Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
- goldeye3002
- EVO I
Salut!
ra2marian - noi iti multumim si iti stam in continuare la dispozitie!
goldeye3002 - Sunt pe stoc Corsa C. Pretul e corect: 118.
Cei -10% sunt incorecti, insa.
Sistemul complet de reduceri pentru forum este mai jos. (Mea culpa: ultima data cred ca a fost postat pe pagina 24-25 ...)
Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare
? la tavite, bandouri sau cotiere? 10% reducere sau curierat gratuit;
? la covorase (cauciuc si mocheta)? curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare.
? la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) ? aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
? la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare ? reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 154 ron
Ceau!
ra2marian - noi iti multumim si iti stam in continuare la dispozitie!
goldeye3002 - Sunt pe stoc Corsa C. Pretul e corect: 118.
Cei -10% sunt incorecti, insa.
Sistemul complet de reduceri pentru forum este mai jos. (Mea culpa: ultima data cred ca a fost postat pe pagina 24-25 ...)
Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare
? la tavite, bandouri sau cotiere? 10% reducere sau curierat gratuit;
? la covorase (cauciuc si mocheta)? curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare.
? la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) ? aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
? la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare ? reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 154 ron
Ceau!
- goldeye3002
- EVO I
Salut!
goldeye3002 - tot "no offence", dar sistemul de reduceri in functie de produs si de combinatia de produse, are 4 (patru) randuri. Daca sunt neclaritati, te rog sa ma intrebi si detaliem.
Cat priveste decizia de cumparare - nu ma amestec si nici nu intru in detalii.
Sisteme de fixare standard Opel nu avem. Daca nu ai deloc in podea, sigur ca putem sa-ti oferim alte sisteme compatibile (Audi, VW) care sa-si indeplineasca functia.
goldeye3002 - tot "no offence", dar sistemul de reduceri in functie de produs si de combinatia de produse, are 4 (patru) randuri. Daca sunt neclaritati, te rog sa ma intrebi si detaliem.
Cat priveste decizia de cumparare - nu ma amestec si nici nu intru in detalii.
Sisteme de fixare standard Opel nu avem. Daca nu ai deloc in podea, sigur ca putem sa-ti oferim alte sisteme compatibile (Audi, VW) care sa-si indeplineasca functia.
Tavi pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta, bandouri si cotiere speciale pe model de masina.
Detalii si cateva mii de poze pe www.rimimg.ro si www.rimimg.ro/catalog
Ceau!
Detalii si cateva mii de poze pe www.rimimg.ro si www.rimimg.ro/catalog
Ceau!
Salut!
Alinush - scuze ca nu am raspuns mai repede, dar nu am fost in tara.
Am inteles ca ai trimis comanda pe site - iti multumesc ca te-ai "descurcat"!
Au plecat azi spre tine si maine ar trebui sa le ai.
Fshhh - sigur ca sunt. Vezi si poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/index.php
123 ron + 15 un partial de curierat (pentru forum).
Pot ajunge la Buzau in 24 de ore, daca primim datele de facturare si de livrare pana la ora 12-12.30.
Ceau!
Alinush - scuze ca nu am raspuns mai repede, dar nu am fost in tara.
Am inteles ca ai trimis comanda pe site - iti multumesc ca te-ai "descurcat"!
Au plecat azi spre tine si maine ar trebui sa le ai.
Fshhh - sigur ca sunt. Vezi si poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/index.php
123 ron + 15 un partial de curierat (pentru forum).
Pot ajunge la Buzau in 24 de ore, daca primim datele de facturare si de livrare pana la ora 12-12.30.
Ceau!