Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Iun 24, 2009 8:42 am

Salut!

DarkAngel -
Comanda a plecat ieri spre tine. Daca firma de curierat isi face treaba pentru care-i platim, azi ar trebui sa primesti coletul.

madmax - Imi pare rau! Deocamdata nimic din toate astea. Vor fi toate, dar in timp...

Ca tot veni vorba de noutati: saptamana viitoare primim cotiere. Sunt facute in Cehia. Pretul va fi ~218 ron, plus 15 ron un partial din costurile de curierat. Ca si la covorase, daca este si vreo tavita sau set de bandouri in colet, curieratul este gratuit si inca 10 ron reducere.

Ca si material, din cate am inteles, sunt mai solide decat Armster sau altele.

Am pus mai jos niste poze.
Andrei - Da, am comandat si pentru Colt. Sa le avem aici si pun si poza cu cotiera pt.Colt.

Multumesc,
Mircea
Fişiere ataşate
Suzuki_Ignis.jpg
Suzuki_Ignis.jpg (144.84 KiB) Vizualizat de 2066 ori
_koda_Felicia.jpg
_koda_Felicia.jpg (71.3 KiB) Vizualizat de 2069 ori
Opel_Corsa_D.jpg
Opel_Corsa_D.jpg (118.78 KiB) Vizualizat de 2064 ori
Honda_Jazz.jpg
Honda_Jazz.jpg (291 KiB) Vizualizat de 2082 ori
Honda_Civic.jpg
Honda_Civic.jpg (171.56 KiB) Vizualizat de 2072 ori

DarkAngel
EVO I

Mesaj de DarkAngel » Mie Iun 24, 2009 8:25 pm

themircea Am primit comanda si sunt foarte multumit. Astept noile produse

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Iun 24, 2009 9:43 pm

Si eu stau in asteptare pentru cotiere....sa vedem exact cum sunt

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Iun 25, 2009 7:37 am

Salut!

DarkAngel - Iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si ma bucur ca iti plac covorasele si tavita!
Sper sa ne mai auzim!

chacha - Charisma e in catalog.
Exact cum zici, dupa ce avem aici prima livrare, le vom testa, tragem cu dintii de ele, le verificam cat stim de bine si, daca suntem si sunteti multumiti, continuam.

Multumesc,
Mircea

DragosT
EVO I

Mesaj de DragosT » Joi Iun 25, 2009 1:09 pm

M-ar interesa si pe mine un set covorase + tavita portbagaj pentru un Mitsubishi Outlander Intense + motor 2,2 Diesel model 2008. In portbagaj sunt cele doua subwoofer-e de la sistemul audio Rockford Fosgate.
As putea sa trec prin TM la inceputul lunii august cand vin de la Budapesta spre Bucuresti ? Si cam cat m-ar costa, ca nu am prea mai inteles care ar fi preturile si discount-ul pe care il dati pentru mitsu.ro .

Multam mult anticipat.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Iun 26, 2009 7:52 am

Salut!

DragosT - La Outlander II , spre deosebire de Lancer, conturul portbagajului nu este schimbat odata cu prezenta subwooferelor.
Tavita 151 - 10 % (daca o ridici din TM) ; covorasele de cauciuc 115 ron.
Da, poti sa le ridici de la depozitul nostru, cu rugamintea sa suni cu o ora, doua, inainte.
Cat despre inceputul lui August - tinem legatura, ca nu stiu exact cand avem concediu - s-ar putea sa fie exact in perioada aceea...

Multumesc,
Mircea

DragosT
EVO I

Mesaj de DragosT » Vin Iun 26, 2009 3:25 pm

Multumesc pentru detalii. O sa plec din Budapesta de dimineata, sambata, 8 august 2009, si as ajunge la TM in jur de ora 1 p.m. Ar fi sanse sa mai gasesec pe cineva la depozitul firmei ? In caz afirmativ, puteti sa-mi spuneti adresa si cam cum ajung venind dinspre Cenad ?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Sâm Iun 27, 2009 12:59 pm

Salut!

DragosT - nu-i problema ca-i Sambata. Nici ca-i ora 13 sau chiar mai tarziu. Totusi, asa cum iti spuneam, s-ar putea sa fim in concediu. Aflam programarea exacta a concediului in ~2 saptamani.

In principiu, daca noi vom fi in concediu in acea perioada, nu am putea trimite coletul mai devreme pe adresa vreunui prieten sau rude din Bucuresti? Tu cand vii, tavita si covorasele sunt acolo si te asteapta.

O alta "cascadorie" ar fi sa le pun in masina mea saptamana viitoare cand merg spre Germania si sa ne intalnim in Budapesta... Singura problema ar fi ca trec noaptea prin Budapesta si la dus si la intors.

Weekend placut!
Mircea

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Iul 01, 2009 6:07 pm

Salut Mircea!

Zi-mi si mie, te rog, pretul pentru un set de presuri si o tava de portbagaj pentru Sandero.

Multumesc anticipat!

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Vin Iul 31, 2009 4:13 pm

Multumesc pt promtitudine. Ieri am comandat tavita si azi la 11 era in portbagaj. Arata foarte bine si pare foarte practica.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”