Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mar Ian 27, 2009 10:49 pm

vreau si eu protectie de praguri, eventual de portbagaj (aia metalica de pe bara spate, daca vrei iti dau codul mitsu).
ceva plase pentru portbagaj?

am atasat si poza... nu e pe bara, e chiar pe haion
Fişiere ataşate
haion.jpg
haion.jpg (47.02 KiB) Vizualizat de 1666 ori

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Ian 28, 2009 8:56 am

Salut!

shadow2blade - Iti multumesc ca esti clientul meu si ma bucur ca-ti plac produsele. Iti stau la dispozitie si pe mai departe si ti-as fi teribil de recunoscator daca ne recomanzi si prietenilor tai!

adrian lancer si Shadow2blade - Multumesc! Voi posta poze imediat ce aducem si stim ceva preturi.

spatciuk - Multumesc, dar noi vom lucra cu codurile de producator. Codul mitsu e al lor, intern. Mai mult, vom lucra cu 3 fabrici deodata, ca nici astia n-au gama asa de variata cum au cei cu tavitele.
Plase pentru portbagaj n-am gasit decat in Asia ( ) si asa ceva noi nu vindem... Anyway, iti recomand cu caldura si dupa experienta de 20 de ani de sofat, o cutiuta de plastic (exista cutiute pliante la hypermarketuri) - e mult mai organizata decat plasa si iti tine mai compact maruntisurile din portbagaj. A! si nici nu aluneca prin portbagaj, ca doar ai tava cu material antialunecare...

Va multumesc tuturor!
Mircea

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Ian 28, 2009 9:03 am

Chestia aia de pe capota portbagajului nu este metalica. Este dintr-un plastic transparent cu ceva cromat pe dedesupt. Cred ca este doar de ornament pentru ca eu nu i-am gasit nici o parte practica

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Ian 28, 2009 9:31 am

Salut!

alexxino - Nefiind informatii private iti raspund pe topic, nu pe PM.
Lancer 2008 - avem pe stoc tavi pentru ambele modele de portbagaj: cu si fara subwoofer. A ta de care-i?
Pretul e 151 ron, iar transportul e gratuit prin curier rapid. Poate ajunge in Galati in ~24 de ore de la comanda (depinde si de ora la care faci comanda...).
Daca doresti, te rog suna-ma sau PM sau SMS cu datele de livrare / facturare si, neaparat, un numar de telefon. Covorase de cauciuc pentru Lancer nou, nu doresti? Daca le punem in colet cu tavita te costa doar 105 ron si-s speciale / originale / de prima echipare pe piata vestica.

cix - Ale noastre, asa cum ai vazut, vor fi din aluminiu eloxat sau din inox - sa vedem ce ne iese... Anyway - la cele pentru portbagaj, utilitate practica cred ca ar avea mai degraba cele montate jos, pe pragul portbagajului, unde se intampla sa mai asezi sau mai tarai cate un bagaj - noi de-alea vom aduce.

Multumesc,
Mircea
0256/275273
0722.259258

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mie Ian 28, 2009 11:19 am

QUOTE (themircea @ Jan 28 2009, 08:56 AM) Multumesc, dar noi vom lucra cu codurile de producator. Codul mitsu e al lor, intern. Mai mult, vom lucra cu 3 fabrici deodata, ca nici astia n-au gama asa de variata cum au cei cu tavitele.
Plase pentru portbagaj n-am gasit decat in Asia ( dry.gif ) si asa ceva noi nu vindem... Anyway, iti recomand cu caldura si dupa experienta de 20 de ani de sofat, o cutiuta de plastic (exista cutiute pliante la hypermarketuri) - e mult mai organizata decat plasa si iti tine mai compact maruntisurile din portbagaj. A! si nici nu aluneca prin portbagaj, ca doar ai tava cu material antialunecare... rolleyes.gif
da, am o cutie din plastic moale, nu face zgomot, am si tava in portbagaj, plus ca am ancorat cutia cu niste corzi elastice.
problema e ca am in ea "toate alea" stingator, trusa, triunghi, etc,etc si se cam ciocnesc intre ele...
ma gandeam la o solutie un pic mai eleganta.

astept sa vad cum arata protectia aia pt portbagaj, aia ma intereseaza care se pune jos, nu pe haion, ca sa protejeze de frecare cand pui bagaje

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Ian 28, 2009 11:38 am

QUOTE (themircea @ Jan 28 2009, 09:31 AM) Ale noastre, asa cum ai vazut, vor fi din aluminiu eloxat sau din inox - sa vedem ce ne iese... Anyway - la cele pentru portbagaj, utilitate practica cred ca ar avea mai degraba cele montate jos, pe pragul portbagajului, unde se intampla sa mai asezi sau mai tarai cate un bagaj - noi de-alea vom aduce.
Stiam eu ca tu comercializezi numai chestii practice La praguri si la protectia pentru portbagaj o sa ma bag si eu.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Ian 28, 2009 8:46 pm

Salut!

Scuze, da' acu's nervos asa ca dati-mi voie sa ma descarc aici ca altfel ma duc si iau pe careva la bataie! Si-s mare!

Fabrica cica ne da fara probleme protectii pentru praguri, dar daca vrem cu inscriptia numelui masinii trebuie sa cerem aprobare de la ...auto-cenzurat... ce importa marcile respective in RO. Ma rog... e chestia cu numele de marca si model care sunt "registered", da' acu-s prea nervos ca sa mai respect legea...
...auto-cenzurat...care importa aceste masini cica nu ne dau acceptul decat daca... sau daca... intelegeti voi...ca discutia a fost telefonica...
M-am saturat de xxx asta de tara!
Fabrica are acordul de folosire a numelor in majoritatea tarilor EU, dar nu si din RO. Pai , noi nu suntem tot EU? xxx-le xxxx de nemtalai xxxx! xxx-mi-as! Na!

Acu' ca am reusit sa nu bat pe nimeni, stati sa vedem cum o rezolvam. Poate ne enervam si facem o firma cu sediul in DE si importam prin aia.
De rezolvat, o rezolvam! Promit!

Mircea

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Ian 28, 2009 8:48 pm

Nu-i nicio graba. Nu-ti face atatea griji + nervi ! Ia-o incet,viata-i scurta . Asteptam rezultatul final.

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mie Ian 28, 2009 9:59 pm

da ce-i baiu'?

daca nu scrie pe ea mitsu nu imi mai protejeaza pragurile? mie unul nu imi trebuie sa scrie pe ea ceva...
si daca as vrea sa scrie pe ceva, atunci sa fie la vedere nu ascuns sub usa masinii..

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Ian 28, 2009 10:02 pm

QUOTE (spatciuk @ Jan 28 2009, 09:59 PM) daca as vrea sa scrie pe ceva, atunci sa fie la vedere nu ascuns sub usa masinii..
Are si omu' dreptate doar k asa erau cele originale si probabil Mircea cam asta cauta. Nici pe mine nu ma deranjeaza ca nu ar scrie pe ele nimik. Daca au un design dragutz fata briz-brizuri e f ok.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”