Placute Frana, Discuri, Conducte Metalice, Senzori Etc De La Ate, Brembo, Zimmermann, Ebc, Textar, Ferodo, Trw, Goodridge !

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Mar Mar 29, 2011 6:55 pm

WOW...asta da promptitudine . Multumesc!

fastassound
EVO I

Mesaj de fastassound » Vin Apr 01, 2011 10:38 am

Cu placere

fastassound
EVO I

Mesaj de fastassound » Mie Apr 13, 2011 11:02 am

up !!! asteptam cererile voastre, nu uitati ca va putem oferi si manopera in serviceul nostru la preturi excelente !

fastassound
EVO I

Mesaj de fastassound » Joi Apr 21, 2011 1:44 pm

up! asteptam cererile voastre de frane si filtre !

fastassound
EVO I

Mesaj de fastassound » Mie Mai 04, 2011 10:38 am

up !! asteptam cererile voastre ... sa nu uitati de oferta avantajoasa pt montaj ... doar pt cei din bucuresti momentan !

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Mai 04, 2011 5:35 pm

Salut
Ma uitam pe site la voi , iar la Colt 1.5 DID apare ca are discuri spate , sau cel putin eu asa am inteles din moment ce nu exista decat placute frana punte spate nu si saboti . Am zis ca poate e o eroare la aceasta motorizare , dar si la 1.3 benzina este la fel . Ori , aceste 2 motorizari de Colt vin cu tamburi si saboti pe spate , nu cu discuri si placute .
Chiar eram curios sa vad ce preturi aveti la ele , dar se pare ca nu pot .

fastassound
EVO I

Mesaj de fastassound » Joi Mai 05, 2011 10:34 am

Salut

Da-mi te rog seria de sasiu si o adresa de mail si se rezolva

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Mai 05, 2011 11:03 am

Sunt convins ca se rezolva asa , dar daca se pune un site un configurator , ar trebui avut in vedere si partea practica , adica sa pot sa ma uit si eu direct ( sau alt individ care intra pe site-ul respectiv ) . Asa cum spui tu , ramanem la varianta clasica , dam informatiile necesare si asteptam oferta , si site-ul respectiv nu mai are nicio relevanta

Eu vroiam sa fac un comparativ direct , ca am rezolvat cu piesele de care aveam nevoie

fastassound
EVO I

Mesaj de fastassound » Joi Mai 05, 2011 11:14 am

baza de date este furnizata de firma TECDOC din Germania, deci arunca cu cartofi in ei, nu in noi! si apropo ... unii muncesc, iar altii fac comparative directe

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Mai 05, 2011 12:34 pm

Nu arunc cu cartofi in nimeni , stai calm , spuneam doar ca ce este afisat pe acel site nu prea corespunde cu realitatea . De cine este facut sau cine il afiseaza nu ma intereseaza prea tare , ci doar informatiile sa fie corecte . Atat .
Si apropos , si eu muncesc , si altii , nu doar unii , si acel comparativ e normal . Toti vrem oferte de la mai multi furnizori . Nu inteleg de ce te aprinzi asa repede .

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”