Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
- conchistadorul
- EVO I
mircea, am mai cerut si acum doua luni.....huse ptr scaune aduci??? aduci ai zis ca e putin mai dificil de configurat....etc etc. Da-mi un PM daca poti sa aduci si vedem noi cum le configuram.
MS.
P.S un update la ce aduci, poate au mai aparut produse de care sunt interesati oamenii....sunt vreo 20 de pag, sa nu le luam pe toate din nou la inceput.
PAAAAAAAAA
MS.
P.S un update la ce aduci, poate au mai aparut produse de care sunt interesati oamenii....sunt vreo 20 de pag, sa nu le luam pe toate din nou la inceput.
PAAAAAAAAA
Salut!
adrian lancer - Eu iti multumesc ca ai cumparat inca o data de la noi!
Sper sa ne mai auzim!
conchistadorul - nu aducem deocamdata huse pentru scaune.
De la acel moment, am inceput sa aducem cotiere si am demarat colaborarea cu inca doua fabrici de covorase de cauciuc.
Incercam sa le luam in ordinea prioritatilor, incetut, banateneste/ardeleneste...
In curand o sa fie gata pe site-ul nostru catalogul complet de produse, cu poze la fiecare in parte. Va fi mai simplu, atunci.
Evident, pentru forum raman reducerile dintotdeauna, dar site-ul va putea fi folosit pentru "documentare"...
Weekend placut!
Mircea
adrian lancer - Eu iti multumesc ca ai cumparat inca o data de la noi!
Sper sa ne mai auzim!
conchistadorul - nu aducem deocamdata huse pentru scaune.
De la acel moment, am inceput sa aducem cotiere si am demarat colaborarea cu inca doua fabrici de covorase de cauciuc.
Incercam sa le luam in ordinea prioritatilor, incetut, banateneste/ardeleneste...
In curand o sa fie gata pe site-ul nostru catalogul complet de produse, cu poze la fiecare in parte. Va fi mai simplu, atunci.
Evident, pentru forum raman reducerile dintotdeauna, dar site-ul va putea fi folosit pentru "documentare"...
Weekend placut!
Mircea
- adrian lancer
- EVO I
- adrian lancer
- EVO I
Salut!
dionut77 - sigur! e pe stoc. 151 ron, mius 10% sau curierat gratuit.
VCN - covorase, inca nu. Nici una dintre fabricile cu care lucram acum nu are Colt in catalog, dar in aproximativ o luna incepem sa aducem si de la o a 5-a fabrica, iar acestia au inca vreo 25 de modele Mitsu.
Cand vom avea aici prima livrare, vom face poze si le postez.
Din pacate, de la astia sunt mai scumpe: 145-150 ron negre sau gri ; 150-155 ron beige. Acestea sunt preturi estimative. Mai exact, doar cand aducem.
Cotiera cred ca este pe stoc. Nu-s acum la serviciu.
Sorturi pentru noroi vom aduce doar cand gasim un producator care sa aiba calitatea pe gustul nostru. Pana acum n-am gasit ceva pentru care sa putem noi baga mana in foc.
geticul - asa cum zice Jeff.
Jeff - Multumesc!
Ceau!
Mircea
dionut77 - sigur! e pe stoc. 151 ron, mius 10% sau curierat gratuit.
VCN - covorase, inca nu. Nici una dintre fabricile cu care lucram acum nu are Colt in catalog, dar in aproximativ o luna incepem sa aducem si de la o a 5-a fabrica, iar acestia au inca vreo 25 de modele Mitsu.
Cand vom avea aici prima livrare, vom face poze si le postez.
Din pacate, de la astia sunt mai scumpe: 145-150 ron negre sau gri ; 150-155 ron beige. Acestea sunt preturi estimative. Mai exact, doar cand aducem.
Cotiera cred ca este pe stoc. Nu-s acum la serviciu.
Sorturi pentru noroi vom aduce doar cand gasim un producator care sa aiba calitatea pe gustul nostru. Pana acum n-am gasit ceva pentru care sa putem noi baga mana in foc.
geticul - asa cum zice Jeff.
Jeff - Multumesc!
Ceau!
Mircea