Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Mar Sep 29, 2009 7:05 pm

gata, am primit si tavita. se potriveste bine. mersi

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mar Oct 20, 2009 11:21 am

Salut!

tyty - Iti multumesc mult ca ai cumparat de la noi! Sper sa ne mai auzim!

Mircea

Jeff

Mesaj de Jeff » Mar Oct 20, 2009 11:44 am

Mircea, va veni un coleg de-al meu pentru covorasele de Octavia, mersi!

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Mar Oct 20, 2009 3:40 pm

Salut Mircea

Spune-mi, te rog un pret la o tavita de portbagaj pentru o Skoda Octavia Tour hatchback, cu tot cu transport (locatie: Bucuresti). Multumesc.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Oct 21, 2009 6:00 pm

Salut!

Jeff - A fost, le-a luat. Multumesc!

Bucy - 151 ron. Curieratul inca il mai suportam noi integral la tavite.

Reduceri pentru forum si promotie impreuna cu COBI Romania www.cobiromania.ro (o alta divizie a noastra) ? jucarii de construit COBI, pentru cei care doresc un cadou pentru copii!
Pe scurt, pana cum aveati curierat gratuit sau reduceri. Acum puteti alege sa primiti jucarii de valoare mult mai mare decat discounturile sau avantajele de pana acum. Rezolvati si niste cadouri...
-la tavite sau bandouri? 10% reducere sau curierat gratuit sau primiti o jucarie Cobi de 100-115 piese, in valoare de aprox.32?33 ron !
-la covorase (cauciuc si mocheta)? suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, sau primiti la fiecare set de covorase o jucarie de construit Cobi de 60 de piese, in valoare de 20 ron.
-la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) ? aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau alegeti jucarii Cobi in valoare de 50 ron !
-la mai multe tavite/bandouri pe livrare ? reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit ; alternativa Cobi, in oricare varianta, puteti alege jucarii Cobi de valoare semnificativ mai mare decat suma discount + transport.
-la cotiere - 10% reducere sau curierat gratuit.

Daca alegeti varianta cu jucariile Cobi, costurile de curierat ce va raman sunt intre 20-24 ron (tot un partial, desigur... )
Daca doriti o alta jucarie, mai scumpa decat discountul respectiv, platiti doar diferenta, evident.

Multumesc!
Mircea

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Mie Oct 21, 2009 9:50 pm

Salut Mircea,

Spune-mi te rog un pret si daca ai pe stoc tavita portbagaj pentru Octavia 2 2008 si presuri cauciuc New Lancer,tot 2008.

Merci,

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Mie Oct 21, 2009 11:58 pm

Mircea, comanda am dat-o telefonic, astept maine tavitele pentru Skoda Octavia Tour si Peugeot Partner. Multumesc

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Dum Oct 25, 2009 4:30 pm

Salut!

Nu stiu ce s-a intamplat o data cu "Face-lift-ul" forumului. Nu mai primesc nici un fel de notificari pe mail despre PM-uri sau posturi.
Toate setarile sunt OK, dar degeaba.

radurin - Da, sunt pe stoc si covorasele de Lancer nou, cat si tavite, atat pentru Octavia II hatchback (berlina), cat si pentru Octavia II combi.

Tavita: 151 ; covorase: 115 ; Daca le iei pe ambele ai inca 10 ron reducere la covorase si, desigur, curierat gratuit.

bucy - Multumesc pentru comanda si multumesc pentru ca ai sunat! Coletul a plecat in aceeasi zi spre tine.
Bine ca nu ai stat dupa raspunsul la o intrebare despre care eu nu am fost instiintat...

Multumesc!
Mircea

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Dum Oct 25, 2009 5:34 pm

Salut Mircea,

Ai PM cu datele de livrare pt covorase cauciuc Lancer model nou si tavita portbagaj Octavia 2 berlina.

Merci.

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Dum Oct 25, 2009 8:35 pm

Multumesc Mircea, tavitele se potrivesc perfect.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”