Placute Frana, Discuri, Conducte Metalice, Senzori Etc De La Ate, Brembo, Zimmermann, Ebc, Textar, Ferodo, Trw, Goodridge !
- fastassound
- EVO I
- fastassound
- EVO I
- fastassound
- EVO I
Salut
Ma uitam pe site la voi , iar la Colt 1.5 DID apare ca are discuri spate , sau cel putin eu asa am inteles din moment ce nu exista decat placute frana punte spate nu si saboti . Am zis ca poate e o eroare la aceasta motorizare , dar si la 1.3 benzina este la fel . Ori , aceste 2 motorizari de Colt vin cu tamburi si saboti pe spate , nu cu discuri si placute .
Chiar eram curios sa vad ce preturi aveti la ele , dar se pare ca nu pot .
Ma uitam pe site la voi , iar la Colt 1.5 DID apare ca are discuri spate , sau cel putin eu asa am inteles din moment ce nu exista decat placute frana punte spate nu si saboti . Am zis ca poate e o eroare la aceasta motorizare , dar si la 1.3 benzina este la fel . Ori , aceste 2 motorizari de Colt vin cu tamburi si saboti pe spate , nu cu discuri si placute .
Chiar eram curios sa vad ce preturi aveti la ele , dar se pare ca nu pot .
- fastassound
- EVO I
Sunt convins ca se rezolva asa , dar daca se pune un site un configurator , ar trebui avut in vedere si partea practica , adica sa pot sa ma uit si eu direct ( sau alt individ care intra pe site-ul respectiv ) . Asa cum spui tu , ramanem la varianta clasica , dam informatiile necesare si asteptam oferta , si site-ul respectiv nu mai are nicio relevanta
Eu vroiam sa fac un comparativ direct , ca am rezolvat cu piesele de care aveam nevoie
Eu vroiam sa fac un comparativ direct , ca am rezolvat cu piesele de care aveam nevoie
- fastassound
- EVO I
Nu arunc cu cartofi in nimeni , stai calm , spuneam doar ca ce este afisat pe acel site nu prea corespunde cu realitatea . De cine este facut sau cine il afiseaza nu ma intereseaza prea tare , ci doar informatiile sa fie corecte . Atat .
Si apropos , si eu muncesc , si altii , nu doar unii , si acel comparativ e normal . Toti vrem oferte de la mai multi furnizori . Nu inteleg de ce te aprinzi asa repede .
Si apropos , si eu muncesc , si altii , nu doar unii , si acel comparativ e normal . Toti vrem oferte de la mai multi furnizori . Nu inteleg de ce te aprinzi asa repede .