Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
Salut!
undo si cristibna - Va multumim si va stam la dispozitie in continuare!
redbyst - scuze, dar nu importam bare longitudinale.
Noi ne ocupam doar cu tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si textile, bandouri laterale de protectie si cotiere. Toate pozele produselor sunt pe www.rimimg.ro/catalog
undo si cristibna - Va multumim si va stam la dispozitie in continuare!
redbyst - scuze, dar nu importam bare longitudinale.
Noi ne ocupam doar cu tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si textile, bandouri laterale de protectie si cotiere. Toate pozele produselor sunt pe www.rimimg.ro/catalog
- apetreicatalin67
- EVO I
Salut,..pentru L200-2007,1(unu) set de cotiere de scaun,nu cotiera centrala dintre scaune,cele care se rabateaza sus-jos si 1(un) covoras pentru hardtop-nu neaparat pe toata lungimea lui,poate fi pana an dreptul rotilor,se poate face comanda si cat costa?Pentru originale stiu,as fi vrut ceva de criza....multumesc.
apetreicatalin67 - cotierele care se fixeaza pe scaun, din toata Europa se produc doar in Suedia si sunt la vreo 120 de euro/bucata. In plus, montarea este relativ complicata; trebuie data jos tapiteria de pe spatar si se prind in suruburi pe armatura metalica a scaunului. Acestea sunt motivele pentru care nu am adus inca de la acea fabrica. Tu ai vrea din acelea, dar cati romani ar fi potentiali clienti, ca sa fie justificat importul?
Avem pentru L200 cotiera centrala cu spatiu depozitare. 218 ron, curierat rapid gratuit. Poze : http://www.rimimg.ro/catalog/cotiera-mi ... -1216.html
Protectie pentru bena camionetelor nu importam.
Imi pare rau ca nu putem sa te servim.
Avem pentru L200 cotiera centrala cu spatiu depozitare. 218 ron, curierat rapid gratuit. Poze : http://www.rimimg.ro/catalog/cotiera-mi ... -1216.html
Protectie pentru bena camionetelor nu importam.
Imi pare rau ca nu putem sa te servim.
- apetreicatalin67
- EVO I
Da, evident ca e valabil, doar ca pe langa forumuri eu am multe alte indatoriri in cadrul firmei, asa ca nu apuc sa intru zilnic. Scuze!
Comanda ta a fost prelucrata si te vor suna colegii mei cand ajung covorasele de mocheta pe care le-ai comandat.
Toate detaliile, preturi si poze sunt pe www.rimimg.ro/catalog
Puteti face comanda si direct pe site sau telefonic la firma, dar rugamintea este sa nu uitati sa specificati forumul si nick-name-ul pentru reducerea de 5%.
Ceau!
Comanda ta a fost prelucrata si te vor suna colegii mei cand ajung covorasele de mocheta pe care le-ai comandat.
Toate detaliile, preturi si poze sunt pe www.rimimg.ro/catalog
Puteti face comanda si direct pe site sau telefonic la firma, dar rugamintea este sa nu uitati sa specificati forumul si nick-name-ul pentru reducerea de 5%.
Ceau!
- schultz_bz
- EVO I