Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
cipcirip
EVO I

Mesaj de cipcirip » Mie Dec 03, 2008 9:30 pm

Nu am mentionat Mircea e modelul dupa 2006.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Dec 04, 2008 8:27 am

Salut!

cipcirip - Da, asta ce se fabrica inca. La el ma refeream si eu... :-D

Multumesc,
Mircea

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Vin Dec 05, 2008 10:00 pm

Servus Mircea!Vreau sa te intreb daca nu te dispera zgarieturile care apar pe plasticele pragurilor de la usi,mai ales cand se mai urca cate unul care isi trage picioarele!?Crezi ca s-ar putea rezolva cumva cu un soi de cauciuc sau un autocolant mai gros aplicat?

PaulT
EVO I

Mesaj de PaulT » Lun Dec 08, 2008 9:57 pm

Mircea,au fost super si presurile si tavita!

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Dec 12, 2008 6:57 pm

Salut!

De cand cu face-lift-ul forumului nu mai primesc atentionari pe mail despre mesajele noi...
Daca vedeti ca nu va raspund a doua zi, inseamna ca nu stiu de post-ul vostru, asa ca va rog sa ma sunati.

adrian lancer - Ba da, evident ca ma dispera... Am si solutia - am gasit cativa producatori de protectii pentru praguri. In lunile urmatoare vom discuta cu fiecare dintre cei care au calitatea cea mai buna - scuze, dar asta primeaza la mine, nu pretul ! Desigur, un alt criteriu este ca aceste protectii sa fie personalizate. Nu vreau universale.
Cand am informatii, voi posta.

PaulT - iti multumesc ca ai cumparat de la mine si ma bucur ca-ti plac presurile si tavita! Iti stau cu placere la dispozitie si pe mai departe.

Am si o oferta / reducere noua .
Pe langa cele de pana acum - care raman si ele valabile - de azi, la fiecare pereche de tavita+presuri, aveti, pe langa transport gratuit prin curier rapid, si 10 ron reducere.
Nu are importanta daca cele doua sunt pentru masini diferite.

Multumesc,
Mircea
0722.259258
Fişiere ataşate
model_tavita___cu_sageti.jpg
model_tavita___cu_sageti.jpg (20.96 KiB) Vizualizat de 2025 ori

andrei

Mesaj de andrei » Dum Dec 14, 2008 1:48 am

QUOTE (themircea @ Dec 12 2008, 06:57 PM) Salut!

De cand cu face-lift-ul forumului nu mai primesc atentionari pe mail despre mesajele noi...
Daca vedeti ca nu va raspund a doua zi, inseamna ca nu stiu de post-ul vostru, asa ca va rog sa ma sunati.

Mircea,
incearca sa subscrii din nou la subiect, se pare ca acest detaliu nu s-a putut converti.. Imi cer scuze pentru inconvenient.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Dec 25, 2008 1:51 pm

Salut!

andrei - iti multumesc pentru sfat si pentru ajutor. N-ai de ce sa-ti ceri scuze! Pe bune!
Voi incerca sa subscriu din nou... nu prea stiu eu cum, dar ... In "control Panel" este activat "immediate e-mail notification"... ma rog... asa si era, dar tot nimic... Lasa nu-ti bate capu'! Dupa sarbatori vedem. Pana atunci, Craciun Fericit!

Tuturor colegilor de forum - Va doresc Craciun Fericit, multa sanatate si toate cele bune!

Mircea

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Sâm Ian 10, 2009 10:57 am

Salut!

La Multi Ani tuturor, sanatate si numai bine!

Mircea

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Ian 21, 2009 10:12 am

Salut!

Din pacate la Euro asta, a trebuit sa marim un pic preturile (cu 4 ron) . Acum tavitele costa 151 cele mari si 134 ron cele mici (preturile sunt echivalente cursului de 3.8... pana om putea...). Evident, toate reducerile raman ca pana acum: transport gratuit la tavite sau 10% reducere ; reduceri pentru mai multe bucati ; reducere si transport gratuit la covorase daca sunt in colet cu tavite.
La covorase inca pastram preturile din Decembrie (115-130 ron de la model la model).
Mai jos e poza cu covorasele de Lancer nou si o poza cu un detaliu.

Mircea
0722.259258
0256/275273
Fişiere ataşate
Mitsu_Lancer___Detalii.JPG
Mitsu_Lancer___Detalii.JPG (23.05 KiB) Vizualizat de 2029 ori
Mitsu_Lancer_.JPG
Mitsu_Lancer_.JPG (24.82 KiB) Vizualizat de 2034 ori

andrei

Mesaj de andrei » Mie Ian 21, 2009 3:59 pm

A primit si gandacul meu o tavita pentru portbagaj de la Mircea, se potriveste de minune, recomand tuturor posesorilor de Colt. Poze inca nu am apucat sa fac, dar or sa vina.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”