Comand Piese Pentru Mitsubishi
Multumesc pentru efort.
Uite iti dau ceva produse la care vreau sa stiu pretul la care le poti aduce si dupa aceea ma hotarasc ce comand.
Produse: - capac cotiera
- vortex generator
- emblema grila fata
- emblema spate
- toba finala
- cutie subwoofer si un pret pentru subwoofer-ul complet de aici
Ma intereseaza in special piesele, site-ul achizitiei nu trebuie sa fie neaparat acesta.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Uite iti dau ceva produse la care vreau sa stiu pretul la care le poti aduce si dupa aceea ma hotarasc ce comand.
Produse: - capac cotiera
- vortex generator
- emblema grila fata
- emblema spate
- toba finala
- cutie subwoofer si un pret pentru subwoofer-ul complet de aici
Ma intereseaza in special piesele, site-ul achizitiei nu trebuie sa fie neaparat acesta.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
"Directoru"
Buna ziua!
Toate din cele enumerate mai sus au shipping in US, exceptand emblema. Deci ele ar fi cam asa:
cotiera are 10,5 Shipping - pret final aici la mine 75$
vortexul - shipping 19$ - pret final 80$
emblema - pret final 12$
toba finala - shipping 16$ - pret final 80$
cutie subwoofer - shipping 15$ - pret final 75$
Ultimul link mie nu imi functioneaza / nu reusesc sa gasesc subwooferul. Am dat search dupa parts - mitsubishi, lancer 2008
Daca dau dupa accesorii nu imi afiseaza nimic.
Multumesc!
Weekend placut!
Buna ziua!
Toate din cele enumerate mai sus au shipping in US, exceptand emblema. Deci ele ar fi cam asa:
cotiera are 10,5 Shipping - pret final aici la mine 75$
vortexul - shipping 19$ - pret final 80$
emblema - pret final 12$
toba finala - shipping 16$ - pret final 80$
cutie subwoofer - shipping 15$ - pret final 75$
Ultimul link mie nu imi functioneaza / nu reusesc sa gasesc subwooferul. Am dat search dupa parts - mitsubishi, lancer 2008
Daca dau dupa accesorii nu imi afiseaza nimic.
Multumesc!
Weekend placut!
Da
imi cer scuze , nu am fost atent, m-am uitat doar la emblema spate. Pt cea fata pretul final este de 26$! O sera buna!
Multumesc de interes!
Pt emblemele alea nu prea pot lua bani, adica pun 4- 5 dolari asa ca sa stiu ca am pus un comision ca sa stiu ca am pus ceva, restul e tranzactia la plata si ce mai trebuie sa platesc eu la transportator!
imi cer scuze , nu am fost atent, m-am uitat doar la emblema spate. Pt cea fata pretul final este de 26$! O sera buna!
Multumesc de interes!
Pt emblemele alea nu prea pot lua bani, adica pun 4- 5 dolari asa ca sa stiu ca am pus un comision ca sa stiu ca am pus ceva, restul e tranzactia la plata si ce mai trebuie sa platesc eu la transportator!
as vrea si eu asta: eleron http://accesorii.mitsubishi-motors.ro/a ... -1.html,se poate?la ce bani?mailu meu este danimobiliaresrl@yahoo.com
Buna seara!
Linkul dv ma trimite la pagina principala de accesorii nu la un model anume!
Daca se poate sa imi dati o poza ceva de pe net cu eleronul in speta ar fi mult mai simplu!
Ori aici ori pe mail/ messenger: rusu_nicolae_daniel2000@yahoo.com
Multumesc!
Linkul dv ma trimite la pagina principala de accesorii nu la un model anume!
Daca se poate sa imi dati o poza ceva de pe net cu eleronul in speta ar fi mult mai simplu!
Ori aici ori pe mail/ messenger: rusu_nicolae_daniel2000@yahoo.com
Multumesc!