ti spun ca sunt foarte multumita. La Lancer vine perfect; imi place foarte mult si se pare ca i-a placut la fel de mult si unei prietene pentru ca m-a rugat sa te intreb daca ii poti trimite si ei una :-) Ea are o Mazda 3 Sport. Astept sa-mi spui daca ai si la ce pret este. Multumesc

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Dum Mai 18, 2008 8:40 am

Salut!

Oana - Multumesc pentru mesaj si pentru ca ai cumparat de la mine! Ma bucur ca-ti place si iti multumesc ca ne-ai recomandat si prietenilor tai.

Logan-ul (cel dupa care de fapt ai asteptat - Scuze!) cum iti place?
Imi cer scuze inca o data ca am primit marfa in 14 in loc de 8-9, dar (dupa cum ti-am spus) a fost efectul combinat al zilelor de 1-3 mai si apoi al Rusaliilor Catolice. Te rog sa nu te superi!

Acum in legatura cu curierul :evil: : eu am trimis tavitele in 14.05 - abia in 17 au ajuns?! Constanta se livreaza in 24 de ore! Dupa cum ai vazut, pe AWB am scris toate observatiile legate de telefon si ora de livrare. De ce oare nu ti le-or fi livrat in 15? Te-au sunat macar?

Mazda 3 sport - este in catalog, dar (evident... :-( ) nu am pe stoc... Pot sa o trec pe comanda de maine si ajunge in 29-30 - acum nu mai sunt sarbatori ca sa intarzie...
Pretul, la fel ca la Lancer: 39.92 Euro (~147 RON) ; livrare - la fel, dar poate schimb curierul ca m-am saturat de intarzierile astora...

Iti multumesc inca o data!

Mircea

Oana
EVO I

Mesaj de Oana » Dum Mai 18, 2008 5:20 pm

Imi cer scuze,eu am gresit in mesajul anterior. Au venit vineri pe 16. Cea pentru Logan e ok dar parca nu vine asa de aproape de perfectiune ca la Lancer. Orcum imi place si aia :-) Ai o comanda ferma si pentru Mazda 3 Sport. Poate asta ajunge mai repede decat ai estimat tu..cine stie? Multumesc inca o data.

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Dum Mai 18, 2008 7:53 pm

Salutare Mircea, a venit (ieri) si tavita pt Espero dar abia maine o voi inmana noului proprietar sa vedem cat de bine se aseaza in portbagaj avand in vedere micile diferente de care ai mentionat. Am insa o nelamurire, ai bagat si factura in colet?? Eu nu am desfacut coletul si nu am vazut-o lipita pe exterior ca data trecuta. Daca e in interiorul ei, e ok, daca nu, am sa te rog sa imi trimiti prin posta si facturica (posta normala, o pui intr-un plic, fara curieri sau priori-post).
Merci inca odata pt promptitudine.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Lun Mai 19, 2008 8:44 am

Salut!

oana - OK... Unu-i Lancer, altu-i Logan... Da: ambele incep cu "L"... Parametrii si tolerantele de executare a tavitelor sunt aceleasi, dar stii tu "Beauty is in the eye of the beholder"... Mazda 3 sport - te anunt cand ajunge.

zeus_anoxia - factura este in interiorul sulului, bagata in ambalajul tavitei. De multe ori cand le puneam pe exterior, oamenii nerabdatori rupeau ambalajul si, odata cu el si factura...

Multumesc,
Mircea
0722.259258

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”