Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
Salut!
ayk - Scuze, dar inca nu am fost programati la fabrica. Stiu ca nu se face sa transferi problemele catre clienti, dar este o perioada destul de ciudata, concedii si alte cele si de aici amanarea.
Oricum, cand avem programarea exacta, colegii mei te vor suna si atunci ne spui daca ramane sau nu comanda.
Multumesc!
ayk - Scuze, dar inca nu am fost programati la fabrica. Stiu ca nu se face sa transferi problemele catre clienti, dar este o perioada destul de ciudata, concedii si alte cele si de aici amanarea.
Oricum, cand avem programarea exacta, colegii mei te vor suna si atunci ne spui daca ramane sau nu comanda.
Multumesc!
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
Salut!
ciprian_dobretrifan - Lancer Sedan sau Sportback?
Daca e sedan, cu sau fara subwoofer in portbagaj?
Avem toate modelele pe stoc. Pretul este 154 ron. Vezi pozele pe www.rimimg.ro/catalog
Livrarea este gratuita prin curierat rapid.
Ceau!
ciprian_dobretrifan - Lancer Sedan sau Sportback?
Daca e sedan, cu sau fara subwoofer in portbagaj?
Avem toate modelele pe stoc. Pretul este 154 ron. Vezi pozele pe www.rimimg.ro/catalog
Livrarea este gratuita prin curierat rapid.
Ceau!
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
Am primit comanda deja. Eram un pic speriat cand l-am vazut roluit in colet, dar si-a revenit imediat.
Arata foarte bine presul si se potriveste perfect in portbagajul masinii.
Partea cu suprafata anti-alunecare chiar isi face treaba si acum nu mai aud triunghiul de semanlizare alergand dintr-un colt in altul al portbagajului bocanind in pereti de parca am un cadavru in masina.
Nu observasem ca ati si delimitat un spatiu in partea din stanga care cu siguranta se va dovedi foarte util.
In concluzie: aveti inca un client multumit. Multa bafta in continuare!
Arata foarte bine presul si se potriveste perfect in portbagajul masinii.
Partea cu suprafata anti-alunecare chiar isi face treaba si acum nu mai aud triunghiul de semanlizare alergand dintr-un colt in altul al portbagajului bocanind in pereti de parca am un cadavru in masina.
Nu observasem ca ati si delimitat un spatiu in partea din stanga care cu siguranta se va dovedi foarte util.
In concluzie: aveti inca un client multumit. Multa bafta in continuare!