Piese Auto Originale Si Aftermarket - Mai Ieftin Decat Noi Inseamna Degeaba
- republikbanat
- EVO I
sal. m-ar interesa pt un mitsubishi lancer 2,0 did an 2008, jante pe 16, vin JMBSJCY8A8U001135 urmatoarele piese:
-rama adaptoare (vreau sa schimb mp3-ul cu un dvd).
- telescoape fata (deaceea am specificat marimea jantilor
- si unitate multimedia..sa aiba dvd, navigatie, posibilitate camera marsalier, tv si sa se potriveasca in rama adaptoare
multumesc frumos si astept raspunsul dumneavoastra
- si unitate multimedia..sa aiba dvd, navigatie, posibilitate camera marsalier, tv si sa se potriveasca in rama adaptoare
QUOTE (republikbanat @ Nov 24 2010, 04:12 PM) sal. m-ar interesa pt un mitsubishi lancer 2,0 did an 2008, jante pe 16, vin JMBSJCY8A8U001135 urmatoarele piese:
Salut.
Amortizoare Kayaba: 256 RON/buc - fata si 196 RON/buc - spate;
Nu comercializam aceesorii auto si electronice aftermarket!
Cu mare placere, o seara buna!
QUOTE (balishag @ Nov 24 2010, 04:36 PM) salut, un scut motor pentru masina din semnatura respectiv din ce material este facut. mersi
Salut,
Nu avem nimic pe aftermarket, daca imi dai seria de caroserie iti pot da un pret pentru original!
Cu placere, o seara buna!
Salut.
Amortizoare Kayaba: 256 RON/buc - fata si 196 RON/buc - spate;
Nu comercializam aceesorii auto si electronice aftermarket!
Cu mare placere, o seara buna!
QUOTE (balishag @ Nov 24 2010, 04:36 PM) salut, un scut motor pentru masina din semnatura respectiv din ce material este facut. mersi
Salut,
Nu avem nimic pe aftermarket, daca imi dai seria de caroserie iti pot da un pret pentru original!
Cu placere, o seara buna!
- republikbanat
- EVO I
ok.cum se realizeaza o comanda?platesc la curier valoarea telescoapelor?cat ma costa curierul pana in jud alba?in cat timp imi ajung?ma intereseaza telescoapele.cat am garantie la ele?banuiesc ca am garantie doar cu dovada montarii intr-un service autorizat?eu sunt din timisoara.momentan pana la anul ma aflu in jud alba.
daca va puteti uita si de o rama originala va rog...
daca va puteti uita si de o rama originala va rog...